bebekyagı sakın sakın kullanmayın yanlış şeyler bunlar...vajinanın ph nı bozarsınız...ona uygun eczaneden krem alın...jinekiloga gidin yarayı o bilecek...burdan ne desek boş...
Cok mutluydum düğünüm coook güzeldi herşey iyi gidiyordu taaa ki...8 aylık bi nişanlılık donemimiz oldu.. Bir haftalık evliyizz ama... Hala ilişkiye giremedik... İlk herşey güzeldi on sevismemiz iyiydi hoşuma gidiyordu ama tam iilişkiye gidiyorduk ki canım çok yandı bi anda çektim kendimi ve kendimi çektiğim anda acıyla karışık ağrı devam etti eşim şaşırdı ne olduğunu sordu acıyor dedim tamam daha yavaş olalım dedi ama tekrar denemenizde daha keskin bir aci duydum ve tekrar kendimi geri çektim bir haftalık evliyiz ve hala ilişkiye giremedik... Bu durumu sadece bizden iki ay önce evlenen çok yakin bi arkadaşıma anlattim bebek yağını tavsiye etti tam islanmiyorsundur ondan aciyordur dedi denedik ama maalesef sonuç yine ayni oldu... Esim en son dun aksam biraz dişini sık biraz aciyacak ama sonrasında genişleyecek aci duymayacaksin dedi tekrar ilişkiye girmeye çalıştık canım çok yandı ama birşey söylemedim kendimi geri cekmemeye çalıştım ama aci o lkadar keskindi ki kendimi kapativerdim ben hic boyle olacağını düşünmüyordum ki :s ilişkiye girmeyi gerçekten istiyorum öyle bariz bir korkumda yok ama neden boyle oldu?CCanım neden bu kadar çok yandı acaba vajinamda yara mi var :s ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen :s sizde de boyle mi olmustu bu derece bi açıyla karşılaşmış miydiniz :s
Toplum olarak cinsel ilişki bizim öcümüzdür, ilk seferler herkes için kolay olmuyor. Kendini çok kasıp, hislerden ziyade olaya, ne olacak kaygısına kapılıyorsundur. Bu kadar çok kasarsan, vajinusmus değilsen bile olman yakındır. Ara verin biraz sonuçta hemen olacak diye bir şey yok. İlk seferi atlattın mı sonrakilerde bu kadar sıkılmazsın zaten.
Eşin kusura bakma ama cahil anlayışsız bir insana benziyor.. Denedin baktın olmuyor, Jinekoloğa git Eşinede sorma...Acı çeken sensin eşin değil... Bilmediğiniz milletin saçma sapan fikirleri ilede iş yapmayın.. Vajinaya her önüne geleni süremezsin.. İnşallah bi an önce atlatırsınız...
İster istemez problem yapıyor insan ya ne bileyim hic boyle hayal etmiyordum evlilik sonrasınıhemen problemler başladı isin kötüsü eşim acaba hazır değil misin istemiyor musun gibisinden beni sorguluyor gerçekten. istiyorum ama o aci oyle disimi sikayim gibisinden bi aci değil çok keskin bi aci ya canım çok yanıyor :s
Duzelirde bebek yagi filan yanlis dha cok tahris eder orayi. Kayganlastirici al biraz daha diren 1-2 seferden sonra vucudun alisir daha 1 haftada hemen doktora gitmeyi gerektiricek bi durum yok cunku korkun yok sadece canim aciyor demissin
İşte sen acıya odaklanıyorsun, canım yine yanacak kaygısındasın. Eşini al karşına, hadi yapalımdan ziyade olayı akışına bırak, kendiliğinden gelişir. Ama bugün ama bir ay sonra. O da sabırlı olsun biraz. Bir ömür yanındasın zaten. İki gün sıksın dişini.
İlişkiden değil bu durumun devam etmesi ve esimle aaramızda problem olmasından korkuyorumproblemli biriymisim gibi hissettiriyor :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?