Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ben bu topiği görmediğdim ya bak ne kadar üzüldüm şimdi acaba hepinizi şöyle öpüversem olurmu ki kuzucuklar :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

öncelikle şunu belirtim ben bu toğiği yeni gördüm mis mis gelinler varmış burda haberim yok:KK3: topiği açan arkadaşımıza teşekkür:KK34::KK34::KK34::KK16:

dertleşme geyik topiği ya bende yazayım bari..ya ben iş yerindeyim şuan canım sıkılıyo işimde yok benim gibi olanlar varsa yazıversin..şuan evimde olup kadın proğramı izlerken ev işleriyle meşgul olmayı okadar çok isterdim ki :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

öncelikle şunu belirtim ben bu toğiği yeni gördüm mis mis gelinler varmış burda haberim yok:KK3: topiği açan arkadaşımıza teşekkür:KK34::KK34::KK34::KK16:

dertleşme geyik topiği ya bende yazayım bari..ya ben iş yerindeyim şuan canım sıkılıyo işimde yok benim gibi olanlar varsa yazıversin..şuan evimde olup kadın proğramı izlerken ev işleriyle meşgul olmayı okadar çok isterdim ki :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Merhaba hoşgeldin :KK3:Ben Aslı taze gelin adayınız :KK53: 23 günüm var. :21:

evde durunca daha köyü boşver ya ona buna sarcagına :KK14::KK14:

Bu arada Hatice geçmiş olsun :KK31: umarım bir an önce düzelirsin.:KK16::KK16:

*

Mügem naptın işlerini :44: dün çıkmıştım sabah okudum. Allah yardımcın olsun ya :26:

bi koşu size de yaptımm kahveeee :)
Eki Görüntüle 650241
afiyet olsunn :)

ohh mis valla :KK16:
canım çekti gidip yapayım bari :KK56:

gel gel dertleşelim :KK19::KK19::KK19:

inan bende evde olmayı çok isterdim :KK31::KK31:
hattaaaa o programlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp,, saat 4 de süpürge açmak isterdim :KK52:

aslında şuan darmadağınık olan masamda börek yapabilmeyi de isterdim :KK1::KK1::KK1:
veya akşama yapmam gereken pilavı pişirseydim iyiydi :KK1::KK1:

ohh mis valla :KK16:
canım çekti gidip yapayım bari :KK56:

gel gel dertleşelim :KK19::KK19::KK19:

inan bende evde olmayı çok isterdim :KK31::KK31:
hattaaaa o programlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp,, saat 4 de süpürge açmak isterdim :KK52:

aslında şuan darmadağınık olan masamda börek yapabilmeyi de isterdim :KK1::KK1::KK1:
veya akşama yapmam gereken pilavı pişirseydim iyiydi :KK1::KK1:

anam ne diyon gız su vereydi iyiydi gibi oldu bu :KK1::KK1::KK1: amann evde olmak vardı ya :KK6:

Merhaba hoşgeldin :KK3:Ben Aslı taze gelin adayınız :KK53: 23 günüm var. :21:

evde durunca daha köyü boşver ya ona buna sarcagına :KK14::KK14:

oh oh hayırlı uğurlu olsun canımda ya şimdi evimde oturmak vardı ama zaten balayıda yapamadık kış gelini olduğum için zaten ilerde hep çalışcaz etcez banane banane evde olmak istiyom ben:KK43::KK31:

Günaydın kızlar ben geldim

ben geldimmm...kaynım agyıyooo:KK14:

ama mutluyum yine de hapı bıraktıgım için....annem normal dedi...için temizlenir iyice dedi:KK16:

kocişime de bunun normal oldugunu söyledim...cevap şu

ben bu hapa gıcık oldum...korkuyorum saglıgına bişey olacak diye....sen rahat ol mutlu ol...hasta olma dedi:KK16::KK16::KK16:

her ne kadar sabah beni uyuz etse de:KK47:yirim ben bu tombişi:KK56::KK56::KK56::KK16::KK16::KK16::KK16:

X