• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama..?? :(

Kayganlaştırıcıyla falan olacak şey değil gözlemlerime göre.
Psikolojik bir mesele bu.
İstediğin kadar ıslan, yine girmez sen kendini tam anlamıyla o moda sokamadıktan sonra.
Doktora gitmeniz lazım.

Akışına bırakmak.. Acaba orada mi hata yapıyoruz ki :s genelde ben hadi simdi deneywlim diyorum ve sonuç yine ayni oluyor :KK43: esim canın yyanıyor yapmayalim diyor ama korkuyorum benden uzaklasmasindan sogumasindan

Böyle yapalım deyip sonra da canım yanıyor vazgeçtim dersen daha da çok soğur ki. İlişki sırasında elini daha çok kullansın diyeyim. Bilmiyorum anladınız mı ama! :KK23::oops:o_O

Biz de esimle birbirimizi cok severek evlendik ama ben de cok aci cektim. Hatta esim ben tam kacmaya calisirken girdi ilk kez icime. Oyle ciglik attim ki ablasi annesi falan geldi ve asiri derecede kanamam olmustu hala da aciyor maalesef arada kan geldigi de oluyor. Sakin ama sakin zorlamayin biz esimin istedigi uzerine dugunden sonra koyde kalmistikdoktora gidememistim yoksa doktorluk bir durumdu yani. Ayni durumu yasamani hic istemem kesinlikle bir doktordan yardim alin.

Biz de esimle birbirimizi cok severek evlendik ama ben de cok aci cektim. Hatta esim ben tam kacmaya calisirken girdi ilk kez icime. Oyle ciglik attim ki ablasi annesi falan geldi ve asiri derecede kanamam olmustu hala da aciyor maalesef arada kan geldigi de oluyor. Sakin ama sakin zorlamayin biz esimin istedigi uzerine dugunden sonra koyde kalmistikdoktora gidememistim yoksa doktorluk bir durumdu yani. Ayni durumu yasamani hic istemem kesinlikle bir doktordan yardim alin.

Bence siz mutlaka bir doktora görünün yırtılma olmuş olabilir bu kadar kanama olduysa.

1 yili gecti evleneli kanamadan 5 gun sonra kadin dogum uzmanina gittim ama o icime makas gibi bisey sokmaya calisti acidan tam muayene de olamadim. Kanamam da bir hafta surdu gecti uzerinde durmadik sonrasinda

OTE="minikpiranha, post: 37276829, member: 554694"]Biz de esimle birbirimizi cok severek evlendik ama ben de cok aci cektim. Hatta esim ben tam kacmaya calisirken girdi ilk kez icime. Oyle ciglik attim ki ablasi annesi falan geldi ve asiri derecede kanamam olmustu hala da aciyor maalesef arada kan geldigi de oluyor. Sakin ama sakin zorlamayin biz esimin istedigi uzerine dugunden sonra koyde kalmistikdoktora gidememistim yoksa doktorluk bir durumdu yani. Ayni durumu yasamani hic istemem kesinlikle bir doktordan yardim alin.[/QUOTE]
Cok kotu olmuş yaa :s hic öyle kanicak aciyacam diye bir korkum da yoktu ama neden bu kadar acidi ki dediğimiz gibi dun gece esim biraz zzorlamıştı ve inanır misiniz simdi otururken inceden bi aci var :s asmak zorundayız ama ya boyle olmuyor ilişkiye göremediğimiz her gunun sabahında kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum :( evliligi hic boyle hayal etmemistim :(

Sikmayin kendinizi oyle yada boyle zamanla asilacak bir durum zariniz esnektir kanal kucuktur yada dendigi gibi vajinismussunuzdur... bunlarin hepsi asilir merak etmeyin terbiyesizlik olmazsa sunu tavsiye edebilirim. Esini baska baska yollar deneyerek rahatlatirsan hem onun gonlu olmus olur hem de seni cok fazla zorlamaznbirliktelige. Ama lutfen bir doktara gidin.

b
Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... :KK43: 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti :KK43: eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim :KK43: bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekeksiyon varmış ilaç kullmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim :KK43: ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi o lmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s
ben de yeni evliyim ben de aynı sorunu yaşadım ilk haftalar acı oluyor benim sonrada oldu hastaneye gittim enfeksiyonmuş ilaç kullandım geçti

Kendini siktigin için böyle oluyor. .bendede olmamıştı böyle kayganlastirici kullandık oldu. .

b

ben de yeni evliyim ben de aynı sorunu yaşadım ilk haftalar acı oluyor benim sonrada oldu hastaneye gittim enfeksiyonmuş ilaç kullandım geçti

Hadi yaa :s peki sizde de boyle çok keskin bi aci mi vardı acaba? Nasıl söyleyeyim eşim geri çekildiğinde bile aci ve ağrı bi müddet devam ediyor sixinde mi oyleydi ?

