• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama..?? :(

Simdi cogu arkadas gorev gibi yapmayin akisina birakin demis ama ilk seferde malesefki oyle olmuyo bence.mecburiyet doguyo ilerliyen gunlerde.
Yalniz bi sorum var.esin nekadar girdiginde caniniz aciyo.yani tam giristemi yoksa ilerleyincemi aciyo.
İlerleyincr aciyosa zara denk geliyodur.

Ya afedersin tam olarak giremedi nasıl desem baskı yaptığı anda tam gireceği anda o keskin acıyı duydum aciyor dediğim anda zaten hemen geri cekildi

Ben balayinda kafamda hep su korku vardi: allahim ya kocam simdi sex yapmak isterse ? Canim yanacak gene :) cunku ilkindeki o acidan sonra ödüm kopuyordu :) birkac Lexus cektim o aciyi. Hatta o korkudan dolayi gunduzleri bile eglenmeye odaklayamiyordum Kendimi :) sacmalamisim resmen.. acirsa acisin sonrasinda alisiyorsun ve sen ondan Cok istiyorsun canim.. evliliginin ilk gunlerini bu sacma dusuncee kendine zehir etme . Ben ilk iliskide bagirinca esim kiyamayip kendini Geri cekmeye kalkti ve ben ona devam etmesini soyledim , bagirsam da devam et.. olacak illa ki sonunda diye. Ve ona da ben cesaret verdim hatta, bi yandan acidan bagirip bi yandan devam etmesini soylemistim :) sonrasinda esine saril ve ilk onunla olmanin mutlulugunu yasa canimmm... Mutluluklar..

Cok garip ya o kadar aci sonunda nasil ben ondan daha cok isteyecegim ki :s cok tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin :)

vajinismus falan degilsin kendini bosa teshis etme.
bizim de 1 saatte ancak oldu.
esinin de dedigi gibi acisa da macisa da birak kendini. bir kac giristen sonra acimaz. acisa da dayanilmayacak birsey degil 1-2 aya normale doner. adam gibi bir kayganlastirici kullan, en rahat oldugun pozisyonu dene.
cocuk dogururken aciyor diye cocugu icerde tutamazsin. biraz cesaret ve sabir lutfen

Ya hanimlar boyle yok benimki felaketti falan dedikce sahsen ben tirstim halbuki hic korkmazdim. Daha yumusak mi anlatsaniz konu sahibi zaten aciyacak diye korkuyo ve geriliyo.

Konu sahibi arkadasim benim iki arkadasim evlendi ikisi de iki ay ve uc ay olmak uzere yapamadi. Biri panik atakti zaten ve esi cok anlayissizdi psikolojik baski yapiyodu surekli digeri de duydugu hikayelerden korkmustu. Sonra ikisi de "amaan" demeye basladi ve bi'anda oldu. Hatta eslerinin afedersin girdigini bile anlamamislar. Yataga olmayacak diye girmeyin plansiz gelistirin durumu. Odev gibi hadi deneyelim demeyin kendini sozlu icin tahtaya kalkmis, calismadigin icin de dusuk not alacagim diye dizleri titreyen kucuk kiz cocugu gibi hissedersin.

Umarım benim içinde sonuç öyle olur ya :( o kadar uzamasını da istemiyorum ya eşim sogursa isteğini kaybederse korkusu da var.. O hissizlestirici kremlrrden almayı düşünüyorum belki acimi biraz olsun azaltit

Esin yaniliyor herkes bu durumu yasamiyor ben cok rahattim siz dra gorunmelisiniz

Vajinismus diye sartlamayin kendinizi hemen herkes yasiyor bunu.aciya bir defalik dayanin birkaç güne düzene giriyor zaten.korkmayin yasadiklariniz çok normal...

Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... :KK43: 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti :KK43: eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim :KK43: bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim :KK43: ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s

biz de aynı sorunu yaşamıştık..
eşim çok üzülmüştü..ben de onu üzmeyim diye onca acıya rağmen devam ettim..
(gerçi şimdi olsa amaaan üzülürse üzülsün derdim ama ozaman yeni heycanla daha duygusaldım :KK53:)
devam etmeseydim baya uzun bi süre giremezdim ilişkiye diye düşünüyorum..
çünkü ilk zamanlar kasma hep oluyo..siz de kastığınız için oluyodur..
ya tüm acıya rağmen zorlayın ya da bi uzmana başvurun başka çözümü yok bence..

kişiden kişiye acı değişir.bende de ilk 3 ilişki acılıydı.üçünde de kan geldi hatta.ancak açıldı yani.sizinde öyle olabilir.biraz dişinizi sıkıp devam edin.hala olmuyosa doktora gidin.

