- 24 Ağustos 2010
- 4.569
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kızlaarrr :)
kadınlar gününüz kutluu olsunnn :)
hadi artıkk çocuk yapın anneler gününüzü de kutlayalımmmm
Günaydın kızlar herkesin kadınlar günü kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalar diliyoruummm
Günaydınooovvvvsskkkkaaaaa
Bakııııınnnn men deldüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm
deli kız
günaydın tuğçemmmm...seninde kutlu olsun canım benim
elüfümmm hos geldin
acaba ben de evimin her zamanki hali diye bir albüm mü açsam benimle konuşmayı kesersiniz herhalde:18:
acaba ben de evimin her zamanki hali diye bir albüm mü açsam benimle konuşmayı kesersiniz herhalde:18:
anaa utandım
beni direk topikten atarsınız heralde
bende haftasonu toparlıyımda çekiyim evimi dağınık ev görün
ay ne bilim, güya cinsiyet olarak düzgün, titiz yaratıklarız ya, bazılarımız da dağınık evi konuşur, kınar vs. ondan dolayı demiştim
hepiniz benim kafamdansınız o zaman, dağınıklıkta da bir düzen vardır
düzelmiyor ne yapayım ya bir sürü borcamlar, küçük ev aletleri, koliler, poşetler, tamir malzemeleri, hobi malzemeleri, kitaplar, kalemler, bardaklar, tepsiler, katlanacak-toplanacak-makineye atılacak çamaşırlar, silinecek yüzeyler, silindiği halde tozlanan yüzeyler, halıdaki küçük leke, geri dönüşüm poşetleri, atılacak çöp poşetleri, yapılacakların yazılı olduğu notlar, yerlere düşen saçlar, yer bulamayan gazeteler, yemek tarifi kitapları
oh my God
ay ne bilim, güya cinsiyet olarak düzgün, titiz yaratıklarız ya, bazılarımız da dağınık evi konuşur, kınar vs. ondan dolayı demiştim
hepiniz benim kafamdansınız o zaman, dağınıklıkta da bir düzen vardır
düzelmiyor ne yapayım ya bir sürü borcamlar, küçük ev aletleri, koliler, poşetler, tamir malzemeleri, hobi malzemeleri, kitaplar, kalemler, bardaklar, tepsiler, katlanacak-toplanacak-makineye atılacak çamaşırlar, silinecek yüzeyler, silindiği halde tozlanan yüzeyler, halıdaki küçük leke, geri dönüşüm poşetleri, atılacak çöp poşetleri, yapılacakların yazılı olduğu notlar, yerlere düşen saçlar, yer bulamayan gazeteler, yemek tarifi kitapları
oh my God
Bende merak ettim
Oya nerde?:26:
Oyacıgım nerdeeeee:26::26: