• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Ay

valla gelir şimdi saldirmalar birde yalan söylüyorlar onların kocalarida yapıyordur yazmış biri. Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sanki:-) Bir insanda sevgi varsa saygıda vardır ben buna inanırım. Saygılı insan da nerde ne yapacağını bilen insandır. (Yanlışlıkla olabilir ona birşey demiyorum)

Şurada iki dakika eğleneceğiz kesin müdahele gelir. Tamam sizinki osurmasin alkisssss mi diyim napiyim :)))

Ay

valla gelir şimdi saldirmalar birde yalan söylüyorlar onların kocalarida yapıyordur yazmış biri. Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sanki:-) Bir insanda sevgi varsa saygıda vardır ben buna inanırım. Saygılı insan da nerde ne yapacağını bilen insandır. (Yanlışlıkla olabilir ona birşey demiyorum)
Saygi ile alalasi nedir acaba?
Osurmakta gayet insani ve dogal bir eylem degil mi yoksa?Samimiyetin verdigi rahatliktan dolayi bazi erkekler bu konuda daha rahat hepsi bu..
Bunu bu kadar buyutecek saygisizlik olarak gorecek bir durum yok ortada..ona kadar daha neler var benim icin saygi konusunda konusabilecegim..adami osurdu diye saygisiz ilan etmek ona saygisizlik olur bence

Şurada iki dakika eğleneceğiz kesin müdahele gelir. Tamam sizinki osurmasin alkisssss mi diyim napiyim :)))
Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedim :-) Genelleme olmasin herkesin esi yapmıyor sonuç olarak okuyanlar hepsini okuyor değil mi? Konuyla alakalı cevaptı :-) eğlenme konunuz da çok güzel tam eğlenceli gerçekten. :-) :-)

:))
Bir adam altını ıslatıyormuş,bir doktor önermişler bu konuda,gitmiş.Öneren kişi bir kaç ay sonra karşılaşmış adamla,demiş ki,nasıl,sana iyi geldi mi doktor?
Ah demiş hem de nasıl.
Demek kaçırmıyorsun artık?
Yoo kaçırıyorum,ama bunun gurur duyulacak birşey olduğunu öğrendim,artık sorun etmiyorum:))
Fıkra tabii:-)

Tamam sizinki edepli es olsun allah gecim dirlik versin. Polemiğe girersem şimdi ceza puanim 3 gun oldu o kadar duramam canim sıkılır.

Bakin burada bazi seyler gulelim diye yazılıyor. Hakikaten sirf birileri gülsün eglensin kafasi dağılsın diye yaziliyor. Sizde (cok kalabaliksiniz ) tam boyle konularda "benimki cok edepli" deyince komik oluyor. Egleniverin sizde. Simdi belki osuruklu haliyle esini seven bi cok kisinin yuvasini yiktiniz yazik günah :halay: en ciddi bu kadar konusabildim.

Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedim :-) Genelleme olmasin herkesin esi yapmıyor sonuç olarak okuyanlar hepsini okuyor değil mi? Konuyla alakalı cevaptı :-) eğlenme konunuz da çok güzel tam eğlenceli gerçekten. :-) :-)

Her zaman gelmiyor boyle konular. Konu sahibi bile gulerek yazmis bakin :))) Kv kp gorumce birinin tuvaletine baskasi kaka yapmasi vs bunlardan yorulduk

Saygi ile alalasi nedir acaba?
Osurmakta gayet insani ve dogal bir eylem degil mi yoksa?Samimiyetin verdigi rahatliktan dolayi bazi erkekler bu konuda daha rahat hepsi bu..
Bunu bu kadar buyutecek saygisizlik olarak gorecek bir durum yok ortada..ona kadar daha neler var benim icin saygi konusunda konusabilecegim..adami osurdu diye saygisiz ilan etmek ona saygisizlik olur bence
Ben saygısızlık olarak görüyorum siz görmeyebilirsiniz:) Kimsenin gazını dışkısını pisliğini koklamak zorunda değiliz bunu yapan insanda yanında olan insani takmayan insandır. Bu da saygıyla alakalı olan birşey.

Tartışmanın manası yok kızlar kimi için normal kimi için iğrenç olabilir ama bu durumun saygı sevgiylede alakası yok ne kadar samimi olduğunuzla alakalı bence biz 12 senedir birlikteyiz eşimle hic bir birimizden iğrenmedik herkes öyle olmayabilir :KK66:
Oldu canım samimi değiliz evet 6 senelik birliktelik var ama senin deyimine göre yanımda osurmadigi icin samimi değiliz. Annenin yanında osurmuyor musunuz ? Yok osurmuyorsaniz onunlada samimi değilsiniz o zaman.

