Günaydın Kızlar...nasılsınız?size bi sorum olacak....ben 23 şubatta regl oldum.28 inde bitti...bugün 7 mart ve ben yine regl oldum.....hapı bıraktıgım gün regl sancısı basladı hatta neden böyle bi sancım var acaba diye de aklıma gelmedi değil ama önemsememiştim..bugün sabah regl oldum:26::26::26:normal mi yani bu?hapı bırakanlarda oluyo mu?duydunuz mu?
Krizim tatlı börek olarak;
sigara böregini cok severim hatta sarıp buzluga koydum patatesli ve peynirli....ama cok sık yapmam kızartma yememek için
bi misafir gelince acilinden işte...
tavuk gögsünü cok severimmm....üstü bol cevizli...harika bi tat ve en kolayı diyebilirimmmm
ıspanaklı pasta denedim gecen gün....o da ok güzel oluyomus....artık favorilerimden
dün kv gelecek diye patronumun eşinden havuclu tarcınlı ve bol cevizli kek tarifi aldım...o da müthiş oluyo ben cayın yanında cok seviyorum....cok güzel oldu
baska yaspasta tariflerim de vardır....hazır pandispanya ile yapılan tabi kullanıyosan:26:
ayrıca yalancı künefe de müthiştir.
aklıma geldikce sayarım ki ben sana
ben denemedim hiç:26:
evet tatlım kemikli bişey ama ben buta bıcakla kesikler atıyorum içleri de pişsin diye....istersen kemigine folyo da sarabilirsin....ayrıca iyi piştigi zaman hiç de zorluk cekmezsin...catalla ayrılıyo hemen etler....ama kemiksiz kullanıcam dersen sarma var butun acılmıs hali...onu da bi arastır bak....o da güzel olabilir...en azından gögüsden lezzetli oluyo...ben tavugun gögsünden sadece sote yaparım fırında falan kullanmam çünkü yavan gelir...eşim de cok sever aksine...
şimdi harc olayına gelince....içine koymuyosun harcı.....
bi kapta yag salca baharatlar karıstır....içine yıkayıp ara yerlerine kesik attıgın tavugu koy.....elinle karıstır bi güzelll...tavugun her yerine bulassın o harc....sonra içine parmak dilim patates dogra...onları at...sogan soy...içine büyük büyük dogra....tüm tüm de koyabilirsin küçkse...hepsini karıstır.bi cay bardagı kadar da su koy.....karıstır...fırın tepsisine yerlestir.bu kadar....yaptıgımda fotograflarını paylasırım seninle canım