Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

cok teşekkür ederim kzlar...ama tek bi şey bile demicem tutabilirsem kendimi.....:KK50:

çikolata deil de elma yedim kriz olar mı:KK1::KK1:

karışsan bir dertttt karışmasan bir dert...
karışsan elinde patlayabilir durum. gelin kışkırtıyor olayına dönerse sonradan hiç toparlanmaz bu durum :KK31:
karışmasannn ucu sana dokunacak borcu sen ödeyeceksin :KK31:

umarım orta yolu bulursunuz :KK31::KK31::KK31:

karışsan bir dertttt karışmasan bir dert...
karışsan elinde patlayabilir durum. gelin kışkırtıyor olayına dönerse sonradan hiç toparlanmaz bu durum :KK31:
karışmasannn ucu sana dokunacak borcu sen ödeyeceksin :KK31:

umarım orta yolu bulursunuz :KK31::KK31::KK31:

aynen öyle ama bu ailevi konularda bana karsı samimi olmadıgı düsüncesindeyim..benden saklanan cok sey var.....bunu konuscam :KK47:

oyaaaa, sen o tavuk suyunu nasıl kaseye koymuştun :KK14: ben cama koymuştum, hatta dedim cam konmuyordu ama koyalım madem... şimdi çıkmıyor kaseden, güya donmuştur poşete koyayım dedim :KK25:

minik reçellik kaselere koymuştum..
kasenin altına elimi koymuştum, elimin ısısıyla birazcık erimişti.
sonra pırt diye çıkmıştı :26:
çıkmıyor mu :26::26:

Son düzenleme:
minik reçellik kaselere koymuştum..
kasenin altına elimi koymuştum, elimin ısısıyla birazcık erimişti.
sonra pırt diye çıkmıştı :26:
çıkmıyor mu :26::26:

ya şimdi baktım bloğuna cama koymuşsun. benimki çıkmadı, hatta biraz su ekledim yine çıkmadı. ben de soğutucu kısmına koyup geldim. kalan suyum vardı, onları da plastiğe koydum :26: öğle arası bunlarla uğraştım ya:KK9:

ya şimdi baktım bloğuna cama koymuşsun. benimki çıkmadı, hatta biraz su ekledim yine çıkmadı. ben de soğutucu kısmına koyup geldim. kalan suyum vardı, onları da plastiğe koydum :26: öğle arası bunlarla uğraştım ya:KK9:

benimkiler hemen çıkmıştı :44:
acaba dondurucudan mı kaynaklı? yani derecesinden. ama gene de hafif ılıklaşınca çıkması gerekmez mi ki :26:

valla hakkını helal et benim yüzümden uğraştırdım seni :26:

benimkiler hemen çıkmıştı :44:
acaba dondurucudan mı kaynaklı? yani derecesinden. ama gene de hafif ılıklaşınca çıkması gerekmez mi ki :26:

valla hakkını helal et benim yüzümden uğraştırdım seni :26:

canım hakkımı helal edecek bir durum yok ki :KK31:
şartlar farklı olmuş demek ki :KK55:

benim bitanecik eşim mesaj atmış akşam dışarıda yiyelim mi? güzel bir yer duydum. diye...

şimdi ben bu mesajı nerelere yorsam:KK53:

yarın misafir gelecek ya ;
*** akşama evi toparlarız demiştim ondan kaytarmaya çalışmak için mi böyle bir şey dedi:44:
*** nasılsa yarın için hazırlık yaparım bu teklifi red ederim diye mi düşünüyor:44:
*** dün ki beğenmediği pırasa yemeğini yememek için mi :44:
*** gerçekten dışarıda yemek yiyelim diye mi :44:

hiç kendimi yormasam mı acaba :KK1::KK1::KK1:

benim bitanecik eşim mesaj atmış akşam dışarıda yiyelim mi? güzel bir yer duydum. diye...

