Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

çok sıkıcı bi gün:KK19:
eşimin de canı sıkkınmış, artık bunaldı ders çalışmaktan, bana da yansıdı şimdi :KK19:

Evet ya bugün gerçekten çok sıkıcı sabahtan beri benim ile alakalı olmayan bir sürü iş yaptım ama kendim işim ile alakalı hiç bir şey yapamadım...
Şu bir şeyler ile ilgileniyormuş gibi yapıp hiç birşey yapmayan tiplere gıcık oluyorum :63:

Evet ya bugün gerçekten çok sıkıcı sabahtan beri benim ile alakalı olmayan bir sürü iş yaptım ama kendim işim ile alakalı hiç bir şey yapamadım...
Şu bir şeyler ile ilgileniyormuş gibi yapıp hiç birşey yapmayan tiplere gıcık oluyorum :63:

di miii...bizde de vardır öyle bir tip:KK20: sonra kendisi çıkmak zorunda kaldı ama her işi ortada bıraktı..
azimliyim, bu yulın ilk yarısına kadar temizlicem her şeyi.:KK55: elin varsa başını kaşı hesabı işte:KK4:

hatunlar dağılmış dört bir yana.
kaldı 1,5 saat.
eşimin saat en geç altıda eve geleceği günleri istiyorum :KK50:

KUZULARRR YAAA ARTIK HEP BURADA BULUŞACAKSAK BENDE BURAYA GELEYİM KİMSE 2013 TOPİĞİNDE YAZMIYOOO AMAAAA KÜSERİM BAK Bİ YERE GİDERKEN BANADA HABER VERİNNNN :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

BURAYADA YAZİMMMM BARİİİİİ

:nazar::nazar:
KIZLARRR ŞİNCİK BENİM 1 ADET SULU yemek TENCERESİNE İHTİYACIM VARDI VE SERAMİK İSTİYORDUMM.
VE BU KONUDA EN İYİSİNİN MONETA OLDUĞUNU DUYMUŞTUM ÖYLEEBAKINIP ARAŞTIRIYORDUM AÇIKÇASI BİRAZDA FAZLA PAHALI ÜRÜNLER YANİ XX MARKADALARDA 5-6 LI SETLERİ 200 TL YE ALABİLİRKEN BUNDA TEK TENCERE 200 TL.. NEYSE BUGÜN TESADÜFEN HEPSİBURADADA İNDİRİMDE OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK TA BEĞENDİM SULU yemek TENCERESİNİN YANINDA BİRDE PİLAV TENCERESİ ALIVERDİM

ALACAK OLAN İHTİYACI OLAN VARSA TAVSİYE EDERİM İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN DERİM
BENİM ALDIKLARIM AŞAĞIDAAAA ASLINDAAAA ÇOK MUTLUYUM 1 EKSİK DAHA HALLOLDU DERİN TENEREYİ SEVDİCEĞİM ALDI BANA KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60000276&Productid=mtyil13975401

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60000276&Productid=mtyil13972052

Son düzenleme:
ben 4 bucuk olunca cıkarım yemegimi yapar uzanırım....inş yani...bi srü iş var evde ama yaaa...hem daha size evimin fotolarını atacaktım onu bile yapamadım....bugün gidince toparliim de albüm yapim bari :KK1::KK1:

Özlem esse'de indirim var birde oraya bak derim.:KK34:
Ben iki takım seramik aldım daha da almama gerek yok sanırım.

KUZULARRR YAAA ARTIK HEP BURADA BULUŞACAKSAK BENDE BURAYA GELEYİM KİMSE 2013 TOPİĞİNDE YAZMIYOOO AMAAAA KÜSERİM BAK Bİ YERE GİDERKEN BANADA HABER VERİNNNN :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

BURAYADA YAZİMMMM BARİİİİİ

:nazar::nazar:
KIZLARRR ŞİNCİK BENİM 1 ADET SULU yemek TENCERESİNE İHTİYACIM VARDI VE SERAMİK İSTİYORDUMM.
VE BU KONUDA EN İYİSİNİN MONETA OLDUĞUNU DUYMUŞTUM ÖYLEEBAKINIP ARAŞTIRIYORDUM AÇIKÇASI BİRAZDA FAZLA PAHALI ÜRÜNLER YANİ XX MARKADALARDA 5-6 LI SETLERİ 200 TL YE ALABİLİRKEN BUNDA TEK TENCERE 200 TL.. NEYSE BUGÜN TESADÜFEN HEPSİBURADADA İNDİRİMDE OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK TA BEĞENDİM SULU yemek TENCERESİNİN YANINDA BİRDE PİLAV TENCERESİ ALIVERDİM

