- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sıkıcı bi gün
eşimin de canı sıkkınmış, artık bunaldı ders çalışmaktan, bana da yansıdı şimdi
Evet ya bugün gerçekten çok sıkıcı sabahtan beri benim ile alakalı olmayan bir sürü iş yaptım ama kendim işim ile alakalı hiç bir şey yapamadım...
Şu bir şeyler ile ilgileniyormuş gibi yapıp hiç birşey yapmayan tiplere gıcık oluyorum
uykum geldiiiii
hatunlar dağılmış dört bir yana.
kaldı 1,5 saat.
eşimin saat en geç altıda eve geleceği günleri istiyorum
evime gitmek istiyoyum.....
KUZULARRR YAAA ARTIK HEP BURADA BULUŞACAKSAK BENDE BURAYA GELEYİM KİMSE 2013 TOPİĞİNDE YAZMIYOOO AMAAAA KÜSERİM BAK Bİ YERE GİDERKEN BANADA HABER VERİNNNN
BURAYADA YAZİMMMM BARİİİİİ
KIZLARRR ŞİNCİK BENİM 1 ADET SULU yemek TENCERESİNE İHTİYACIM VARDI VE SERAMİK İSTİYORDUMM.
VE BU KONUDA EN İYİSİNİN MONETA OLDUĞUNU DUYMUŞTUM ÖYLEEBAKINIP ARAŞTIRIYORDUM AÇIKÇASI BİRAZDA FAZLA PAHALI ÜRÜNLER YANİ XX MARKADALARDA 5-6 LI SETLERİ 200 TL YE ALABİLİRKEN BUNDA TEK TENCERE 200 TL.. NEYSE BUGÜN TESADÜFEN HEPSİBURADADA İNDİRİMDE OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK TA BEĞENDİM SULU yemek TENCERESİNİN YANINDA BİRDE PİLAV TENCERESİ ALIVERDİM
ALACAK OLAN İHTİYACI OLAN VARSA TAVSİYE EDERİM İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN DERİM
BENİM ALDIKLARIM AŞAĞIDAAAA ASLINDAAAA ÇOK MUTLUYUM 1 EKSİK DAHA HALLOLDU DERİN TENEREYİ SEVDİCEĞİM ALDI BANA KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ
Moneta Mammola Pilav Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Moneta Mammola Derin Tencere 24Cm (Kapaklı+Kutulu) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
ben 4 bucuk olunca cıkarım yemegimi yapar uzanırım....inş yani...bi srü iş var evde ama yaaa...hem daha size evimin fotolarını atacaktım onu bile yapamadım....bugün gidince toparliim de albüm yapim bari
Özlem esse'de indirim var birde oraya bak derim.
Ben iki takım seramik aldım daha da almama gerek yok sanırım.
vay beee...helal olsun sevdicegine Özlemim...kadınlar gününde hediye alan bi erkek...bakalım benimki napcak...hatırlarsa iyi odun
vay beee...helal olsun sevdicegine Özlemim...kadınlar gününde hediye alan bi erkek...bakalım benimki napcak...hatırlarsa iyi odun
HATİCECİM aslında ben biraz kaliteli olsun istedim yani ne bileyim esseden çok şikayet var inşallah seninkilerde sorun çıkmaz canım benim ya ben 2 kere para vermekten nefret ediyorum ki öylesi daha pahalıya geliyo.. ömürlük alıyorum takıntılıyım napim..
sevdicek dedi bak birsürü markada fiyatlar çok iyi alalım onlardan 2 tencereye 350 tl vermeyelim farkınada başka şeyler alırız dedi ama ben olacaksa moneta olacak diyince gairibim ok dedi...
inşallah sen sıkıntı sorun yaşamazsın arkadaşım aynı şekilde inşallah bende yaşamam bu ürünlerle...
çağlam yaaaa aslına bakarsan kadınlar günü bahane işte zaten alınması gereken şeylerdi evimize 1 parçada o koydu ....
yani bebeim alması incelik değil almamasıda odunluk değil bence kuzucummmm kapişşşşş
yarınn eminimm şöle gelceksinn :)
köcişimm kadınlar günümü ...... şekilde kutladııı
yazıyorumm buraya
bu arada çağlamm fotolarını çekk kuzum albümüü bekliyoruzz :)