- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
Canım ben bir tane evde aktif kullanıyorum.HATİCECİM aslında ben biraz kaliteli olsun istedim yani ne bileyim esseden çok şikayet var inşallah seninkilerde sorun çıkmaz canım benim ya ben 2 kere para vermekten nefret ediyorum ki öylesi daha pahalıya geliyo.. ömürlük alıyorum takıntılıyım napim..
sevdicek dedi bak birsürü markada fiyatlar çok iyi alalım onlardan 2 tencereye 350 tl vermeyelim farkınada başka şeyler alırız dedi ama ben olacaksa moneta olacak diyince gairibim ok dedi...
inşallah sen sıkıntı sorun yaşamazsın arkadaşım aynı şekilde inşallah bende yaşamam bu ürünlerle...
çağlam yaaaa aslına bakarsan kadınlar günü bahane işte zaten alınması gereken şeylerdi evimize 1 parçada o koydu ....
yani bebeim alması incelik değil almamasıda odunluk değil bence kuzucummmm kapişşşşş
Hem temizlemesi kolay hemde daha sağlıklı henüz bir sıkıntı yaşamadık.
İnşallah benimkilerde öyle olur aynı marka aynı modelden kullandığımızdan pek endişe etmedim açıkcası
çağlam ben göremiyorum adını yazsan keşke[video=youtube;5zYO5UvIoTQ]http://www.youtube.com/watch?v=5zYO5UvIoTQ[/video]
bu sarkı da benden size gelsintabii caz seviyosanızzz