- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
Biz de dün akşam dışarda yemiştik .
Eve gelince çay demledim tv karşısında uzanmıştık çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum ben sızmışım yorgunluktan.
Sabah yatağımızda uyandım .
Benim canım kocam beni götürüp yatırmış , çamaşır makinesi bitince çamaşırları asmış , salonu toparlamış
Şimdi ben bu adama aşık olmiyimde napimmm
çamaşır makinesi kısmından sonrasına adapte olamadım
sanki dün akşam bende makina çalıştırmıştım. acaba asan oldu mu :44::44::44:
tasarruf edicem diye 10 dan sonra makina açıyorum sonra böyle çamaşırlar içinde kalıyor tekrar durulama yaptırıyorum ne mana kalıyor
artık yapmıcam
ooo çok şanslısın çamaşır asmak odayı toplamak falan benim eşime çoooook uzak şeyler
Aynen bende 10 dan sonra açtım canım ama işte bünye dayanmadı..İçinde kalınca çok kırışıyor zaten gece yatağa yattığımda çamaşırlar var demişimhatırlamıyorum bile.
Sabah asılmış görünce hem çok sevindim hemde pes dedim. Adam benden daha düzgün asmış yeminle
o kadar sinirliyim ki şuan...
9 aydır burdayım , ve sistemde yaptığım bütün işlerin yanlış olduğunu görüyorum.9 ay ya 9 ay borumu bu
resmen komplo bu bana , işleri bana bırakan kız devrederken eksik bırakmış. inanamıyorum
9 aydır yaptığım işlerin tümü eksik..neden o akıllı muhasebe modülü bana göstermeyip sildiği için.. şoklardayım..
niye uzak tutmaya çalışıyorsun:44:
bence insanlar sık yapmadıkları şeyi daha özenli yapıyorlar, alışkanlığa dönmediği için. erkeklerin çocuk gibi iş yapmalarını ben buna bağlıyorum :44:bizimki bir fırında bezelyeli tavuk yapıyor. Allah'ım o patatesleri minik minik küp küp soğan gibi nasıl doğruyor bilmiyorum, ben çıldırırım :26:
oyyy bir de kırışma derdi var dimi
kırışmasın diye makinanın devrini düşürürümbu hiç iyi olmadı
bir kere bizimki de asmıştı çamaşırları, ama ne yazıkki eniştemiz kadar düzgün değildi
ama tabiki şükür etmeyi bildim
9 aydır burdayım , ve sistemde yaptığım bütün işlerin yanlış olduğunu görüyorum.9 ay ya 9 ay borumu bu
resmen komplo bu bana , işleri bana bırakan kız devrederken eksik bırakmış. inanamıyorum
9 aydır yaptığım işlerin tümü eksik..neden o akıllı muhasebe modülü bana göstermeyip sildiği için.. şoklardayım..
şimdiii bana varsa rutin misafir menülerinizi açıklamanızı istiyorum. ve islim kebabı lafı geçiyordu buralarda çok, onun sizin yaptığınız tarifini. not alayım bakalım. tavuklu börek yapacağım bugün inşallah. ay yapıp yapıp duruyorum, tüketemiyoruz. komşuya verecek kadar da beğenmiyorum aman
şimdiii bana varsa rutin misafir menülerinizi açıklamanızı istiyorum. ve islim kebabı lafı geçiyordu buralarda çok, onun sizin yaptığınız tarifini. not alayım bakalım. tavuklu börek yapacağım bugün inşallah. ay yapıp yapıp duruyorum, tüketemiyoruz. komşuya verecek kadar da beğenmiyorum aman
iki tane yufkayı üst üste serip öyle sigara böreği yapmışlar, hiç denediniz mi :44:
her zaman öyle yapıyorum :) yufkaların arasına yağlı,yoğurtlu karışım ya da bazen sadece tereyağ koyuyorum.gayet çıtır çıtır oluyor.
islim kebabı da hem kolay hem de albenisi olan,şık bir yemek tavsiye ederim :)
kuskus salatası nasıl yapılıyorbir de çıtır börek?