Sinir olurum ben böyle kendini yüksekte gösteren insanlara olduğu gibi degilde hep bir naziklik hep bi kibarlık
Ay ne banel benim esim hiç yapmaz ayy ne ayip ama eve gidip görmek lazım bu tipleri
Yapio bacım kimse kimsenin ev ortamını bilemez lütfen su kiliklardan çıkın artık ta ozunuze donun

Gercekci insanlar hep daha mutludur. Sizi tebrik ederim. Bakin bir animi anlatayim ki sizde bilin anlatin belki insanlar özüne döner. Lise arkadasim bu olay oldugunda 1 yıllık evli birde kizi vardi. Mesajlarinda surekli esiyle harika evliliklerini muthis guveni anlatirdi. Bende bekarim özenirdim ne guzel derdim. Bir aksam yabanci bi numara aradi. Actim alo dedim kapandı. Kimsiniz yazdim" ben .... nin kocasiyim , rehberini kontrol ediyorum. Buraya kiz ismi yazmis ama acaba kiz mi diye tek tek bakiyorum" şok oldum. Kız ertesi gun gene mesaj atti. Eşim daha hic telefonumu eline almadi biliyor musun diye.

Tamam sizinki edepli es olsun allah gecim dirlik versin. Polemiğe girersem şimdi ceza puanim 3 gun oldu o kadar duramam canim sıkılır.

Bakin burada bazi seyler gulelim diye yazılıyor. Hakikaten sirf birileri gülsün eglensin kafasi dağılsın diye yaziliyor. Sizde (cok kalabaliksiniz ) tam boyle konularda "benimki cok edepli" deyince komik oluyor. Egleniverin sizde. Simdi belki osuruklu haliyle esini seven bi cok kisinin yuvasini yiktiniz yazik günah :halay: en ciddi bu kadar konusabildim.
:-) Yok ya yıkmamışızdır, duruma psikolojik tepkisizlik geliştirmişlerdir çoktan:)

Eşimle 2002' de çıkmaya başladık, 2016' da evlendik, 2 yıldır da evliyiz. Bir sürü bir sürü sorununa-sıkıntısına, birbirimizin bunca yıl içinde herr şeyine tanık olduk, birbirimize de destek verdik AMA tüm bunlara rağmen eşim veya ben bir kez olsun birbirimizin yanında gaz çıkarmadık. Hadi geğirmek öylesine dalgasına yapar arada ama burun karıştırmak falan..

Saygı-sevgiyle alakalı olduğunu sanmıyorum; kültürle alakalı bence. Babasından öyle görmüştür, normalleştirmiştir, devam ettiriyordur ve üzgünüm ama bunu yapmayı bırakmayacak. Alışsanız iyi olur.

Ben saygısızlık olarak görüyorum siz görmeyebilirsiniz:) Kimsenin gazını dışkısını pisliğini koklamak zorunda değiliz bunu yapan insanda yanında olan insani takmayan insandır. Bu da saygıyla alakalı olan birşey.
Kokmuyor ki..hadi diyelim ki oyle ben bunu saygisizlik olarak gormuyorum.Takmama ile ilgisini ise hic mi hic anlayamadim.Esim son derece kulturlu bilgili kibar ve saygili bir adamdir.
Herkese ve ozellikle bana karsi..su an guluyorum esim şunları okusa var ya yil olmus 2018 dert ettikleri olaya bak der..

Bir başkası yanınızda yapsa saygısız dersiniz eşiniz yapınca çok samimiyiz ondan diyorsunuz :-) Herkes tercihini yapmış evlenmiş Allah herkese huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin. Ahanda yoruldum ben kizçeler herkes yapacak diye birşey yok ki ilk bunda anlasalim. Herkesin görüşü kendine. Üste çıkma çabasına gerek yok. Herkes zaten aynı hayatı yaşamaya devam ediyor :-) Bende markete gideyim görüşürüz :-)

Kokmuyor ki..hadi diyelim ki oyle ben bunu saygisizlik olarak gormuyorum.Takmama ile ilgisini ise hic mi hic anlayamadim.Esim son derece kulturlu bilgili kibar ve saygili bir adamdir.
Herkese ve ozellikle bana karsi..su an guluyorum esim şunları okusa var ya yil olmus 2018 dert ettikleri olaya bak der..

Benimki burayi okuyunca hep ayni seyi soyler. "Su konustuklarinizi erkekler asla konusmaz" der. Bir adamin bir adama "ya senin esin cok sisman "dediğini duymadim diyor. Ama kadinlarda eşler cok rahat sekilde kotulenir övülür abartilir. Gaz kacirmak dunyanin en normal seyi bana gore. Hamilelikte mesela imkani yok tutamadiginiz anlar oluyor. Atesiniz 40 a çıkıyor üsutuyor hasta oluyorsunuz odaya kokudan girilmiyor. Ha gegirme burun karistirmaya gelince 1 kez dahi sofrada gegirdigini duymadim kendisi de nefret eder. Ama biz fislendik bi kere kocalarimiz magara adami su an :)))

Oldu canım samimi değiliz evet 6 senelik birliktelik var ama senin deyimine göre yanımda osurmadigi icin samimi değiliz. Annenin yanında osurmuyor musunuz ? Yok osurmuyorsaniz onunlada samimi değilsiniz o zaman.
Osuruyorum yanlış yerden girdiniz ;) bana göre fazla samimiyetten böyle şeyler bunun neresini anlamadınız acaba sana görede saygısızlik diye yırtınıyorsun bana göre de saygısızlık değil ;)

Back
X