Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlar...nasılsınız?size bi sorum olacak....ben 23 şubatta regl oldum.28 inde bitti...bugün 7 mart ve ben yine regl oldum.....hapı bıraktıgım gün regl sancısı basladı hatta neden böyle bi sancım var acaba diye de aklıma gelmedi değil ama önemsememiştim..bugün sabah regl oldum:26::26::26:normal mi yani bu?hapı bırakanlarda oluyo mu?duydunuz mu?:KK31::KK31:

çağlacım ben fırın poşeti kullanmıyorum ki, ama bu dediğini yapabilirim sanırım :44:
ve ben daha tavuk but göğüs ayrımını bilmiyorum, nette bakayım :KK25:
cerencim sık kullanılanlara ekledim :KK55:
teşekkürler kızlar :KK16:
başka tatlı börek yemek neler yapabiliriz acaba :44:

Krizim tatlı börek olarak;
sigara böregini cok severim hatta sarıp buzluga koydum patatesli ve peynirli....ama cok sık yapmam kızartma yememek için:KK1::KK1:bi misafir gelince acilinden işte...:KK34:

tavuk gögsünü cok severimmm....üstü bol cevizli...harika bi tat ve en kolayı diyebilirimmmm:KK34::KK34:

ıspanaklı pasta denedim gecen gün....o da ok güzel oluyomus....artık favorilerimden:KK31:

dün kv gelecek diye patronumun eşinden havuclu tarcınlı ve bol cevizli kek tarifi aldım...o da müthiş oluyo ben cayın yanında cok seviyorum....cok güzel oldu:KK16::KK16:

baska yaspasta tariflerim de vardır....hazır pandispanya ile yapılan tabi kullanıyosan:26:

ayrıca yalancı künefe de müthiştir.:KK16:

aklıma geldikce sayarım ki ben sana:KK1::KK1::KK16::KK16:

iki tane yufkayı üst üste serip öyle sigara böreği yapmışlar, hiç denediniz mi :44:

ben denemedim hiç:26:

teşekkür ederim mikelaze :KK16:

şimdi sıradaki soru: çağla but kemikli bir şeymiş, ben kemikli şeyleri kibar kibar yiyemiyorum maalesef ve misafirlerin de kasılacağını düşünüyorum. bir de onun arası neresi oluyor,bir bütün duruyor çünkü, neresine o harcı koyacağım :26:

evet tatlım kemikli bişey ama ben buta bıcakla kesikler atıyorum içleri de pişsin diye....istersen kemigine folyo da sarabilirsin....ayrıca iyi piştigi zaman hiç de zorluk cekmezsin...catalla ayrılıyo hemen etler....ama kemiksiz kullanıcam dersen sarma var butun acılmıs hali...onu da bi arastır bak....o da güzel olabilir...en azından gögüsden lezzetli oluyo...ben tavugun gögsünden sadece sote yaparım fırında falan kullanmam çünkü yavan gelir...eşim de cok sever aksine...

şimdi harc olayına gelince....içine koymuyosun harcı.....

bi kapta yag salca baharatlar karıstır....içine yıkayıp ara yerlerine kesik attıgın tavugu koy.....elinle karıstır bi güzelll...tavugun her yerine bulassın o harc....sonra içine parmak dilim patates dogra...onları at...sogan soy...içine büyük büyük dogra....tüm tüm de koyabilirsin küçkse...hepsini karıstır.bi cay bardagı kadar da su koy.....karıstır...fırın tepsisine yerlestir.bu kadar....yaptıgımda fotograflarını paylasırım seninle canım:KK34::KK34:

Bugün kendime söz verdim çok çalışacağım :KK9: bir sürü birikmiş olan işim var ve ben artık yarım kalan işlerden çok sıkıldım :63: hepsini iki gün içerisinde bitirmem gerek :KK16:

Günaydın Kızlar...nasılsınız?size bi sorum olacak....ben 23 şubatta regl oldum.28 inde bitti...bugün 7 mart ve ben yine regl oldum.....hapı bıraktıgım gün regl sancısı basladı hatta neden böyle bi sancım var acaba diye de aklıma gelmedi değil ama önemsememiştim..bugün sabah regl oldum:26::26::26:normal mi yani bu?hapı bırakanlarda oluyo mu?duydunuz mu?:KK31::KK31:

Krizim tatlı börek olarak;
sigara böregini cok severim hatta sarıp buzluga koydum patatesli ve peynirli....ama cok sık yapmam kızartma yememek için:KK1::KK1:bi misafir gelince acilinden işte...:KK34:

tavuk gögsünü cok severimmm....üstü bol cevizli...harika bi tat ve en kolayı diyebilirimmmm:KK34::KK34:

ıspanaklı pasta denedim gecen gün....o da ok güzel oluyomus....artık favorilerimden:KK31:

dün kv gelecek diye patronumun eşinden havuclu tarcınlı ve bol cevizli kek tarifi aldım...o da müthiş oluyo ben cayın yanında cok seviyorum....cok güzel oldu:KK16::KK16:

baska yaspasta tariflerim de vardır....hazır pandispanya ile yapılan tabi kullanıyosan:26:

ayrıca yalancı künefe de müthiştir.:KK16:

aklıma geldikce sayarım ki ben sana:KK1::KK1::KK16::KK16:

ben denemedim hiç:26:

evet tatlım kemikli bişey ama ben buta bıcakla kesikler atıyorum içleri de pişsin diye....istersen kemigine folyo da sarabilirsin....ayrıca iyi piştigi zaman hiç de zorluk cekmezsin...catalla ayrılıyo hemen etler....ama kemiksiz kullanıcam dersen sarma var butun acılmıs hali...onu da bi arastır bak....o da güzel olabilir...en azından gögüsden lezzetli oluyo...ben tavugun gögsünden sadece sote yaparım fırında falan kullanmam çünkü yavan gelir...eşim de cok sever aksine...

