ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:
kocişin abisine sinirlendim...adamı hapse girmekten kurtardık...10 bin ödediik gecen sene....hala 4 bini duruyo borc...şimdi borc ödicez diye bize 2500 veriyomus ama borc veriyomus...agustosta ödicekmişiz abisine....adam askerden geleli 3 sene oldu daha calısmıyo...bi arkadasının yanında takılıyo....ama salaklık benim koca da...hiçbişey demiyorum....
şu sende ki zaman ben de olacak kriz buradan fiyzane yol yapardım vala
şu günleri bir daha bulamayabilirsin yeni bir yerde.hazır kimse yokken tarifleri dene.videolar,bologlar var
artık.ölçüleri azaltıp yapabilirsin..hem pratiklik olur hem bilgi.başka türlü insan mutfakta seri ve lezzetli olamaz.
ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:
nasıl bir düşünce bu yahu ben bile sinir oldum
Eşinin konuşması lazım bu konuda çağlam,yoksa size olan 4bin borcunu ödemeyecek demek ki..borç olarak görmüyo belkide :26:
Sevgililer gününde hazırlamıştım. Mumlar , mezeler , kalp şeklinde köfteler , kocamda şarap getirmişti . Fonda da müzik.
kocişin abisine sinirlendim...adamı hapse girmekten kurtardık...10 bin ödediik gecen sene....hala 4 bini duruyo borc...şimdi borc ödicez diye bize 2500 veriyomus ama borc veriyomus...agustosta ödicekmişiz abisine....adam askerden geleli 3 sene oldu daha calısmıyo...bi arkadasının yanında takılıyo....ama salaklık benim koca da...hiçbişey demiyorum....
hele müzik, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezbizimki kahvaltıda bazen açıyor barış manço
benm akılsızım seviniyo borc da olsa yardım ediyo diye....abin nasıl bulmus o parayı dedim...ki annesiyle abisiyle konustu telefnda bu konuyu...
dükkandan kalan sarapları satmıs galiba diyo...galiba mı?olaya bakın galiba...el kızısınız ellll....galibalarla geciştirilirsiniz böyle....bazen bu adam hiç değişmicek diyorum...benden böyle saklamaya devam ederse işimiz zor...
benm akılsızım seviniyo borc da olsa yardım ediyo diye....abin nasıl bulmus o parayı dedim...ki annesiyle abisiyle konustu telefnda bu konuyu...
dükkandan kalan sarapları satmıs galiba diyo...galiba mı?olaya bakın galiba...el kızısınız ellll....galibalarla geciştirilirsiniz böyle....bazen bu adam hiç değişmicek diyorum...benden böyle saklamaya devam ederse işimiz zor...
Yani biliyor da söylemiyor mu eşin ?
kuzumm benimm öle düşünme lütfennevliliğede yeni alışıyosunuz saklamıyodur senden bişee
bırak ya da sen karışma eşin konuşsun abisiyle, onlar iyi olur sora sen kötü kalırsınn
çağlammmmben seni çok seviyorum yaa üzülme nolur bende üzülüyorum
senin bu kocanı bi temiz dövesim geldievet evet kocanı
onları bu hale getiren o çünkü
böyle davranmalarına izin veren müsamaa gösteren o
konuşsana kocanla sustum deme nolur konuş anlat
değişmez mi:26:
pınarım bende seni cok seviyorum canım benim....
evet bi güzel dövmek lazım benimkini ama dövsen de farkeder mi bilmem...baba olmayınca ailesine bişy dedirtmiyo...savunmaya hazır bi halde bekliyo zaten...
anlatsam da degişmez napim çağla napim der...
bana öyle geldi cerenim...galiba ne ya...2 saat tlfnda konusuysn parayı nerden aldın abi diye...galiba sarap satmıs da ne yani...
cok teşekkür ederim kzlar...ama tek bi şey bile demicem tutabilirsem kendimi.....
çikolata deil de elma yedim kriz olar mı