kimse yokluğumu hissetmemiş
"unututulmuş muydum, alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma..."
aslı senin gelinlik nerde, düğüne az kaldı :44:
hayırlı cumalar bu arada
kimse yokluğumu hissetmemiş
Canım ben bütün gün yemek yemeyip gece yumuluyorum.sağol canımcımmmm evet inşallah birdaha olmayızzz kolay geçmiyor vallla.
ya hatice işte bende o maalesef yok ben strese girince direk yemek yiyom yaaaaaaa
Günaydın hoş geldinizTaze Gelinler ve Gelin olacak Gelincikler:)
Günaydın Mahallemizin Taze Gelinleri:)
Günaydın Moral Kaynaklarımız işe geç kalındı :)
Bugün Dua etmeyi Unutmayın TaTLI gELİNLER:)
Kriz melankolik modundan çıkmanı sabırsızlıkla bekliyoruz.kimse yokluğumu hissetmemiş
Aslım hayırlı cumalargünaydın ,hayırlı cumalar herkese
dün gece yine uyuyamadım. kendimi sürekli düşünürken buluyorum iş yaparken, saçımı tararken, ne yaparsam yapayım hep içimden o kadının bana yaptığını düşündüklerimi tekrarlarken, amire bu düşüncelerimi anlatırken yakalıyorum. rüyamda turnuvalar düzenliyorumeşim de strese girdi, ağzından su akıtıyor kaç gündür uyurken onu da geriyorum sanırım burdan gitmeliyiz, sınavı kazanmalısın mesajı vererek
yine de iyi olmaya çalışıyorum.
öfkemi doğru yansıtamamanın verdiği kıvranışlar...
bazen anlamayacak ki beni diyorum, sadece işlerinin yürümesini isteyen bir amir niye anlasın ki...
düşüncelerimi söyleyeceğim vaktin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla.
eşim bir kazansın inşallah, zaten mobbing uygulasa da bir yere kadar olacak...
oya sen nelerle uğraşıyorsun:26:
tontişkoma sorup alsam mı ya, üç tane uzun kollu pijamam olacak alırsam, çok mu ki
dün gece yine uyuyamadım. kendimi sürekli düşünürken buluyorum iş yaparken, saçımı tararken, ne yaparsam yapayım hep içimden o kadının bana yaptığını düşündüklerimi tekrarlarken, amire bu düşüncelerimi anlatırken yakalıyorum. rüyamda turnuvalar düzenliyorumeşim de strese girdi, ağzından su akıtıyor kaç gündür uyurken onu da geriyorum sanırım burdan gitmeliyiz, sınavı kazanmalısın mesajı vererek
yine de iyi olmaya çalışıyorum.
öfkemi doğru yansıtamamanın verdiği kıvranışlar...
bazen anlamayacak ki beni diyorum, sadece işlerinin yürümesini isteyen bir amir niye anlasın ki...
düşüncelerimi söyleyeceğim vaktin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla.
eşim bir kazansın inşallah, zaten mobbing uygulasa da bir yere kadar olacak...
oya sen nelerle uğraşıyorsun:26:
krizim beterin beteri var derler ya işte öyle birşeycins-i sapık insanlarla uğraşıyordum.
keşke insanların işini yapsam, keşke
~~~~~
bugün ocak ayında görüştüğüm yeri arayacağım ve dua edin nolur. bu insanlardan kurtulayım :26:
Bence çok değil ama yakın zamanda bir tane almıştın diye hatırlıyorum uzun kollular yine indirime girer ya da bu sefer deneyerek alırsın gittiğin yerlerden acil değil ise bekleyebilirsin.
Tabi ki son karar senin
krizim beterin beteri var derler ya işte öyle birşeycins-i sapık insanlarla uğraşıyordum.
keşke insanların işini yapsam, keşke
~~~~~
bugün ocak ayında görüştüğüm yeri arayacağım ve dua edin nolur. bu insanlardan kurtulayım :26:
nasıl yani
ben de cinsellikle ilgili psikolojik sorunu olan bir kişi alıyorum, neyse ki alıştım, başlarda geriliyordum :26: