Bi kere kesinlikle hemen vajinismus muyum, yapamayacak miyim dusuncelerini aklinizdan cikarin. Cok cok yakin bir arkadasim tam 3 yil kendini vajinismus sandi sonra bosandi ve bosandiktan sonra tanistigi sevgilisiyle en ufak bir sorun yasamadan iliskiye girdi.
Su an ilk evliliğini konusurken hep ayni seyi der, ben ilk gece yapamayinca bana vajinismussun dediler, ben actim vajinismus neymis diye okudum internetten ve evet kesin oyleyim diye kafama kazidim, bidaha da yapamadim. Simdiki esimle sevisirken olup bitti, iliskiye girme dusuncem olmadigi icin kosullu vajinismusumdan kurtuldum diyor.
Eğer ciddi agri varsa enfeksiyon da olabilir bir doktora gidip detayli muayene olun, onun yonlendirmelerine uyun ve olayi kafanizda buyutmeyin, siz buyuttukce gercekten buyur ve halledilmesi zor bir soruna donusur cunku.
Allah korusun yaaa :s yok hayır buyutmucem problem olarak gormicem ve inşaallah zamanla duzelecek açıkçası doktora gidip daha da hasta psikolojisine girmek de istemiyorum zamana birakicam ve inşaallah duzelecek... Arkadaşınız iiçinde gerçekten çok üzüldüm öyle bir hataya düşmeyi asla istemem.. Bilgilendirme için teşekkürler :)