Evlendik ama..?? :(

munissyy1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
48
22
13
32
Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki... 8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s

bebekyagı sakın sakın kullanmayın yanlış şeyler bunlar...vajinanın ph nı bozarsınız...ona uygun eczaneden krem alın...jinekiloga gidin yarayı o bilecek...burdan ne desek boş...

Ciddi misin :s inanmıyorum ya :s evet doktora gitmeyi bende düşünüyorum eşime bu boyle olmayacak doktora gidelim dedim hayır demedi ama sıcak da bakmadı herkes yaşıyordur bu durumu anormal birşey yok ki dedi bilmiyorum ben mi çok problem ediyorum :s

Bebek yağını bırak hemen. Eczanelerde marketlerde bulabiileceğiniz kayganlaştırıcılar var, onları kullanın. Ph dengeniz bozulursa daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Yara olduğunu sanmıyorum, muhtemelen vajinismus vakası. Vajinismus topiğindeki arkadaşlardan daha çok yardım alabilirsiniz. Çünkü ilk ilişki öyle çok can acıtan bişey değil kendini kasmadığın sürece. Kasıldığın için canın acıyor.

[Qphora85, post: 37276369, member: 144822"]Bebek yağını bırak hemen. Eczanelerde marketlerde bulabiileceğiniz kayganlaştırıcılar var, onları kullanın. Ph dengeniz bozulursa daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Yara olduğunu sanmıyorum, muhtemelen vajinismus vakası. Vajinismus topiğindeki arkadaşlardan daha çok yardım alabilirsiniz. Çünkü ilk ilişki öyle çok can acıtan bişey değil kendini kasmadığın sürece. Kasıldığın için canın acıyor.[/QUOTE]
Doğruyu söylemek gerekirse evet ilk günden sonraki ilişki denemenizde kendimi çok kastım çünkü öncekilerde canim çok acidigi için engel olamadim kendime ama ilk denedigimizde kasmamistim istiyordum hosumada gidiyordu ama neden o kadar acidi ki :s korkuyorum ya bu durum daha kötüye gidecek aramış açılacak diye

Tatlım sakın üzülme Herşeyin çaresi var Allah'a çok şükür .. Sen yarın hemen jinekologa git onun tavsiyesine göre hareket edersen hiç bir sorunun kalmaz hiç anını Sıkma .. Arkadaşların dediği çok doğru jinekologun size tavsiye edeceği krem yada jelleri kullanın ..

Zaman geçtikçe düzelir normal gibi duruyor şu anda ama aklında soru işareti kalmasın diyorsan git bir görün derim.

Toplum olarak cinsel ilişki bizim öcümüzdür, ilk seferler herkes için kolay olmuyor. Kendini çok kasıp, hislerden ziyade olaya, ne olacak kaygısına kapılıyorsundur. Bu kadar çok kasarsan, vajinusmus değilsen bile olman yakındır. Ara verin biraz sonuçta hemen olacak diye bir şey yok. İlk seferi atlattın mı sonrakilerde bu kadar sıkılmazsın zaten.

Eşin kusura bakma ama cahil anlayışsız bir insana benziyor.. Denedin baktın olmuyor, Jinekoloğa git Eşinede sorma...Acı çeken sensin eşin değil... Bilmediğiniz milletin saçma sapan fikirleri ilede iş yapmayın.. Vajinaya her önüne geleni süremezsin.. İnşallah bi an önce atlatırsınız...

zamanla düzelir ..

olmadı dr. yardımı alırsınız ..

İster istemez problem yapıyor insan ya ne bileyim hic boyle hayal etmiyordum evlilik sonrasını hemen problemler başladı isin kötüsü eşim acaba hazır değil misin istemiyor musun gibisinden beni sorguluyor gerçekten. istiyorum ama o aci oyle disimi sikayim gibisinden bi aci değil çok keskin bi aci ya canım çok yanıyor :s

Ya hayır eşim iyi bi insan sadece çok problem etmemrmi söyledi eğer anlayissiz birisi olsaydı bekleyelim demezdi ki diretirdi yapalım bitsin diye canımın acimasini onemsemezdi sanırım:s

Duzelirde bebek yagi filan yanlis dha cok tahris eder orayi. Kayganlastirici al biraz daha diren 1-2 seferden sonra vucudun alisir daha 1 haftada hemen doktora gitmeyi gerektiricek bi durum yok cunku korkun yok sadece canim aciyor demissin

İşte sen acıya odaklanıyorsun, canım yine yanacak kaygısındasın. Eşini al karşına, hadi yapalımdan ziyade olayı akışına bırak, kendiliğinden gelişir. Ama bugün ama bir ay sonra. O da sabırlı olsun biraz. Bir ömür yanındasın zaten. İki gün sıksın dişini.

Duzelirde bebek yagi filan yanlis dha cok tahris eder orayi. Kayganlastirici al biraz daha diren 1-2 seferden sonra vucudun alisir daha 1 haftada hemen doktora gitmeyi gerektiricek bi durum yok cunku korkun yok sadece canim aciyor demissin

İlişkiden değil bu durumun devam etmesi ve esimle aaramızda problem olmasından korkuyorum problemli biriymisim gibi hissettiriyor :s

Esin herkeste boyle bi sorun olduğu kanisina nerden varmis ki.herkes ilk seferinde sknti yasar diye bey olmadgi gbi hrks rahat olur Diye bir kural da yok.is senin zihninden geçenlerde bitiyor.birkaç sefer agri olabilir ama uzun sure boyle agrili devam ederse ve israrla denerseniz de yine agrim olacak diye zihnine yerleşir.ondan sonra uğraş dur.panik yapma bnce zamanla oturur.ilk defa yasadigin bi durum.mükemmel olmasini bekleyemezsin.

Akışına bırakmak.. Acaba orada mi hata yapıyoruz ki :s genelde ben hadi simdi deneywlim diyorum ve sonuç yine ayni oluyor esim canın yyanıyor yapmayalim diyor ama korkuyorum benden uzaklasmasindan sogumasindan

İlişkiden değil bu durumun devam etmesi ve esimle aaramızda problem olmasından korkuyorum problemli biriymisim gibi hissettiriyor :s

Durum devam etmez sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur bende korktum ettim ama kendini birak birazcik dayanmaya calis. Simdi yakinda dogurucam ay keske sadece ilk geceki kadar aci ceksem diyorum :) kadin olmak zor bacim akisina birak aciyor biraz ama geciyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…