On
Gerçekten mi :s peki bu durum iliskinizde problem oldu mu acaba ? Ne bileyim esinizin bakış açısında size davranışlarında değişiklikler oldu mu?? Benim en büyük korkum bu.. Esim ya benden uzaklasirsa beni istememeye başlarsa diye korkuyorum :KK43:
Ondan mi bilmiyorum ; Eşimle cinsel hayatımız yok gibi... benim istegimle şartları baya zorlayarak 15 günde 1 oluyordu ki artık ben de çaba göstermiyorum... ondan hiçbir talep gelmiyor...15 günden fazla oldu birlikte olmadık.... bu o kadar canımı sıkıyor ki anlatamam bu yüzden boşanmayı düşünüyorum... Bazı geceler sabaha kadar uyuyamiyorum nefes alamıyorum... oysa ki ben sorunlu iken o 'ben seni sırf bu yüzden asla boşamam' demişti ama ben öyle diyemiyorum işte .... Aslında cinsellik dışında her konuda cok iyi anlasiyoruz.. kendisini çok seviyorum sevildigimi de hissediyorum...yani cinsellik çok önemli ... dişinizi biraz sıkın bu sorunu bir an önce aşın bence...

Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... :KK43: 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti :KK43: eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim :KK43: bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim :KK43: ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s

ben de yaşamıştım aynı durumu.
ama şimdi olmazsa hiç olmaz ve amaann acıyacağı ne kadar süre sanki düşüncesiyle devam etmiştim.
birkaç gün devam edebilir (kanama bile) ama geçer ;)
balayından dönünce jinekoloğa gittim zar kalınmış, hala iyileşmemiş demişti.
dişini sıkıp devam et olmazsa yine doktora görün...

Ya afedersin tam olarak giremedi nasıl desem baskı yaptığı anda tam gireceği anda o keskin acıyı duydum aciyor dediğim anda zaten hemen geri cekildi
Canm ozmn girişin dar.benmde oyle bak 7senelik evliyim hala oyle kolay olmaz bizdede.cok rahat olursam olur yoksa giriste benmde canim yanar hala.dr muanesi bile cok zordur benm icin.
Onemli olan giris zaten gerisi daha kolay emin ol.bi ilerletebilseniz 5cm falan gerisini anlamicaksin bile.
Bide sen kendini bi yoklasana parmaginla fazla ileri gitmeden.ozmnda aciyomu.aciyosa eger enfeksiyon iltihap yara baska biseyten aciyodur.
Acimiyosa arkadaslarin dedigi gibi sıkıcan biraz disini esinede soyle ben yalvarsam bile cekilme de.biliyorum tuhaf ama bu durumdan kurtulmak istedigin icin soyluyorum cnm baska turlusu olmaz gibi geliyo bana

Yok bak o panik atakli arkadasima o gecen iki ayda kocasi "rezil ettin beni, su halimize bak, herkesin yaptigini yapamiyosun" vs laflar edip kahveye dadanmisti. Amaa olduktan sonra geri duzeldiler suan cocuklari bile oldu gayet mutlular.

Dusun bu kiz okadar baskiya ragmen yapabildi ben olsam iyice gerilirdim. Sukur ki senin esin insan gibi davraniyo. Biraz sık disini. Ancak ben senin yerinde olsam doktora giderdim. Belki kapali kizlik zaridir onun doktor tarafindan yirtilmasi gerek diye biliyorum. Belki iltihap, vajina girisinde yara vardir. Git ki doktor bi'seyin yok dediginde kafandan benim saglik sorunum var ondan olmuyo cumlesi silinsin.

Bi'de ayna ile incele cogu kadin vajinasina hic bakmamis onu da bu sitede gordum yani bak tani vucudunu. Nefes alip verdiginde ya da ikindiginda nasil gozuktugune bak ona gore davranirsin iliskide...

