Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

canım ya yapacak bir sürü şey var halbuki ama yemek seçen biriysen veya eş de sçeiyorsa sorun :44:
s almıştım kolları uzun geldi, pantolon beli de hafif bol :44: pijamaları büyük yapıyorlar ne hikmetse :KK50:

evet canım benm pijamada öyle kollar uzun,paca boyu uzun....beli bol....düsecek nerdeyse...cok komik oluyorum....onu giydigimde eşim gülüyo bana...:KK1::KK1:

ben secmem canım yemek...kuru fasulye ve barbunya dısında hersey yerim....karnıbahar brokoli haslayıp yogurtla yada eksileyip yerim
.ama eşim bunları yemekten saymaz...bildigin bi ana yemek ve pilav salata cacık tursu bişyler olacak mutlaka...bosuna mı 100 kilo oldu...ama bundan snra öle bi rahatlık yok kusura bakmasın.o kilolar verilecek:KK19::KK19:

oyaa eşin salam yemesin, kısır yapıyor ya onların içindeki soya :KK19:
lütfen :KK14:

bence de yemesin ama dinleyen kim :KK19:
soğuk et yeme alışkanlığım yoktur, aklıma bile gelmez :KK31::KK31:

en iyisi sarma yapayım bir ara.
geceleri yesin. ya sarma yermiş ya makarna ya da ekmek arası :KK37:

~~
pijamayı yıkayınca belki çeker bir miktar :KK34:
çekmezse işte o zaman komik oluyor :26:

ciddyiyim tabi ki:KK50:Ahmet hocemdan öğrendim, salamlar sosisler sucuklar... o soyalar kısırlaştırıcı şeylermiş:KK50:
b:KK50:ir de pamuk kullanırken organik kullanın, pamuk yetiştirilirken kullanılan kimyasalları bünyesine en fazla hapseden bitkilern başında geliyormuş:KK50:
neyse daha fazla bahsetmeyeyim, sonra kısıtlayıcı gibi oluyorum, insanlar bana kızar :KK17:

bence de yemesin ama dinleyen kim :KK19:
soğuk et yeme alışkanlığım yoktur, aklıma bile gelmez :KK31::KK31:

en iyisi sarma yapayım bir ara.
geceleri yesin. ya sarma yermiş ya makarna ya da ekmek arası :KK37:

~~
pijamayı yıkayınca belki çeker bir miktar :KK34:
çekmezse işte o zaman komik oluyor :26:

bnce de sarma yap zeytinyaglı falan...soguk soguk yesin...

ben 3 kez yıkadım ama cekmedi :KK1:

ciddyiyim tabi ki:KK50:Ahmet hocemdan öğrendim, salamlar sosisler sucuklar... o soyalar kısırlaştırıcı şeylermiş:KK50:
b:KK50:ir de pamuk kullanırken organik kullanın, pamuk yetiştirilirken kullanılan kimyasalları bünyesine en fazla hapseden bitkilern başında geliyormuş:KK50:
neyse daha fazla bahsetmeyeyim, sonra kısıtlayıcı gibi oluyorum, insanlar bana kızar :KK17:

yok yok anlat sen..ben gayet mutluyum ögrendigim için.....:KK16:cok teşekkürler uyarıların için...elimden geldigince dikkat etmeye calsıyorum sayende...:KK34:

niye kızsınlar sana faydalı şeylerden bahsediyosunn :KK1::KK1:

bu arada çağlamm nası rahat ediyosann canımcımm :KK16::KK16::KK16:

sarma olunca evde babam ne diyo biliyo musunuz ; kadın yemegi o ben yemem :KK60: :KK60: :KK60:

ama aç kalınca tencereyi süpürüyo :KK9::KK9:

niye kızsınlar sana faydalı şeylerden bahsediyosunn :KK1::KK1:

bu arada çağlamm nası rahat ediyosann canımcımm :KK16::KK16::KK16:

egolar :KK19:

artık insanları da değil de her cümleden egolarını görüyor gibi oluyorum:KK53:
kimisi buram buram ego kokuyor, kimisinde normal, kimisinin kendisi yok...
egolar ve insanlar diye espri yapıyorduk sabah eşimle...

