Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

pazar günü benimde annemlerle kvler gelicek yemeğe..
Menü nasıl sizce kızlar?

Mercimek Çorba
Zeytinyağlı Barbunya
Yoğurtlu Havuç
Çerkez Tavuğu

Çanak Köfte veya Kalbi salçalı köfte ( daha karar veremedim :26: )
Patates püre
Pilav
Vişneli etimek tatlısı :KK31:

hem tavuk hem köfte mi yapıcaksın :44:

menünden bir şey çaldım:KK1::KK1:
yoğurtlu havucu bende ekleyeyim :KK1::KK1:

Geçtğimiz 2 haftasonu ve 1 hafta içi olmak üzere tüm aile misafirlerini ağırladım.
Bu haftasonu misafirsizim çok şükür :KK56:

hem tavuk hem köfte mi yapıcaksın :44:

menünden bir şey çaldım:KK1::KK1:
yoğurtlu havucu bende ekleyeyim :KK1::KK1:

çerkez tavuğu meze gibi soğuk yeniyor ya o yuzden yapabilirim diye düşündüm canım :KK31:

bişi sorucam size kızlar , vişneli etimek tatlısı tarifinde krem şanti var.
Acaba diyorum krem şanti değildi vanilyalı pudingi pişirip kullansam nasıl olur :44:

Son düzenleme:
Geçtğimiz 2 haftasonu ve 1 hafta içi olmak üzere tüm aile misafirlerini ağırladım.
Bu haftasonu misafirsizim çok şükür :KK56:

oh gözün aydın canım :KK34:

çerkez tavuğu meze gibi soğuk yeniyor ya o yuzden yapabilirim diye düşündüm canım :KK31:

Acaba diyorum krem şanti değildi vanilyalı pudingi pişirip kullansam nasıl olur :44:

etimek tatlısını yaparken genelde puding pişirip içine bir paket kremsanti döküp karıştırırdım. pudingin tadı daha yumuşak olurmuş:p
vişnelisini bilmiyorum ama olabilir sanki:44:

çerkez tavuğunu, yılbaşı tavuğu gibi birşey canlandırdm gözümde :KK52:

etimek tatlısını yaparken genelde puding pişirip içine bir paket kremsanti döküp karıştırırdım. pudingin tadı daha yumuşak olurmuş:p
vişnelisini bilmiyorum ama olabilir sanki:44:

çerkez tavuğunu, yılbaşı tavuğu gibi birşey canlandırdm gözümde :KK52:

:KK53:
çok lezzetli bişey oluyo oya dene mutlaka böyle bişey oluyo

$çerkez-tavuğu.jpg

yakın zamanda ben de üstü üste iki hafta yaptım etimekli tatlı.:KK31:
çok basite indirgemişim ben.zira çok çok güzel oldu..:KK16::KK16:

ben vişneli değil ama buradan bir arkadaş var Adanalı, çağlacım bilir- ( sey_ren ) onun tarifi ile yaptım.etimeklerin üzerine
hazırladığım elmalı-tarçınlı-cevizli karşımı döktüm.biraz elmaları kavurdum,sonra tarçın ve ceviz ilave edip sıcakken ekmeklerin üzerine yaydım.
sonra hazırladığım şerbeti döktüm.sonrasında muhallebi yaptım ,puding kullanmadım, içine kremşanti ilave edip mikserle biraz çırptım.üzerine döktüm
sonrasında..en üstü tamamiyle hindistan ceviziyle kapladım..dehşet güzeldi.:KK56:

ben hiç yemeğe misafir ağırlamadım ya ne yapıcam :KK14: nerden biliyorsunuz bu yemekleri, ben hala tutturamıyorum :KK50:
çağla ne oldu, sinirlenmeye yakın derin nefes al lütfen ya, sinirlenmeden gelmeden önle :KK50:

ben hiç yemeğe misafir ağırlamadım ya ne yapıcam :KK14: nerden biliyorsunuz bu yemekleri, ben hala tutturamıyorum :KK50:
çağla ne oldu, sinirlenmeye yakın derin nefes al lütfen ya, sinirlenmeden gelmeden önle :KK50:

keske önleyebilsem krizim...sinirden daha cok zoruma gidiyo...en yakınlarımızdan kazık yemek:KK47::KK47::KK47::KK47:

ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana :KK20:
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:

ben daha eşime romantik bir sofra bile hazırlamadım. aşk olsun bana :KK20:
romantik sofra nasıl olur kızlar :44:

valla onu bunu bilmem..o romantiklik mumlarla , taşlarla, güzel örtülerle olmuyor sanıldığı gibi benim açımdan.
tezgahın başına geçip yapıyorsun en sevdiği yemeği.sonra birlikte sofrayı hazırlıyorsun.sonra sen yiyorsun , o yiyor büyük bir iştahla.
sonra ise izliyorsun onu, mutluluğuna şahitt oluyorsun.gözler birleşiyor yaaa hani.sonra da ufak bir buse:KK19: bundan romantik yemek mi olur krizcim:KK31:

noldu kuzummm :26::26:

nooldu:26:........

kocişin abisine sinirlendim...adamı hapse girmekten kurtardık...10 bin ödediik gecen sene....hala 4 bini duruyo borc...şimdi borc ödicez diye bize 2500 veriyomus ama borc veriyomus...agustosta ödicekmişiz abisine....adam askerden geleli 3 sene oldu daha calısmıyo...bi arkadasının yanında takılıyo....ama salaklık benim koca da...hiçbişey demiyorum....:KK47::KK47::KK14::KK14:

kocişin abisine sinirlendim...adamı hapse girmekten kurtardık...10 bin ödediik gecen sene....hala 4 bini duruyo borc...şimdi borc ödicez diye bize 2500 veriyomus ama borc veriyomus...agustosta ödicekmişiz abisine....adam askerden geleli 3 sene oldu daha calısmıyo...bi arkadasının yanında takılıyo....ama salaklık benim koca da...hiçbişey demiyorum....:KK47::KK47::KK14::KK14:

böylelerine diyecek çok şey var da dediğin gibi cevabı da sende kuzum:26:
eşinin müdehale etmesi lazım.

valla onu bunu bilmem..o romantiklik mumlarla , taşlarla, güzel örtülerle olmuyor sanıldığı gibi benim açımdan.
tezgahın başına geçip yapıyorsun en sevdiği yemeği.sonra birlikte sofrayı hazırlıyorsun.sonra sen yiyorsun , o yiyor büyük bir iştahla.
sonra ise izliyorsun onu, mutluluğuna şahitt oluyorsun.gözler birleşiyor yaaa hani.sonra da ufak bir buse:KK19: bundan romantik yemek mi olur krizcim:KK31:

o zaman biz çok sık romantik yemek yiyoruz :KK9:
ama ben süslemek istiyorum, kalpli menü falan düşünmüştüm ama zaman ve enerji yok ki :26:

çağla insanlar nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor... ama sinirin hiçbir şeyi değiştirmiyor :KK50: kendine zarar dokunuyor sadece. neyse biraz sinirlen de burdaki güzelliklerle normale döneceksin inşallah :KK16:

ama ben süslemek istiyorum, kalpli menü falan düşünmüştüm ama zaman ve enerji yok ki :26:

çağla insanlar nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor... ama sinirin hiçbir şeyi değiştirmiyor :KK50: kendine zarar dokunuyor sadece. neyse biraz sinirlen de burdaki güzelliklerle normale döneceksin inşallah :KK16:

şu sende ki zaman ben de olacak kriz buradan fiyzane yol yapardım vala:KK9::KK9::KK9:
şu günleri bir daha bulamayabilirsin yeni bir yerde.hazır kimse yokken tarifleri dene.videolar,bologlar var
artık.ölçüleri azaltıp yapabilirsin..hem pratiklik olur hem bilgi.başka türlü insan mutfakta seri ve lezzetli olamaz.

öyle krizcanım.....mesela bugün yemege gelecekler....kv ve o beyefendi...hiç enerjim yok...yaptıgım yemekte güzel olmıcak gibi.....:KK31::KK31:

X