- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akışına bırakmak.. Acaba orada mi hata yapıyoruz ki :s genelde ben hadi simdi deneywlim diyorum ve sonuç yine ayni oluyor esim canın yyanıyor yapmayalim diyor ama korkuyorum benden uzaklasmasindan sogumasindan
Biz de esimle birbirimizi cok severek evlendik ama ben de cok aci cektim. Hatta esim ben tam kacmaya calisirken girdi ilk kez icime. Oyle ciglik attim ki ablasi annesi falan geldi ve asiri derecede kanamam olmustu hala da aciyor maalesef arada kan geldigi de oluyor. Sakin ama sakin zorlamayin biz esimin istedigi uzerine dugunden sonra koyde kalmistikdoktora gidememistim yoksa doktorluk bir durumdu yani. Ayni durumu yasamani hic istemem kesinlikle bir doktordan yardim alin.
ben de yeni evliyim ben de aynı sorunu yaşadım ilk haftalar acı oluyor benim sonrada oldu hastaneye gittim enfeksiyonmuş ilaç kullandım geçtiCok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekeksiyon varmış ilaç kullmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi o lmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s
b
ben de yeni evliyim ben de aynı sorunu yaşadım ilk haftalar acı oluyor benim sonrada oldu hastaneye gittim enfeksiyonmuş ilaç kullandım geçti
canım tarif edilmez ki ya hem de nasıl ağrıyordu hatta acıdan dolayı bi süre istemedim sonraki günlerde acı azaldıHadi yaa :s peki sizde de boyle çok keskin bi aci mi vardı acaba? Nasıl söyleyeyim eşim geri çekildiğinde bile aci ve ağrı bi müddet devam ediyor sixinde mi oyleydi ?
Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s
canım tarif edilmez ki ya hem de nasıl ağrıyordu hatta acıdan dolayı bi süre istemedim sonraki günlerde acı azaldı
Biz de esimle birbirimizi cok severek evlendik ama ben de cok aci cektim. Hatta esim ben tam kacmaya calisirken girdi ilk kez icime. Oyle ciglik attim ki ablasi annesi falan geldi ve asiri derecede kanamam olmustu hala da aciyor maalesef arada kan geldigi de oluyor. Sakin ama sakin zorlamayin biz esimin istedigi uzerine dugunden sonra koyde kalmistikdoktora gidememistim yoksa doktorluk bir durumdu yani. Ayni durumu yasamani hic istemem kesinlikle bir doktordan yardim alin.
ben evlendiğimde de yaşamıştım böyle bir durum artık diyordum kendi kendime ben kesin vajinusmus falanım galiba diyordum doktordan fikir aldım kayganlaştırıcı ve sakinleştirici bi damla falan verdi ama işe yaramadı olmadı bir türlü. sonra aradan 1 ay geçti kendi kendime yendim dişimi sıktım ne olacaksa olsun dedim artık kendimi hiç evli gibi hissetmiyordum ve 1 ay sonunda oldu. herşey psikolojik ve bunu yenebilmen senin elinde rahat ol illaki olacak diye kendini şartlandırma zamana bırak.
ben geçmesi için bi çaba da harcamadım bırak düzelir geçmezse adres jinekologİtiraf etmeliyim ki korkuyorum ve buda isteksizlige sebep olmuyor değil her seferinde başarısız olup daha fena aciyinca çok kotu oluyor insan ama yenmeliyim bu durumu geçmeli ya boyle olmaz
Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :sen vajinismussun galiba bu sorunu asmis biri olarak hem uan yardimi al hem kaganlastirici lar eczanede esin alsin onunla dene asla canin anmayacak asagisi bosluk ama kizlij zari biraz aci veriyor yirtilirken hic korkma asarsin sende en tez zamanda insallah