Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

HATİCECİM aslında ben biraz kaliteli olsun istedim yani ne bileyim esseden çok şikayet var inşallah seninkilerde sorun çıkmaz canım benim ya ben 2 kere para vermekten nefret ediyorum ki öylesi daha pahalıya geliyo.. ömürlük alıyorum takıntılıyım napim..
sevdicek dedi bak birsürü markada fiyatlar çok iyi alalım onlardan 2 tencereye 350 tl vermeyelim farkınada başka şeyler alırız dedi ama ben olacaksa moneta olacak diyince gairibim ok dedi...

inşallah sen sıkıntı sorun yaşamazsın arkadaşım aynı şekilde inşallah bende yaşamam bu ürünlerle...

çağlam yaaaa aslına bakarsan kadınlar günü bahane işte zaten alınması gereken şeylerdi evimize 1 parçada o koydu ....
yani bebeim alması incelik değil almamasıda odunluk değil bence kuzucummmm kapişşşşş :KK23::KK23::KK23:
Canım ben bir tane evde aktif kullanıyorum.
Hem temizlemesi kolay hemde daha sağlıklı henüz bir sıkıntı yaşamadık.
İnşallah benimkilerde öyle olur aynı marka aynı modelden kullandığımızdan pek endişe etmedim açıkcası

[video=youtube;5zYO5UvIoTQ]http://www.youtube.com/watch?v=5zYO5UvIoTQ[/video]

bu sarkı da benden size gelsin:KK16::KK16::KK16:tabii caz seviyosanızzz:KK1::KK1:
çağlam ben göremiyorum adını yazsan keşke

öle deme özlemim düsünsün yaaa herseyi....bizden beklemesini biliyolar....:KK34:

:):):):) adamlar günü olsa keşke :):):) ama biz yine gideriz hediyeler yemekeler pastalar baştacı yaparız onları :):):)

diloşum görcez bakalımmmm.....sanmıyorum hiç ama:KK1::KK1:

o zaman yarın akşam bakalım sizde neler olacak :):):) belliki bişe almazsa sen onu yicennn kuzum ....
üzülmesin benim çağlam ben kutlarım kadınlar gününü

Canım ben bir tane evde aktif kullanıyorum.
Hem temizlemesi kolay hemde daha sağlıklı henüz bir sıkıntı yaşamadık.
İnşallah benimkilerde öyle olur aynı marka aynı modelden kullandığımızdan pek endişe etmedim açıkcası

çağlam ben göremiyorum adını yazsan keşke

haticem

Diana Krall - Boulevard of Broken Dreams:KK34:

:):):):) adamlar günü olsa keşke :):):) ama biz yine gideriz hediyeler yemekeler pastalar baştacı yaparız onları :):):)

o zaman yarın akşam bakalım sizde neler olacak :):):) belliki bişe almazsa sen onu yicennn kuzum ....
üzülmesin benim çağlam ben kutlarım kadınlar gününü

oyyyy yirim ben seniii:KK16::KK16:
amannn alıstım be özlemim odunlugunu kabul ederek evlendimmm....haksızlık ediyorum aslında o kadar da odun değil kocişim yaaa:KK1::KK1:

oyyyy yirim ben seniii:KK16::KK16:
amannn alıstım be özlemim odunlugunu kabul ederek evlendimmm....haksızlık ediyorum aslında o kadar da odun değil kocişim yaaa:KK1::KK1:

öle deme çağlam yaaaa bencede odun falan değil ...çok seviyoruzzzzz biz kocişlerimizi yaaa ne güzelllll...
bende seni yirimmmmmmm

ben eve gidiom kuzular.....bi saat sonra fotoları yüklerim...bugün kesin :KK9::KK9::KK9:

ben fotoları ancak yarın görebilirim :KK50:
sıkıldım gitmek istiyorum, yarına kadar kurtulayım şu angarya işlerden :KK50:

ben burdayımmm....:KK31:ne sıkıcı bi gün yaa:KK30::KK30:

:KK53::KK53::KK53::KK53:
ben yokken sıkılıyorsunuz sanki :KK60:

dünyanın merkezi bende değilim halbuki :KK24:
:21: çok kibirli gördüm kendimi :21:

ayyy etiket yapıştırmaktan gözlerim aha böyle oldu :KK53:

hee bilmeyenlere 2bin küsür adet tenekenin üstlerindeki gramaj bilgisini düzeltiyoruz.(16 iken 14kg yazan etiket yapıştırıyoruz.)
3 tarafına 2binküsürX 3 = 6binküsür :KK37:

NOT: ben eskiden sahtekarlıktan ötürü etiketlerin değiştirildiğini düşünürdüm.
meğer öyle değilmiş... bayinin teklifi imiş.
kilogram üzerinden satıldığı için, daha ucuza alıp ucuza satmak istediği içinmiş :KK17:
müşteri için bir teneke mi bir teneke, ama daha ucuz :KK31:

Günaydın güzellikler:KK16::KK16:

hepinizin kadınlar günü kutlu olsun:KK16::KK16::KK16:

ben eve gidiom kuzular.....bi saat sonra fotoları yüklerim...bugün kesin :KK9::KK9::KK9:

bu arada kesin dememek lazımmıs...tam foto yüklicektim eşim erkenden geliverdi...kapadım hemen :KK30::KK30::KK1::KK1:

simdi yüklüyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 651244
Kadınlara bu şekilde bakan zihniyete rağmen kadınlar günümüz kutlu olsun.
Hayırlı cumalar kızlar herşey gönlümüzce ve dualarımız kabul olsun.
Günaydın herkeseeeee aşk dolu nice günler:KK16::KK16::KK16:

günaydınlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

hayırlı cumalar herkese öncelikle..

kadınlar gününüz kutlu olsunn:KK19: hak ettiğimiz değeri göreceğimiz günler diliyorum..:KK31:

günaydınnn kızlaarrr :)

kadınlar gününüz kutluu olsunnn :)
hadi artıkk çocuk yapın anneler gününüzü de kutlayalımmmm :KK49::KK49::KK49:

Günaydınnnnn:KK16::KK16::KK16: kadınlar gününüz kutlu olsun.

b-221480-kadin_seytan.jpg

Günaydın kızlar herkesin kadınlar günü kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalar diliyoruummm :KK16: :KK54:

X