Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kotonun internet sitesinde alacak bir şey göremedik canım ya :KK19:
elbiseleri falan da çok ince oluyor zaten :KK19:

kotonun internet sitesinde alacak bir şey göremedik canım ya :KK19:
elbiseleri falan da çok ince oluyor zaten :KK19:

canımm elbiseleri diilde gömlekleri çok güsel kotonun elbiseye ve eteğe mangodan bakabilirsinn:KK34::KK34:

tebrikler cnm :KK9: temel düzey varmı ?

yok canım bodoslama ileri alcam inşallah :KK53::KK53::KK53:
bende ingilizce fransızca var bide inşallah iyi bi yerlere gelirimmm :26::26:

ee dila nişanlın ne iş yapar, ne zaman evleneceksin, nerde yaşayacaksınız, anlat bakalım kızım:KK9::KK68:

ee dila nişanlın ne iş yapar, ne zaman evleneceksin, nerde yaşayacaksınız, anlat bakalım kızım:KK9::KK68:

ımmm öretmenimm şimdi öncelikle spk ( sermaye piyasası kurulu ) bankacılık için gerekli bi lisans :KK34::KK34:
nişanlım bilgisayar programcısı , yazılımcı :KK34::KK34:
askerden geldikten sonra düğün tarihi kararlaştırılcak ama yıl sonuna olur inşallahh:26::26:
nerde yaşicağımız tam bi muamma :KK24::KK24::KK24:

söliceklerim bu kadar öretmenimm :KK42::KK42::KK42:

ımmm öretmenimm şimdi öncelikle spk ( sermaye piyasası kurulu ) bankacılık için gerekli bi lisans :KK34::KK34:
nişanlım bilgisayar programcısı , yazılımcı :KK34::KK34:
askerden geldikten sonra düğün tarihi kararlaştırılcak ama yıl sonuna olur inşallahh:26::26:
nerde yaşicağımız tam bi muamma :KK24::KK24::KK24:

söliceklerim bu kadar öretmenimm :KK42::KK42::KK42:

tamam kızım oturabilirsin, aferin :KK9:

ayy kafam o kadar dolmuş kii sanırım telefonda adama musa hanım dedimmm :18::18::18::18::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
emin diilimm hatırlamıyorum bileeee :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

canımm elbiseleri diilde gömlekleri çok güsel kotonun elbiseye ve eteğe mangodan bakabilirsinn:KK34::KK34:

yok canım bodoslama ileri alcam inşallah :KK53::KK53::KK53:
bende ingilizce fransızca var bide inşallah iyi bi yerlere gelirimmm :26::26:

Oooouuwww çok iddialıyız :KK23: Dış işlemlerde misin sen cnm Yaaani yükselmek istediğin yer spk ileri düzey gerekitiriyomu Yoksa kasmaya gerek yok temelde yeterli olur bence :44:

Kızlarrr ceren bugün gene yok sankiiiii :44::44:
dila görüdn mü bugün:44::44:

sana da krizzz :KK54:

dila senin peşindeyim:KK1: yeni bankacı oldum yazmışsın da nasıl oldun diye soracaktım:26: aydınlatırmısın cicim beni:26:

iyi haftasonları kızlar :44:

Sana da canım :KK3: :KK54:

Bu arada akşam ne yemek yapsam diye düşüncelere dalmıştım ki eltim aradı balık yapıyorum akşam bize gelin diye :KK23:
Aslında gitmek istemezdim evde işlerim var yarında misafirim gelebilir ama balık olduğunu duyunca balıklama daldım :KK1: :KK1: :KK9::KK9:

Kızlarrr ceren bugün gene yok sankiiiii :44::44:
dila görüdn mü bugün:44::44:

sana da krizzz :KK54:

yokk canım hiç görmedim bugünnn :44::44::44:

dila senin peşindeyim:KK1: yeni bankacı oldum yazmışsın da nasıl oldun diye soracaktım:26: aydınlatırmısın cicim beni:26:

pınarımm ben onları diil saolsunlar onlar beni bulduu:nazar::nazar:

X