• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Ya ne yalan söyleyim ben burada okudum bazı şeylerin normal geldiğini.
Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Anam biz evli değiliz galiba :KK70:

Gegirme, burun karistirma vs. Kotu ben de gorsem rahatsiz olurum ama kapi acik dus almama olayina cok anlam veremedim ben baskasi da yazmis.

Duşta gorunce ne oluyor ki? Citfler birlikte bile duş alabilir bunda igrenc ne var? Ya da ayip olan ne? Bu kadar da herseyden igrenen sevismeye igrenmiyorsa iyi yine :D :D

Gegirme, burun karistirma vs. Kotu ben de gorsem rahatsiz olurum ama kapi acik dus almama olayina cok anlam veremedim ben baskasi da yazmis.

Duşta gorunce ne oluyor ki? Citfler birlikte bile duş alabilir bunda igrenc ne var? Ya da ayip olan ne? Bu kadar da herseyden igrenen sevismeye igrenmiyorsa iyi yine :KK70: :KK70:

Simdi yazarlarmis "e zaten sevismiyoruz tiksinc birsey " :skandal:

Osuruyorum yanlış yerden girdiniz :KK66: bana göre fazla samimiyetten böyle şeyler bunun neresini anlamadınız acaba sana görede saygısızlik diye yırtınıyorsun bana göre de saygısızlık değil :KK66:
Yırtınıyorsun? Sokak ağzıyla konusmaniza gerek yok burası sokak değil. Neyse sizinle tartışmayacağım daha mühim işlerim var siz osurmaya devam.

Duşta gorunce ne oluyor ki? Citfler birlikte bile duş alabilir bunda igrenc ne var? Ya da ayip olan ne? Bu kadar da herseyden igrenen sevismeye igrenmiyorsa iyi yine :KK70: :KK70:
Yalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirim :cool:
Ama işte yapamıyorum,utanıyorum tamamen benimle alakalı bir durum.
Ve dahi örtüsüz asla olmazcılardanım :bicak:

Ya benim annemle babam yapıyor birbirlerinin yanında ama ben daha annemin yanında bile yapmadım bu güne kadar, kocamın yanında nasıl yapcaaammm ayyy utanırım ben cok, giderim ağlamaya :oha:

Yalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirim :cool:
Ama işte yapamıyorum,utanıyorum tamamen benimle alakalı bir durum.
Ve dahi örtüsüz asla olmazcılardanım :bicak:

Haa utanma veya cekinmeden dolayi diyorsunuz o dus olayini. O olabilir tabi.

Evet hemde bizimkiler gaz çıkarmıyor diye samimi değil misiz biz :-)

Beni katmayın gözünüzü seveyim, "Nereye mçcaklar" videosunun 5 farklı remiksini eklerim banlanırım. :D

Herkesin hayatına kimse karışamaz, o şu şekil gaz çıkarır, bu bu şekil gaz çıkarır, eyyorlamam bu kadar.

Bana öyle geliyor ki
Şu yorumu yazarken bile zaart zurrt diye yazıyorsundur:halay:
Ay niye sen şimdi Yok ben yapmıyorum diye bağrınıyorsun ki
Kime ne ya yap yada yapma
Belliki çok yapanlardansın:KK53:
Valla hiç umrumda değil yazdiklarin inan daha mühim işlerim var bebisimle ilgilenmek gibi uyandı da :-) tanımıyorsunuz beni buraya evet osuruyoruz bizde yazsam ne farketcekti niye yalan söyleyeyim. Herkes siz ve kocanız gibi osurukcu olmak zorunda değil dünya bundan ibaret değil. Neyse sen cevap yazda rahatla hic sinirlenme çünkü benim umrumda değil daha cevap yazmicamm

Back
X