• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama..?? :(

Coook tatlisiniz ya gülümsettiniz beni cok tesekkur ederim :) gececek ya olumsuz dusuncelerimden arindim gercejten paylasmak cok ise yariyormus onu anladim :) zaman ayieip cevap verdiginiz icin tekrardan tesekkur ederim :)

Rica ederim umarım birazcik ta olsa faydası olur yorumlarımızın :)

tatlım sıkma canını nerdeyse hepimiz yaşadık benzer şeyleri...7 yıllık evliyim zaman zaman hala canım acıyor ilk başlarda..ben de ilk günler çok takmıştım bu duruma, neden evlendim ki diyordum herşey çok iyi çok güzel ama iş yatağa girmek olunca kabusum oluyordu...ilk 7 ay bayağı sorunlu geçti neyseki eşim çok anlayışlıydı sabırlıydı çok üstüme gelmedi zamanla alışıyorsun evli olduğun fikrine ve kendini bırakıyorsun emin ol...sadece birazcık sabır düzelecek herşey

Yorumları okuyamadim ama mutlaka söyleyen olmuştur bebek yağı kullanmayın onun yerine eczaneden kayganlastirici alın. Bende yaşadım aynı şeyi 1 haftalik balayı tatili boyunca olmadı ne tatilden bişey anladım ne de eşimden ama sonra düzeliyor çok düşünme onunda etkisi oluyor

Yok akışına bıraktık artik problem yapmıyorum bende kayganlastirici aldık ama planlı hareket etmicez aakışına bırakacağım bakalım birde boyle deneyelim :) ilginiz için teşekkürler :)

Back