Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki...
8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti
eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim
bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim
ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s