pazar günü benimde annemlerle kvler gelicek yemeğe..
Menü nasıl sizce kızlar?
Mercimek Çorba
Zeytinyağlı Barbunya
Yoğurtlu Havuç
Çerkez Tavuğu
Çanak Köfte veya Kalbi salçalı köfte ( daha karar veremedim :26: )
Patates püre
Pilav
Vişneli etimek tatlısı
hem tavuk hem köfte mi yapıcaksın :44:
menünden bir şey çaldım
yoğurtlu havucu bende ekleyeyim
Geçtğimiz 2 haftasonu ve 1 hafta içi olmak üzere tüm aile misafirlerini ağırladım.
Bu haftasonu misafirsizim çok şükür
çerkez tavuğu meze gibi soğuk yeniyor ya o yuzden yapabilirim diye düşündüm canım
bişi sorucam size kızlar , vişneli etimek tatlısı tarifinde krem şanti var.
Acaba diyorum krem şanti değildi vanilyalı pudingi pişirip kullansam nasıl olur :44:
etimek tatlısını yaparken genelde puding pişirip içine bir paket kremsanti döküp karıştırırdım. pudingin tadı daha yumuşak olurmuş
vişnelisini bilmiyorum ama olabilir sanki:44:
çerkez tavuğunu, yılbaşı tavuğu gibi birşey canlandırdm gözümde
ya varya sinir küpüyümmmmm...sabır ver Allahım...
çerkez tavuğu meze gibi soğuk yeniyor ya o yuzden yapabilirim diye düşündüm canım
bişi sorucam size kızlar , vişneli etimek tatlısı tarifinde krem şanti var.
Acaba diyorum krem şanti değildi vanilyalı pudingi pişirip kullansam nasıl olur :44:
ya varya sinir küpüyümmmmm...sabır ver Allahım...
ben hiç yemeğe misafir ağırlamadım ya ne yapıcamnerden biliyorsunuz bu yemekleri, ben hala tutturamıyorum
çağla ne oldu, sinirlenmeye yakın derin nefes al lütfen ya, sinirlenmeden gelmeden önle
ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:
keske önleyebilsem krizim...sinirden daha cok zoruma gidiyo...en yakınlarımızdan kazık yemek
noldu kuzummm :26::26:
nooldu:26:........
kocişin abisine sinirlendim...adamı hapse girmekten kurtardık...10 bin ödediik gecen sene....hala 4 bini duruyo borc...şimdi borc ödicez diye bize 2500 veriyomus ama borc veriyomus...agustosta ödicekmişiz abisine....adam askerden geleli 3 sene oldu daha calısmıyo...bi arkadasının yanında takılıyo....ama salaklık benim koca da...hiçbişey demiyorum....
valla onu bunu bilmem..o romantiklik mumlarla , taşlarla, güzel örtülerle olmuyor sanıldığı gibi benim açımdan.
tezgahın başına geçip yapıyorsun en sevdiği yemeği.sonra birlikte sofrayı hazırlıyorsun.sonra sen yiyorsun , o yiyor büyük bir iştahla.
sonra ise izliyorsun onu, mutluluğuna şahitt oluyorsun.gözler birleşiyor yaaa hani.sonra da ufak bir busebundan romantik yemek mi olur krizcim
o zaman biz çok sık romantik yemek yiyoruz
ama ben süslemek istiyorum, kalpli menü falan düşünmüştüm ama zaman ve enerji yok ki :26:
çağla insanlar nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor... ama sinirin hiçbir şeyi değiştirmiyorkendine zarar dokunuyor sadece. neyse biraz sinirlen de burdaki güzelliklerle normale döneceksin inşallah
o zaman biz çok sık romantik yemek yiyoruz
ama ben süslemek istiyorum, kalpli menü falan düşünmüştüm ama zaman ve enerji yok ki :26:
çağla insanlar nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor... ama sinirin hiçbir şeyi değiştirmiyorkendine zarar dokunuyor sadece. neyse biraz sinirlen de burdaki güzelliklerle normale döneceksin inşallah