ALACAK OLAN İHTİYACI OLAN VARSA TAVSİYE EDERİM İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN DERİM
BENİM ALDIKLARIM AŞAĞIDAAAA ASLINDAAAA ÇOK MUTLUYUM 1 EKSİK DAHA HALLOLDU DERİN TENEREYİ SEVDİCEĞİM ALDI BANA KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ

Moneta Mammola Pilav Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Moneta Mammola Derin Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

vay beee...helal olsun sevdicegine Özlemim...kadınlar gününde hediye alan bi erkek...bakalım benimki napcak...hatırlarsa iyi odun:KK47::KK47:

ben 4 bucuk olunca cıkarım yemegimi yapar uzanırım....inş yani...bi srü iş var evde ama yaaa...hem daha size evimin fotolarını atacaktım onu bile yapamadım....bugün gidince toparliim de albüm yapim bari :KK1::KK1:

Çağlam fotografları dört gözle bekliyorum.:KK53:

Özlem esse'de indirim var birde oraya bak derim.:KK34:
Ben iki takım seramik aldım daha da almama gerek yok sanırım.

HATİCECİM aslında ben biraz kaliteli olsun istedim yani ne bileyim esseden çok şikayet var inşallah seninkilerde sorun çıkmaz canım benim ya ben 2 kere para vermekten nefret ediyorum ki öylesi daha pahalıya geliyo.. ömürlük alıyorum takıntılıyım napim..
sevdicek dedi bak birsürü markada fiyatlar çok iyi alalım onlardan 2 tencereye 350 tl vermeyelim farkınada başka şeyler alırız dedi ama ben olacaksa moneta olacak diyince gairibim ok dedi...

inşallah sen sıkıntı sorun yaşamazsın arkadaşım aynı şekilde inşallah bende yaşamam bu ürünlerle...

vay beee...helal olsun sevdicegine Özlemim...kadınlar gününde hediye alan bi erkek...bakalım benimki napcak...hatırlarsa iyi odun:KK47::KK47:

çağlam yaaaa aslına bakarsan kadınlar günü bahane işte zaten alınması gereken şeylerdi evimize 1 parçada o koydu ....
yani bebeim alması incelik değil almamasıda odunluk değil bence kuzucummmm kapişşşşş :KK23::KK23::KK23:

yarınn eminimm şöle gelceksinn :)
köcişimm kadınlar günümü ...... şekilde kutladııı :KK9::KK9:

yazıyorumm buraya :KK9::KK9::KK9:

bu arada çağlamm fotolarını çekk kuzum albümüü bekliyoruzz :)

[video=youtube;5zYO5UvIoTQ]http://www.youtube.com/watch?v=5zYO5UvIoTQ[/video]

bu sarkı da benden size gelsin:KK16::KK16::KK16:tabii caz seviyosanızzz:KK1::KK1:

HATİCECİM aslında ben biraz kaliteli olsun istedim yani ne bileyim esseden çok şikayet var inşallah seninkilerde sorun çıkmaz canım benim ya ben 2 kere para vermekten nefret ediyorum ki öylesi daha pahalıya geliyo.. ömürlük alıyorum takıntılıyım napim..
sevdicek dedi bak birsürü markada fiyatlar çok iyi alalım onlardan 2 tencereye 350 tl vermeyelim farkınada başka şeyler alırız dedi ama ben olacaksa moneta olacak diyince gairibim ok dedi...

inşallah sen sıkıntı sorun yaşamazsın arkadaşım aynı şekilde inşallah bende yaşamam bu ürünlerle...

çağlam yaaaa aslına bakarsan kadınlar günü bahane işte zaten alınması gereken şeylerdi evimize 1 parçada o koydu ....
yani bebeim alması incelik değil almamasıda odunluk değil bence kuzucummmm kapişşşşş :KK23::KK23::KK23:

öle deme özlemim düsünsün yaaa herseyi....bizden beklemesini biliyolar....:KK34:

yarınn eminimm şöle gelceksinn :)
köcişimm kadınlar günümü ...... şekilde kutladııı :KK9::KK9:

yazıyorumm buraya :KK9::KK9::KK9:

bu arada çağlamm fotolarını çekk kuzum albümüü bekliyoruzz :)

diloşum görcez bakalımmmm.....sanmıyorum hiç ama:KK1::KK1:

X