Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

canım istediğim aynenın resmini yüklicem ama işyerinden yüklenmiyo whatsapp tan gönderym sana dur :KK34:

işte o ayna :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ay ben bayıldım, valla sırf ayna için konsol alasım geldi :KK16::KK16::KK16::KK16:
8548953790_79ea4b6f80_b.jpg

Oya ben senin yazılarını bir öykü gibi okumaktan mutluyum ki :KK16::KK16: :13::13:

kandırıkçı :KK19: küstüm :KK33:

kocam süsleneyim istiyo ama bakıo bişeyim yok susuyo...evde bıraktıgımın farkında o da...kardeslere kıyamadım napim....:KK31::KK31:

ben almadım:KK1:

o zaman müge :18: amannn hafızam bu kadar işliyor işte :18::18::18:

sabret canım, düzene girecek inşallah :KK16: umutlu ol :KK34:

sonunda meraba gordum yani dedim niye benle konusmiuyolar salak gibi kaldim arada :KK70: evet totlosum herseyyy hersey gecer bi bakmisin bise kalmamis mutlu mesut yuvarlanip gidiyosun :)

aaa ben görmemişim kiii, şimdi gördüm.
haklısın herşey geçiyor, insan alışıyor neye alışmıyoruz ki :KK34:

:KK53:
sanki orada başka birşey yazıyordu sonra başka birşey mi oldu :KK53::KK53::KK53:

neyse kapı süsü ben almadım kiiii:KK9:
karıştırdın mı acaba :44:

çağla mı almıştı ne :44::44:

(ay sanki gene mi uzun oldu yazım :KK1:)

mügeyle karıştırmışım kuzum fark edince de editledim mesajı ama yakalanmışım :KK9:

ayy ne kandırıkçısı ayolll :KK33::KK33:

:KK48::KK48: al sana :KK1:

o aynada bişi yazmıyor demi ? harf cıkartmaya calısıyorum deminen beri.. ayrıca sen niye izinlisin yarın :44::44:

yazmıyordur sanırım:44::44:
illüminati yazıyormuş :KK53::KK53::KK53:
:KK9::KK9::KK9:

~~~
niye izinliyim,
Bana onu sormayınnnnn, yaramı kanatmayınnnnnnnnnn.... dmek istiyorum.

aklında olsun, evlendim muradıma erdim deyip gezmek yok:KK20:
gidiyorsun vatandaşlık görevini yani ikametini devlete bildiriyorsun.
bir yeri dolandırırsan seni bulabilsinler diye :KK34:
sonra kimliğini değiştiriyorsun :KK34:

heee sende benim gibi değişmedin mi, işte o zaman sana 354 liracık ceza kesiyorlarmış :KK31:
20 gün süresi varmış. işte ben o 20 günlük süreyi 3 kez aştığım için cezayı ödeyeceğim :KK52::KK52:

adam boşayacak beni :KK5::KK5:

ayy ne kandırıkçısı ayolll :KK33::KK33:

:KK48::KK48: al sana :KK1:

o aynada bişi yazmıyor demi ? harf cıkartmaya calısıyorum deminen beri.. ayrıca sen niye izinlisin yarın :44::44:

yok cnm bişey yazmıyo öyle yamuk ayna parçalarından tasarım yapmışlar ama bence bunlar öyle 100-200 tl fln değildir daha pahalıdır kesin :KK31:

çağloşum ne süslencen ya :KK53:

en değerli giysimiz cildimiz :KK16: doğal ol :KK9::KK9: cildinle dolaş :KK23::KK23::KK23:

hıhı oldu....kurtul kurtulabilirsen sonra....seni de görcez aslı hanım:KK53::KK53:

o zaman müge :18: amannn hafızam bu kadar işliyor işte :18::18::18:

sabret canım, düzene girecek inşallah :KK16: umutlu ol :KK34:

öle yapıorum zaten Oyammm...ama bazen gücsüz hissetmiyo da değilim yani kendimi:KK31::KK31:

sonunda meraba gordum yani dedim niye benle konusmiuyolar salak gibi kaldim arada :KK70: evet totlosum herseyyy hersey gecer bi bakmisin bise kalmamis mutlu mesut yuvarlanip gidiyosun :)

merhaba hosgeldin....benim kafa allak bullak.kusura bakma...

Yarın eşimin kuzeninin kınası var...gitmeyelim diyodu...gitmezsek Dila ile görüscez....hehehehehe....Diloş kız evime de gelebilirsin yavrıııı:KK16::KK16:

X