Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:

romantik yemek bizim ki için; soğan eşliğinde kurufasülye pilav oluyor

öyle mumlu bir sofra bende hazırlamadım
biz hiç mumlu sofrada yemek yemedik ki
yesin karnını doyursun en romantiği o bence
eylülün de dediği gibi o yerken sen onu izle falan romantizm budur bence de

birdeeeeee bu romantik anı bulaşık makinasına kendi tabağını koyarak noktalayabilirse süper süperrrr

çağla sabır dile başka yapacak birşey yok
var da yok

nasıl bir düşünce bu yahu ben bile sinir oldum
Eşinin konuşması lazım bu konuda çağlam,yoksa size olan 4bin borcunu ödemeyecek demek ki..borç olarak görmüyo belkide :26:

benim çok zamanım yok ki, senden çoktur belki ama. eve gidiyorum, etrafı toparla yemeğe koyul, bir buçuk saat falan sürüyor. e sonra yemek ye, onu kaldır, sonra da bebişle vakit geçir, sonra da uyu :44: kalpli menüden kastım kalpli karton kesip üzerine günün yemeklerini falan yazmak, süslemekti, mutfakla alakalı işler değil

ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:

Sevgililer gününde hazırlamıştım. Mumlar , mezeler , kalp şeklinde köfteler , kocamda şarap getirmişti . Fonda da müzik.

nasıl bir düşünce bu yahu ben bile sinir oldum
Eşinin konuşması lazım bu konuda çağlam,yoksa size olan 4bin borcunu ödemeyecek demek ki..borç olarak görmüyo belkide :26:

zaten onu borc olarak görmüyoki biz ödüyoduk....eşim ona askerlik süresince her ay 500 gönderdi....askere gitmeden önce tobacco shop varmıs....iiyi para kazanıyomus ama iflas etmiş sonradan...hala bekliyoki adam kendi işimi kurayım...3 sene olcak mayısta askerden geleli...daha calısmıyo...bi arkadasının yanına gidiyo arasıra...adam demiş 1000 tl maas verim sigortanı yatrım kendi işn gibi olsun gel git...yok demiş.yediremiyomus....be adam eski halin yok kalmadı bitti....kv min maasını yiyo....kv de hala o oglunu savunur...onu cok sever.....ayıp be bari siz zaten benm için bunları yaptınız...bu da benden olsun der...yuhhhhh....Allahım sana havale ediyorum yarabbimmmm

Sevgililer gününde hazırlamıştım. Mumlar , mezeler , kalp şeklinde köfteler , kocamda şarap getirmişti . Fonda da müzik.

hele müzik, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bizimki kahvaltıda bazen açıyor barış manço

Yüzsüze bakk
Ama burda iş eşinde bitiyor canım. Tavrını koymazsa bu adam aynen böyle devam eder.

diyorum ya eşimde akıl yok...duydum sok oldum....borc mu veryomus dedim
evet dedi...hımm peki dedim....ne diyim ki....

benm akılsızım seviniyo borc da olsa yardım ediyo diye....abin nasıl bulmus o parayı dedim...ki annesiyle abisiyle konustu telefnda bu konuyu...

dükkandan kalan sarapları satmıs galiba diyo...galiba mı?olaya bakın galiba...el kızısınız ellll....galibalarla geciştirilirsiniz böyle....bazen bu adam hiç değişmicek diyorum...benden böyle saklamaya devam ederse işimiz zor...

Yani biliyor da söylemiyor mu eşin ?

kuzumm benimm öle düşünme lütfenn evliliğede yeni alışıyosunuz saklamıyodur senden bişee
bırak ya da sen karışma eşin konuşsun abisiyle, onlar iyi olur sora sen kötü kalırsınn

çağlammmmben seni çok seviyorum yaaüzülme nolurbende üzülüyorum

senin bu kocanı bi temiz dövesim geldievet evet kocanı

onları bu hale getiren o çünkü

böyle davranmalarına izin veren müsamaa gösteren o

konuşsana kocanla sustum deme nolur konuş anlat

değişmez mi:26:

müsait kaldıklarında konuşurlar zaten bence :44:
umarım her şey yoluna girer :26:

Yani biliyor da söylemiyor mu eşin ?

bana öyle geldi cerenim...galiba ne ya...2 saat tlfnda konusuysn parayı nerden aldın abi diye...galiba sarap satmıs da ne yani...

kuzumm benimm öle düşünme lütfenn evliliğede yeni alışıyosunuz saklamıyodur senden bişee
bırak ya da sen karışma eşin konuşsun abisiyle, onlar iyi olur sora sen kötü kalırsınn

o yüzden hımm..peki diyip sustum ya dilacım....ben kötü olurum....

pınarım bende seni cok seviyorum canım benim....

evet bi güzel dövmek lazım benimkini ama dövsen de farkeder mi bilmem...baba olmayınca ailesine bişy dedirtmiyo...savunmaya hazır bi halde bekliyo zaten...

anlatsam da degişmez napim çağla napim der...

nasıl napiyim ama çağla off çok sinir oldum amaa

bu erkekler niye böyle yaa

kaç günlük evlisiniz daha niye üzüyor seni böyle

bana öyle geldi cerenim...galiba ne ya...2 saat tlfnda konusuysn parayı nerden aldın abi diye...galiba sarap satmıs da ne yani...

Bende Dila gibi düşünüyorum canım. Müdahale edersen sen kötü olursun hiç yoktan.Ama çok sıkıntılı durum.Üzme kendini lütfen

bir çikolata ye ve keyfine bak çağla
akşam konuşursun. en azından elinden geleni yapmış olursun konuşmakla.

cok teşekkür ederim kzlar...ama tek bi şey bile demicem tutabilirsem kendimi.....

çikolata deil de elma yedim kriz olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…