şunun anlamına bakın, yeni rastladım :

$tumblr_m2typg2Dxt1r3pro5o1_1280.jpg

egolar :KK19:

artık insanları da değil de her cümleden egolarını görüyor gibi oluyorum:KK53:
kimisi buram buram ego kokuyor, kimisinde normal, kimisinin kendisi yok...
egolar ve insanlar diye espri yapıyorduk sabah eşimle...

hiç sıkılmadan dinleyebilirim bunları kızlarında dinliceğine eminimm :KK16::KK16:
ama dediğin doğru insanların egolarıherşeyin önüne geçiyo artıkk :KK31::KK31::KK31:

Kızlar araya girdim kusura bakmayın bir şeyler sormak istiyorum.
Ayakkabılığın altına bir şey seriyor musunuz? Ben gazete serdim ama hoş durmuyor ne önerirsiniz.

Bir dee yatak odasının dolapların için bir şey seriyor musunuz? (Ben sermedim ama serilir mi neserilir?)

Şimdiden teşekkürler :KK16:

Kızlar araya girdim kusura bakmayın bir şeyler sormak istiyorum.
Ayakkabılığın altına bir şey seriyor musunuz? Ben gazete serdim ama hoş durmuyor ne önerirsiniz.

Bir dee yatak odasının dolapların için bir şey seriyor musunuz? (Ben sermedim ama serilir mi neserilir?)

Şimdiden teşekkürler :KK16:

bizim ayakkabılığa sermiyorum.
serilen ayakkabılık olsaydı ne serilirdi bilemedim:44:
eğer gözükecek olsaydı kartonun iç kısımlarını kesip koyardım, düz renk olsun diye..
ama sabit dursun istersen, desenli yapışkanlar var onlardan yapıştırılabilir :KK34::KK34:

dolabın içine bende sermiyorum :KK1:
kapitone örtüden yapıyorlar normalde ama kayıyor diye yaptırmamıştım. kenarına ince fisto dikiyorlar :KK34:
onu da silikonlayıp yapışkanlı cırtcırt ile sabitleniyormuş, (birisi demişti ki sonra o silikonları çıkarrtmak için çok uğraştık )

iç çamaşırı olan yere yapsam mı acaba, yanlışlıkla açılınca gözükmesin :KK31:
hoş niye ve kim benim çamaşır çekmecemi yanlışlıkla açacak ki :KK19:

Oyam çamaşır çekmecene yapma :KK19:

millet senin çekmecelerini açmaya utanmıyorsa sen niye göründü diye utanacaksın ki :KK47::KK19:

eğer gözükecek olsaydı kartonun iç kısımlarını kesip koyardım, düz renk olsun diye..
ama sabit dursun istersen, desenli yapışkanlar var onlardan yapıştırılabilir :KK34::KK34:

kapitone örtüden yapıyorlar normalde ama kayıyor diye yaptırmamıştım. kenarına ince fisto dikiyorlar :KK34:
onu da silikonlayıp yapışkanlı cırtcırt ile sabitleniyormuş, (birisi demişti ki sonra o silikonları çıkarrtmak için çok uğraştık )

:KK9::KK9::KK9::KK9:
kendi kendine sorup kendi kendine cevaplamışsınn oyamm :KK9::KK9:
ben düşünyorum ama dolap içlerine bişeler sermeyii kapitone flnn :44::44:
ayakkabılık içinde şu yapışkan şeylerden alırım sanırımmm :44::44:
ben iş yerindeki çekmeceme bile altı çok boş geldi die rulo peçeteden örtü yaptımm serdim altlarına ne güsel tok duruyoo :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Yapışkan olabilir onu bir düşüneyim..:KK9: Sağol canım :KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
kendi kendine sorup kendi kendine cevaplamışsınn oyamm :KK9::KK9:
ben düşünyorum ama dolap içlerine bişeler sermeyii kapitone flnn :44::44:
ayakkabılık içinde şu yapışkan şeylerden alırım sanırımmm :44::44:
ben iş yerindeki çekmeceme bile altı çok boş geldi die rulo peçeteden örtü yaptımm serdim altlarına ne güsel tok duruyoo :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben de çeyizlik havluları mı sifonyerin çekmecelerine yerleştirdim altlarında bir şey yok ama üzerlerini şeffaf naylon ile örttüm :KK9:

pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi :KK31::KK31::KK31:

akşama ne yemek var bu arada:KK37:

bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost :KK34:

X