Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

inşallah düzelirsin canım o zaman vucut toparlayana kadar , bi duzene girene kadar normaldir adet olman.
inşallah toparlarsın

bak nette aynen böyle yazıyo :44: doktorunu dövmek istiyorum hasta etti çağlamızı

Migren: Doğum kontrol hapları içerdikleri hormonların etkisi ile migren ağrılarını tetikleyebilir. Bazı kişilerde var olan migren daha da şiddetlenebilirken diğerlerinde ağrıların sıklığı ve şiddeti azalabilir. Bazı kişilerde ise daha önceden migren öyküsü olmamasına rağmen hap kullanmaya başladıktan sonra migren ortaya çıkabilir. Bu etki özellikle yüksek doz içeren haplarda belirginidir. Migren problemi olanların başka bir yöntem kullanması daha uygun olur.

Son düzenleme:
Bugün kendime söz verdim çok çalışacağım bir sürü birikmiş olan işim var ve ben artık yarım kalan işlerden çok sıkıldım hepsini iki gün içerisinde bitirmem gerek

bende öyle yapıcaktım güya ama baktım heryer yarım işlerle dolu
vazgeçtim

Çağla ben ikinci kutuya başladığını bilmiyordum

Günaydın kızlarrrr
hoşgeldiniz kayıplar

bende öyle yapıcaktım güya ama baktım heryer yarım işlerle dolu
vazgeçtim

Çağla ben ikinci kutuya başladığını bilmiyordum

Günaydın kızlarrrr
hoşgeldiniz kayıplar

Ajandama yapılacak işleri listeledim Ajandam doldu o kadar kötü durumdayım yani ve nereden başlayacağımı bilmiyorum
Ne güzel değil mi?

Ajandama yapılacak işleri listeledim Ajandam doldu o kadar kötü durumdayım yani ve nereden başlayacağımı bilmiyorum
Ne güzel değil mi?

amannn bende işleri tamamlayacaksın sandım
meğer sen işleri ajandaya yazmışsın
onu bende yapıyorum kiiiii

eliffff iyiyim,sen nasılsın ?

hatçe kızz iyileştin mi :44:

yaptık mı yapmadık mı derken ben bi koşu yapıp geleyim

bu ayın 25 n de gelir vergileri varr

ameliee, sen de mi brütüs dr dövmek neyi çözer ki canım
işini iyi yapmayanlardanmış, gözünden kaçmış olabilir, başka dra gidelim demek daha iyi olmaz mı

ameliee, sen de mi brütüs dr dövmek neyi çözer ki canım
işini iyi yapmayanlardanmış, gözünden kaçmış olabilir, başka dra gidelim demek daha iyi olmaz mı

aman ben bu aralar şiddet yanlısı oldum kuzum
çok sinirim bozuk dünden beri iş yüzünden , kimse iyi hoş laftan anlamıyo bizim burda..
psikolojim bozuk ondan ağzımdan kaçmıştır

aman ben bu aralar şiddet yanlısı oldum kuzum
çok sinirim bozuk dünden beri iş yüzünden , kimse iyi hoş laftan anlamıyo bizim burda..
psikolojim bozuk ondan ağzımdan kaçmıştır

öfkeni çağlanın dra yansıttın yani :44:
dövmeyelim onları, sevelim onları
onlar bizim için var
sen de kocaman kocaman nefesler alıp öfkeni azamiye indirmeye çalış canım. ben artık öyle yapıyorum, azaldı gibi. malum söylesen de kar etmeyecek sorunlar bunlar...

:

Tamamlayacağım zaten canım benim sadece aklımda kalmasın yazıya dökeyim dedim öncelikle bu kadar çok olduğunu bilmiyordum gözüm korktu sadece...

Elifff bende iyiyim canım...

Kızlar ben doğum kontrol haplarından anlamadığım için size yorum yapmadım kusura bakmayın... Umarım tez zaman da problem çözülür...

Günaydın canlarım.

Benden size bir Erkin Koray

[video=youtube;psd73VKRu5Y]http://www.youtube.com/watch?v=psd73VKRu5Y[/video]

[video=youtube;lTZttxd8t1A]http://www.youtube.com/watch?v=lTZttxd8t1A[/video]

Bütün smile lere baktım ama psikolojimi ifade edecek smile bulamadım

bugün hiç bilgisayarla vakit geçiresim yok ya, daha 2 saat yeni bitti dün tavuklu böreğimi de yapmadım.
ben de bircan gibi liste yapıp işlere mi koyulsam, gerçi pek bekleyen işim yok da iş çıkarma konusunda üstün yetenekli biriyimdir

eliffff iyiyim,sen nasılsın ?

hatçe kızz iyileştin mi :44:

Yok canım ve haftasonu nişana gitmeliyim daha ev için alışveriş çok çalışmama lazım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…