Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydınooovvvvsskkkkaaaaa:KK52:

Bakııııınnnn men deldüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm:KK55::KK55:

günaydınnn kızlaarrr :)

kadınlar gününüz kutluu olsunnn :)
hadi artıkk çocuk yapın anneler gününüzü de kutlayalımmmm :KK49::KK49::KK49:

deli kız :KK1:

Günaydın kızlar herkesin kadınlar günü kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalar diliyoruummm :KK16: :KK54:

günaydın tuğçemmmm...seninde kutlu olsun canım benim:KK16::KK16:

Günaydınooovvvvsskkkkaaaaa:KK52:

Bakııııınnnn men deldüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm:KK55::KK55:

elüfümmm hos geldin :KK16:

Tuğçem, Huzurem, Dilam, Eylül, Elif, Kriz ve Aslı hoş geldiniz.
Hayırlı Cumalar kızlar

Çağlam evin çok güzel içinde huzurla, aşka yaşa inşallah

çok üşüyorum :18:
çağlacım evinde huzurla yaşa, derli toplu bir ev, bende olmayan :KK9:

acaba ben de evimin her zamanki hali diye bir albüm mü açsam :KK9: benimle konuşmayı kesersiniz herhalde:18: :KK1:

acaba ben de evimin her zamanki hali diye bir albüm mü açsam :KK9: benimle konuşmayı kesersiniz herhalde:18: :KK1:

Kriz o nasıl bir söz duymayayım bir daha:KK19::KK20:
birde anlamam arkadaşlıkları madde üzerinden olanları bende mi tuhaflık var acaba:44:
Önemli olan kişinin kalbi ve bana karşı davranışlarına bakarak arkadaşlık konusunda adım atarım.
Bakalım bizimde evliliklerimiz olsun belki aramızda senden daha dağınık olanlarda olabilir mesela ben:KK53:

beni direk topikten atarsınız heralde :KK53:
bende haftasonu toparlıyımda çekiyim evimi dağınık ev görün :KK53:

Aman Allah'ım 1 iken 2 oldular:KK45:
Vaz geçtim sayı çığ gibi büyüyor Tuğçede eklendi aranıza :KK1:
Allah Allah çalışan bayanlarsınız sonuçta:KK34:

Son düzenleme:
ay ne bilim, güya cinsiyet olarak düzgün, titiz yaratıklarız ya, bazılarımız da dağınık evi konuşur, kınar vs. ondan dolayı demiştim :KK17:
hepiniz benim kafamdansınız o zaman, dağınıklıkta da bir düzen vardır :KK19::KK9:
düzelmiyor ne yapayım ya :KK19: bir sürü borcamlar, küçük ev aletleri, koliler, poşetler, tamir malzemeleri, hobi malzemeleri, kitaplar, kalemler, bardaklar, tepsiler, katlanacak-toplanacak-makineye atılacak çamaşırlar, silinecek yüzeyler, silindiği halde tozlanan yüzeyler, halıdaki küçük leke, geri dönüşüm poşetleri, atılacak çöp poşetleri, yapılacakların yazılı olduğu notlar, yerlere düşen saçlar, yer bulamayan gazeteler, yemek tarifi kitapları :KK52:
oh my God :KK30:

kızlaaarrrr cok teşekkür ederim....daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :KK16::KK16:

ay ne bilim, güya cinsiyet olarak düzgün, titiz yaratıklarız ya, bazılarımız da dağınık evi konuşur, kınar vs. ondan dolayı demiştim :KK17:
hepiniz benim kafamdansınız o zaman, dağınıklıkta da bir düzen vardır :KK19::KK9:
düzelmiyor ne yapayım ya :KK19: bir sürü borcamlar, küçük ev aletleri, koliler, poşetler, tamir malzemeleri, hobi malzemeleri, kitaplar, kalemler, bardaklar, tepsiler, katlanacak-toplanacak-makineye atılacak çamaşırlar, silinecek yüzeyler, silindiği halde tozlanan yüzeyler, halıdaki küçük leke, geri dönüşüm poşetleri, atılacak çöp poşetleri, yapılacakların yazılı olduğu notlar, yerlere düşen saçlar, yer bulamayan gazeteler, yemek tarifi kitapları :KK52:

Kriz bir anda gözüm korktu bende evlenince bunların hepsini tek başıma yapmak zorunda kalacağım.
Ne çok iş düzene karşı çıkan ne çok ıvır zıvır varmış:18:

krizzzzz bu ersağı bende arastırayım...damlasını mı alcam canım....kosla fayda etmiyo lekeye....:KK50::KK50:

kriz benimi anlattınnn... :KK52:
banyodaki ıvır zıvırlar..
ütülenmeyen çamaşırlar..
kutu kutu kutu...
kurusun diye beklenen yıkanmış çarşaflar :KK53:
ve halıdaki leke.. :KK52: kırmızı kırmızı.. :44:

$20130303_115710.jpg

X