*** akşama evi toparlarız demiştim ondan kaytarmaya çalışmak için mi böyle bir şey dedi:44:
*** nasılsa yarın için hazırlık yaparım bu teklifi red ederim diye mi düşünüyor:44:

adam belki incelik olsun die dedii :KK52::KK52:
hemen altında bişe arıyosunnn :KK9::KK9::KK9::KK9:
bence hiç yorma canım sen kendiniii :KK9::KK9::KK9:

doğalgaz 90 TL gelmiş çokmu ki :44::44::44:
ısınma , su mutfak fln içinde ama.. :26:

içinden ne geliyorsa onu yap canım, ooo her şeyi böyle düşünürsek yandık :KK9:

:KK9: Oyacım eşine akşam yemeğe çıkacağınızı söylesen ama eve dönünce sen evi toparlarsın ben de yemek yaparım desen acaba ne der? :KK9:

Ahh biz kadınlar işte biz adamlara dışarda yiyelim desek direk dışarda yemek istediğimizi düşünür ama onlar deyince kesin altında bişey var :KK52::KK23:

Biz de dün akşam dışarda yemiştik .
Eve gelince çay demledim tv karşısında uzanmıştık çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum ben sızmışım yorgunluktan.
Sabah yatağımızda uyandım . :KK31:
Benim canım kocam beni götürüp yatırmış , çamaşır makinesi bitince çamaşırları asmış , salonu toparlamış :KK17:
Şimdi ben bu adama aşık olmiyimde napimmm :KK4:

Eve gelince çay demledim tv karşısında uzanmıştık çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum ben sızmışım yorgunluktan.
Benim canım kocam beni götürüp yatırmış , çamaşır makinesi bitince çamaşırları asmış , salonu toparlamış :KK17:

ooo maşallah barekallah :nazar: benimkinin odaya götürmek dışında kalanını yapacağını hiiç sanmıyorum. genelde ben çok dolandıysam ortalıkta, yorulduğumu düşündüyse yapar:KK55: tontisim benim:KK16:

bol bol aşık ol canım, yine yeni ve yeniden, her yeni günde aşık ol :KK16:

ooo maşallah barekallah :nazar: benimkinin odaya götürmek dışında kalanını yapacağını hiiç sanmıyorum. genelde ben çok dolandıysam ortalıkta, yorulduğumu düşündüyse yapar:KK55: tontisim benim:KK16:

bol bol aşık ol canım, yine yeni ve yeniden, her yeni günde aşık ol :KK16:

Aminnn canım hepimiz hep böyle olalım inşallahh :KK16:

adam belki incelik olsun die dedii :KK52::KK52:
hemen altında bişe arıyosunnn :KK9::KK9::KK9::KK9:
bence hiç yorma canım sen kendiniii :KK9::KK9::KK9:
içinden ne geliyorsa onu yap canım, ooo her şeyi böyle düşünürsek yandık :KK9:
:KK9: Oyacım eşine akşam yemeğe çıkacağınızı söylesen ama eve dönünce sen evi toparlarsın ben de yemek yaparım desen acaba ne der? :KK9:
Ahh biz kadınlar işte biz adamlara dışarda yiyelim desek direk dışarda yemek istediğimizi düşünür ama onlar deyince kesin altında bişey var :KK52::KK23:

itiraf edin siz de benim gibi düşünürdünüz :KK1::KK1::KK1:

benim dışarıda yemek yeme isteğim yok galiba :KK30:
zaten diyet yapıyorum, patates kızartmalarını görüpte yemeden yapamam ki :KK31:
hem akşama evi toplayıp spora da gidesim var :KK31:
dışarı çıkınca iki saat gelmeyiz eve :KK31:
ama bunu reddedersem bir daha teklif kimbilir ne zaman gelir :KK1::KK1:
ay biz kadınlara yaranılmaz yaa :KK60:

doğalgaz 90 TL gelmiş çokmu ki :44::44::44:
ısınma , su mutfak fln içinde ama.. :26:

90 lira iyi bence:KK34:
bir deeee içinde doğalgaz saatinin taksitleri var mı acaba :44:
bize 89 lira abonman taksidi gelecek 4 ay boyunca.
geçtiğimiz ay bize 55+89 geldi. ama bize bakma biz çok pintiyiz :KK52:

çamaşır makinesi kısmından sonrasına adapte olamadım :KK37::KK37::KK37:
sanki dün akşam bende makina çalıştırmıştım. acaba asan oldu mu :44::44::44:
tasarruf edicem diye 10 dan sonra makina açıyorum sonra böyle çamaşırlar içinde kalıyor tekrar durulama yaptırıyorum ne mana kalıyor :KK19:
artık yapmıcam :KK19:

X