Yok bak o panik atakli arkadasima o gecen iki ayda kocasi "rezil ettin beni, su halimize bak, herkesin yaptigini yapamiyosun" vs laflar edip kahveye dadanmisti. Amaa olduktan sonra geri duzeldiler suan cocuklari bile oldu gayet mutlular.

Dusun bu kiz okadar baskiya ragmen yapabildi ben olsam iyice gerilirdim. Sukur ki senin esin insan gibi davraniyo. Biraz sık disini. Ancak ben senin yerinde olsam doktora giderdim. Belki kapali kizlik zaridir onun doktor tarafindan yirtilmasi gerek diye biliyorum. Belki iltihap, vajina girisinde yara vardir. Git ki doktor bi'seyin yok dediginde kafandan benim saglik sorunum var ondan olmuyo cumlesi silinsin.

Bi'de ayna ile incele cogu kadin vajinasina hic bakmamis onu da bu sitede gordum yani bak tani vucudunu. Nefes alip verdiginde ya da ikindiginda nasil gozuktugune bak ona gore davranirsin iliskide...

Çok kotu yaaa :KK43: cçok şükür eşim gerçekten anlayışlı ya geld8i forumda yazılanları anlattım falan canım benim kendini sıkma probldm yapma olacağı zaman olur zaten dedi öyle mutlu oldum ki sımsıkı sarildim :)

Kadın olmak cok zor ya :KK43:
Canim bence hemen dr gitmelisin vajinusmus olabilirsin ya da vajina girisin dardir dr muayene olunca bilir durumunu ona gore vajinusmus olup olmadigini soyler bende esimle iliskiye girememistim dr a gittim vajinusmus oldugumu ogrendim tedavi oldum 3-4 gunde iliskiye girdim cok rahat bi sekilde

Çok kotu yaaa :KK43: cçok şükür eşim gerçekten anlayışlı ya geld8i forumda yazılanları anlattım falan canım benim kendini sıkma probldm yapma olacağı zaman olur zaten dedi öyle mutlu oldum ki sımsıkı sarildim :)

Yani zaten Allah nasip ederse bi'omur berabersiniz, iyi gunde kotu gunde diye soz verdiniz birbirinize. Sen sadece aciyo diye erteleme. Vajin.hastaligi sirf erteleme zaten bak millet acisiz bi'sekilde iki sene sonra yasiyo. Neden cunku erteleyip duruyolar. Acisa da sık biraz disini ama once doktor derim benim. Bekarken bile kontrole gitmek lazim da bizler gitmiyoruz.

Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda asarsiniz: )

Canım bende öyleydim 10 gün ilişkiye giremdk doktora gittik kızlık zarım esnekmiş ve vajinam darmış acımm ordan oluyormus sonra oldu cok şükür..

Bence bukadar sorun edilecek bişey yok benim de 4 gün olmadı acidi diye hepkas mistim.5.gun artık acı çekerek sıkarak kendimi çok zor oldu. Bu normal ve benim kanamam 1 ay sürdü doktora gıttıgımde çatımin ve ve vajinanın dar olmasi sebebi ile minik bir yırtılma olduğunu söylemişti. Yani yapı sebebi ile cook aciyabilir endişe etme sakin ol ve odaklan olur.

canım bizimde bir ay sonunda olmuştu...kaç gece aglayarak uyudum vajınusmus muyum diye ama kendı kendıme düşünüp üzmüşüm ilişkiyi bilmediğim için böyleymiş ya da kendi vucudumu iyi tanımadıgım ıcın..
bir noktaya geldğinde acı artıyodu tam o noktada artık devam edemeyecek gibi gelip kendimi kapatıyodum halbuki ordan sonra bıraz daha dayansam pes etmesem rahatlayacakmısım bilememişm işte.. o zamanlar sanki hiç başaramıycaz gibi geliyordu ama bu günlere de geldik işte.. eşinin anlayışlı olması da önemli tabi..
asıl önemli olan o anın sevdıgınınle bir olmanın tadını cıkarmak Allah öyle güzel yaratmış ki kadın ve erkeği.. böyle güzel düşününce zaten vücudun seni ilişkiye rahatça hazırlıyo ne kadar rahatlarsan o kadar rahat ve güzel ilişki...

Back