Hadi yaa :s peki sizde de boyle çok keskin bi aci mi vardı acaba? Nasıl söyleyeyim eşim geri çekildiğinde bile aci ve ağrı bi müddet devam ediyor sixinde mi oyleydi ?
canım tarif edilmez ki ya hem de nasıl ağrıyordu hatta acıdan dolayı bi süre istemedim sonraki günlerde acı azaldı

Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... :KK43: 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti :KK43: eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim :KK43: bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim :KK43: ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s

ben evlendiğimde de yaşamıştım böyle bir durum artık diyordum kendi kendime ben kesin vajinusmus falanım galiba diyordum doktordan fikir aldım kayganlaştırıcı ve sakinleştirici bi damla falan verdi ama işe yaramadı olmadı bir türlü. sonra aradan 1 ay geçti kendi kendime yendim dişimi sıktım ne olacaksa olsun dedim artık kendimi hiç evli gibi hissetmiyordum ve 1 ay sonunda oldu. herşey psikolojik ve bunu yenebilmen senin elinde rahat ol illaki olacak diye kendini şartlandırma zamana bırak.

canım tarif edilmez ki ya hem de nasıl ağrıyordu hatta acıdan dolayı bi süre istemedim sonraki günlerde acı azaldı

İtiraf etmeliyim ki korkuyorum ve buda isteksizlige sebep olmuyor değil :( her seferinde başarısız olup daha fena aciyinca çok kotu oluyor insan ama yenmeliyim bu durumu geçmeli ya boyle olmaz :(

Yani sen ilk cinsel tecrübenin yasarken hem bir tarafta esin seni zorlayip, tecavüz kategorisini giriyor, hem diger taraftan kv'de ve görümcen ile ayni evde yasayip, yataktayken sizi öylemi görmüsler? :KK57:

Ne kadar aci bir hikaye. Cok gurur kirici bir olay ve ilk cinsel tecrübeni böyle yasaman,... ne insanlar, ne hikayeler varmis ya... :KK43:

Son düzenleme:
ben evlendiğimde de yaşamıştım böyle bir durum artık diyordum kendi kendime ben kesin vajinusmus falanım galiba diyordum doktordan fikir aldım kayganlaştırıcı ve sakinleştirici bi damla falan verdi ama işe yaramadı olmadı bir türlü. sonra aradan 1 ay geçti kendi kendime yendim dişimi sıktım ne olacaksa olsun dedim artık kendimi hiç evli gibi hissetmiyordum ve 1 ay sonunda oldu. herşey psikolojik ve bunu yenebilmen senin elinde rahat ol illaki olacak diye kendini şartlandırma zamana bırak.

Aynen... Kendimi hic evli gibi hissetmiyorum bi taraftan canım yanıyor bi taraftan eşim adına üzülüyorum gerçekten kotu bir durum ya diyorum ya hiç boyle hayal etmemistim :(

İtiraf etmeliyim ki korkuyorum ve buda isteksizlige sebep olmuyor değil :KK43: her seferinde başarısız olup daha fena aciyinca çok kotu oluyor insan ama yenmeliyim bu durumu geçmeli ya boyle olmaz :KK43:
ben geçmesi için bi çaba da harcamadım bırak düzelir geçmezse adres jinekolog

Hayir tecavuz degil onceden denemelerimizde hep geri cekildim zaten gece olmadi ertesi gun oglene dogru oldu. Aciyo desem de birakma olsun bitsin demistim ben istedim yani. Esimin koyunde evi var apartman dairesi diger dairelerde de ablasi abileri anne babasi falan oturuyor. Yatak odamiza d3gil evimizin kapisina geldiler yani. Yine de cok zor durumda gerdek geciren insanlar yok degil fakat ben onlardan degilim cok sukur.

Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... :( 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti :( eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim :( bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim :( ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :sen vajinismussun galiba bu sorunu asmis biri olarak hem uan yardimi al hem kaganlastirici lar eczanede esin alsin onunla dene asla canin anmayacak asagisi bosluk ama kizlij zari biraz aci veriyor yirtilirken hic korkma asarsin sende en tez zamanda insallah

Bi kere kesinlikle hemen vajinismus muyum, yapamayacak miyim dusuncelerini aklinizdan cikarin. Cok cok yakin bir arkadasim tam 3 yil kendini vajinismus sandi sonra bosandi ve bosandiktan sonra tanistigi sevgilisiyle en ufak bir sorun yasamadan iliskiye girdi.
Su an ilk evliliğini konusurken hep ayni seyi der, ben ilk gece yapamayinca bana vajinismussun dediler, ben actim vajinismus neymis diye okudum internetten ve evet kesin oyleyim diye kafama kazidim, bidaha da yapamadim. Simdiki esimle sevisirken olup bitti, iliskiye girme dusuncem olmadigi icin kosullu vajinismusumdan kurtuldum diyor.

Eğer ciddi agri varsa enfeksiyon da olabilir bir doktora gidip detayli muayene olun, onun yonlendirmelerine uyun ve olayi kafanizda buyutmeyin, siz buyuttukce gercekten buyur ve halledilmesi zor bir soruna donusur cunku.

Back