- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım düzelttim hala mı öyle acaba
ama ben görüyorumki:44:
Olmuş bu sefer
günlük yemek takımına bayıldım. bernardo-romance bir ömür mutlulukla ,aşkla kullna inşallah.
geçmiş olsun bu arada ,umarım düzelirsin bir an önce.
Bu arada Hatice geçmiş olsun umarım bir an önce düzelirsin.
*
Mügem naptın işlerini :44: dün çıkmıştım sabah okudum. Allah yardımcın olsun ya :26:
halletmeye çalışıyorum işte kuzum napiyim
sinir içindeyim,hem kendi işlerimi halletmeye çalışıyorum öğleden sonrada 9 aylık birikimi düzeltmeye başlıcam..
o kadar stres oluyorum ki buraya girmedende edemiyorum
Sağol canım uzun zamandır aklımdaydı dün damat alışverişi yapılıyordu benide götürdüler mecbur.
Gitmişken alayım dedim ve aldım çok şükür. Yengem görünce çıldıracak ama olsun gönlüme göre oldu.
halletmeye çalışıyorum işte kuzum napiyim
sinir içindeyim,hem kendi işlerimi halletmeye çalışıyorum öğleden sonrada 9 aylık birikimi düzeltmeye başlıcam..
o kadar stres oluyorum ki buraya girmedende edemiyorum
çok iyi yapmışssın romance'nin kahvaltı tk. ben de cok istedim ama bi türlü nasip olmadı.
boşver yengeni de
9 ay yaa. 9 gün de değil şaka gibi
Müge bana neden rapor aldın diyen mesai arkadaşlarım var.
Kasma her tarafta bu tür gıcık işler veya iş verenler bulunuyor.
Sen arada kafa dağıtmaya bize uğra ben öyle yapıyorum.
9 ay yaa. 9 gün de değil şaka gibi
ben ayağımı çatlattım alçıyla işe geldiğimi biliyorum canım ya
çok anlayışsız oluyorlar işte..
öyle canım..sağlığımdan olucam diye çok korkuyorum bu aralar zaten yok yok bende..
Gözde ışık çakması, boyunda iğne batması , dizimde ağrı ..iyice psikolojim bozuldu sanırım hep stresten
müge yaş 70in üstüne çıkınca böyle ağrılar oluuyor genelde
gül diye dedim
ben ayağımı çatlattım alçıyla işe geldiğimi biliyorum canım ya
çok anlayışsız oluyorlar işte..
öyle canım..sağlığımdan olucam diye çok korkuyorum bu aralar zaten yok yok bende..
Gözde ışık çakması, boyunda iğne batması , dizimde ağrı ..iyice psikolojim bozuldu sanırım hep stresten
Kızlar aşkım aradı
10 dakika sonra iş yerime gelecek ve ilk defa geliyor.
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda ve berbat gözüküyorum
canım çok süslü biri değilsen zaten ona normal görünürsün. ben makyaj yapmam mesela. ama eşim beni pek makyajlı görmediği için en çirkin hallerim bile ona normal gelir
gelsin bakalım nişanlıcığın
Kızlar aşkım aradı
10 dakika sonra iş yerime gelecek ve ilk defa geliyor.
Çok heyecanlıyım yüreğim ağzımda ve berbat gözüküyorum
kızlar gülibik ne iş yapıyordu da bıraktı?
iş bırakmak...
işi mi bırakmış, ne iş yapıyordu ki?
ay bir ben bırakamadım işi