şimdi harc olayına gelince....içine koymuyosun harcı.....

bi kapta yag salca baharatlar karıstır....içine yıkayıp ara yerlerine kesik attıgın tavugu koy.....elinle karıstır bi güzelll...tavugun her yerine bulassın o harc....sonra içine parmak dilim patates dogra...onları at...sogan soy...içine büyük büyük dogra....tüm tüm de koyabilirsin küçkse...hepsini karıstır.bi cay bardagı kadar da su koy.....karıstır...fırın tepsisine yerlestir.bu kadar....yaptıgımda fotograflarını paylasırım seninle canım:KK34::KK34:

sondaki tariften sonra bir kez daha anladım ki ben görsel bir insanım:KK1::KK1:
anlatılınca kafamda canlanmıyor arkadaş :KK31:
~~
11 gün ara ile regl olma durumu :44::44:
hap ile ilgili hiçbir fikrim yok. ama özür kanı deniliyor sanırım. 15 günden önce gelen kanamaya özür derlermiş..
regl sancın falan var mı :44:

çağlacım hapı bırakanlarda çekilme kanaması oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, eşim söylemişti. sebebini de açıklamıştı, ama unuttum, duymasın :KK17: sanırım hap kullananlarda yumurtlama olmuyormuş, bırakınca oluyordu, ondan da kan oluyordu galiba:44:

çağlacım, o keke bir de portakal rendele lütfennn:KK56:
ellerine sağlıkk:KK31:

çağlacım hapı bırakanlarda çekilme kanaması oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, eşim söylemişti. sebebini de açıklamıştı, ama unuttum, duymasın :KK17: sanırım hap kullananlarda yumurtlama olmuyormuş, bırakınca oluyordu, ondan da kan oluyordu galiba:44:

saol krizcan rahatladım braz....korktum acıkcası bu da neyin nesi diye:KK31::KK31:

sondaki tariften sonra bir kez daha anladım ki ben görsel bir insanım:KK1::KK1:
anlatılınca kafamda canlanmıyor arkadaş :KK31:
~~
11 gün ara ile regl olma durumu :44::44:
hap ile ilgili hiçbir fikrim yok. ama özür kanı deniliyor sanırım. 15 günden önce gelen kanamaya özür derlermiş..
regl sancın falan var mı :44:

oya bişey yok ya...ben mi anlatamıyorum ki....bi kaba yag salca baharat tuz koy karıstır...içine tavuklar patates,sogan,hatta patlıcan,koy...fırıntepsisine yerlestir..üstüne de biber ve cherry domates koy...oldu bitti:KK1::KK1:

sancım var kuzummm....ama cok olmuyorum....normal regl gibi...su an için cok değil artar mı bilmem:26:

çağlacım, o keke bir de portakal rendele lütfennn:KK56:
ellerine sağlıkk:KK31:

tamam kuzum denerim cok tşkler:KK16::KK16:

Çağlacım benim doktorum hapı bırakmak istediğinde kutuyu tamamen bitirmelisin yarıda bırakırsan bıraktığın an , adet olursun ağrılı olur demişti :26:
Danışsaydın keşke sende.Keyfi bırakılmıyor diye biliyorum , bi kutuyu bitirip öyle bırakılması gerekiyo. bi araştıralım :26:

Çağlacım benim doktorum hapı bırakmak istediğinde kutuyu tamamen bitirmelisin yarıda bırakırsan bıraktığın an , adet olursun ağrılı olur demişti :26:
Danışsaydın keşke sende.Keyfi bırakılmıyor diye biliyorum , bi kutuyu bitirip öyle bırakılması gerekiyo. bi araştıralım :26:

kuzum keyfi bırakılmıyo da daha yeni baslamıstım 2.ye...5 gün kullandım galiba...ama dayanamıyodum artık....psikolojik olarakta bazı seylerden ötürü(cinsel anlamda)kötü etkilendim....ayrıca gögslerm de cok agrıyodu....ben bi ay daha içersem mahvolcaktım....keske baslamasaydım 2.yeeee:KK50:

ya bu hapı kullanmak ayır dert bırakmak ayrı dert..:KK14:

ben de hapı birkaç ay sonra bırakacakmışım. yan etkisi yok bende dedim eşime ama; karaciğeri kötü etkiliyormuş, görünmeyen ve ağır etkileri olabiliyormuş. bırakmak en iyisi galiba :44:

X