• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Malesef erkeklerin çoğu böyle biz kadinlar olarak daha cekingeniz şahsen ben öyleyim asla yapamam
Bende eşime çok kızarım bu konuda ama hiç kulak asmaz bu osuruk kaç doktora bedel haberin varmı der..... :rolleyes:

Neyse yavaş yavaş pembe kakalılarda geliyor en sevdiğim :KK70:
Ya ne yalan söyleyim ben burada okudum bazı şeylerin normal geldiğini.
Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Anam biz evli değiliz galiba :KK70:

Her erkek yapmıyor , kendi eşleri yapanlar normalleştirmesin hemen."Benim eşim de osuruyor." diye övünür gibi söylemek de neyin kafası çözen beri gelsin.Bi' de eşi yanında gaz çıkarmayanları ötekileştirmiş bazı üyeler , şaka mı bu ya ? :olamaz::olamaz:

Her erkek yapmıyor konu sahibi , eşine söyle.Âdap kurallarına aykırı bişey bu.Patronunun ya da iş arkadaşının yanında da yapıyor mu bir sor bakalım eşine? Günün yarısı iş yerinde geçiyor , onların yanında da yapsın o zaman madem.

Ahahahha bu süpermiş... Bir de "o öküzle yaşama, boşaaaaannn"cılar da toplanır az sonra buraya :KK70: :KK70: :KK70: Ağzınıza sağlık valla :KK70:

Seviyorum ben onları. Hayal kurmak güzel birsey :KK70::KK70: o sizin dediğiniz topluluk da genelde bekar olur. "Ayyy inanamıyorum osuruyor mu birde. Oha ya hâlâ nasıl katlanıyorsunuz. Boşanın hatta çok şık kiyafetlerle bosanma salonuna gidin" :ukala: kalıplaştı artık bazı cümleler :uykucu: cok sıkıcı

Seviyorum ben onları. Hayal kurmak güzel birsey :KK70::KK70: o sizin dediğiniz topluluk da genelde bekar olur. "Ayyy inanamıyorum osuruyor mu birde. Oha ya hâlâ nasıl katlanıyorsunuz. Boşanın hatta çok şık kiyafetlerle bosanma salonuna gidin" :ukala: kalıplaştı artık bazı cümleler :uykucu: cok sıkıcı

Ahahahhaa süper yoruma mükemmel tespit :D gözümden yaş geldi gülmekten resmen :D Alemsiniz...

Uykumda ben de zortlatmışım kocam bunu gülerek anlatıyodu. Hiç de utanmadım napim zuhahah.
Kendisi arada pıtlatır uzun zortlatmalara geçmedik şükür.

Tövbe ya rabbim ben şok. Kızlar gerçekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz yoksa şaka mı? :-) Afedersiniz geyirmek bile sinir bozucuyken osurmak,burun karıştırmak ve bunu bir kere kaçırmak değilde sürekli yapan eşlerinizden ben görmeden midem bulandı yanımda yapılsa bayılırım herhalde. 2012 den beri eşimden böyle şeyler yanlislikla bile olmamıştır Allah ım şükürler olsun gerçekten cok sukurler olsun Ya Rabbim :-) Benim canim kocam diye koşup iş yerine gidesim geldi :-) :-)

Sinir olurum ben böyle kendini yüksekte gösteren insanlara olduğu gibi degilde hep bir naziklik hep bi kibarlık
Ay ne banel benim esim hiç yapmaz ayy ne ayip ama eve gidip görmek lazım bu tipleri
Yapio bacım kimse kimsenin ev ortamını bilemez lütfen su kiliklardan çıkın artık ta ozunuze donun

Sinir olurum ben böyle kendini yüksekte gösteren insanlara olduğu gibi degilde hep bir naziklik hep bi kibarlık
Ay ne banel benim esim hiç yapmaz ayy ne ayip ama eve gidip görmek lazım bu tipleri
Yapio bacım kimse kimsenin ev ortamını bilemez lütfen su kiliklardan çıkın artık ta ozunuze donun
Ay vallahi bir kere bile ne ben yapmışımdır ne o yapmıştır burda kimsenin gerçek ismini cismini bilmiyoruz bu yüzden yalan söyleme gereği duymadan herkes rahat rahat konuşabiliyor. Adam yapmıyor anam ne diye yalan soyleyeyim. Senin miden kaldırır bizimki kaldırmaz herkes bir olacak diye birşey yokki bacım bizde igreniyoruz ne yapalım

Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Ya pırtlatma bizde 7 24 yapmiyoruz ama oldugunda da rahatsız olmuyorum :deli: banyo birlikte bile yaparız yani yoksa o da mı olmuyordu :70:
Büyük değilde kücük yaparım o diş fırçalarken saç yaparken o_O bide bizim ev çok kücük tek wc banyo hepsi bir arada ister istemez daha samimi oluyoruz:KK45:
He burun karıştımadır :kusmuk: geğirmedir banada çok iğrenç geliyor nedense :kusmuk:

Aşkı evlilik öldürmez osuruk öldürür gerçeğine hoş geldiniz. Evlilik böyle birsey sanirim. Simdi " benim kocikom çok saygılı asla yapmaz " diyenler gelir. Onlari anlayisla karsilayin. Zira yarisinin kocasi eve bile gelmiyor. Neyse. Velhasil kelam haliya kaka yapmıyor ve cis egitimi var ise allaha sükur deyin ve bu durumlara alışın
Hayat sizin gaz kokulu hayatınızdan ibaret değil... 10 senelik evliyim. Ama yapmıyoruz anladiniz mi, sonuçta istemdışı çalışmıyor. Kaslar düzgün çalışıyorsa tutulabiliyor. Yoksa otobüste minibüste okulda hastanede heryerde yapmamız lazımdı de mi?

Kimsenin kendini üstten gördüğü falan yok herkes kendini açıklasa amenna. Banane milletin kocasından çocuğundan. Ama direkt saldırı aman da kraliyet ailesinden, aman da çok nazikler vs vs vs. Saldırı savunmayı getirir hanımefendi. Yoksa banane isterse karşılıklı mozart 9. Senfoniyi seslendirsinler gazla...herkesin evinin içi kendimi ilgilendirir.

Normal değil,kulak ve burunları alışanlar hariç,biz ailemizde de görmedik,kendi ailemizde de normal değil,kazayla olur o başka..Ele gösterilen nezaketin bir kısmı olsun eve gösterilmemesi,ilginç gerçekten:)
Tövbe ya rabbim ben şok. Kızlar gerçekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz yoksa şaka mı? :-) Afedersiniz geyirmek bile sinir bozucuyken osurmak,burun karıştırmak ve bunu bir kere kaçırmak değilde sürekli yapan eşlerinizden ben görmeden midem bulandı yanımda yapılsa bayılırım herhalde. 2012 den beri eşimden böyle şeyler yanlislikla bile olmamıştır Allah ım şükürler olsun gerçekten cok sukurler olsun Ya Rabbim :-) Benim canim kocam diye koşup iş yerine gidesim geldi :-) :-)
Aaa öyle deme,Alis Harikalar Diyarında iltifatı alırsın şimdi,sanki her evde bağırsak problemi olmak zorunda;)

Kimsenin kendini üstten gördüğü falan yok herkes kendini açıklasa amenna. Banane milletin kocasından çocuğundan. Ama direkt saldırı aman da kraliyet ailesinden, aman da çok nazikler vs vs vs. Saldırı savunmayı getirir hanımefendi. Yoksa banane isterse karşılıklı mozart 9. Senfoniyi seslendirsinler gazla...herkesin evinin içi kendimi ilgilendirir.
:9:

Aşkı evlilik öldürmez osuruk öldürür gerçeğine hoş geldiniz. Evlilik böyle birsey sanirim. Simdi " benim kocikom çok saygılı asla yapmaz " diyenler gelir. Onlari anlayisla karsilayin. Zira yarisinin kocasi eve bile gelmiyor. Neyse. Velhasil kelam haliya kaka yapmıyor ve cis egitimi var ise allaha sükur deyin ve bu durumlara alışın
Herkesin hayatı kocasının osurugunu geyirigini dinlemek ya da burun karıştırmasını izlemekten ibaret değil bayanlar :-) Bence siz buna mecbur olduğunuz için katlanıyorsunuz yoksa kimsenin hosuna gitmez o iğrenç kokuları çekmek. Kocalarınız terbiye olmadığı için siz dil dökmekten bıkmış bu yüzden de kabullenmiş olmayasınız? Yeni evlenecek arkadaşlar da evlilikte öyle erkekler çok değişmiyor nişanlılık döneminde az çok belli ediyorlar kendilerini zaten bizim gibi. yani korkmayın evlilikten evlendikten sonra herkes osurucak diye birşey yok 6 senedir bir kere sahit olmadım böyle iğrenç şeylere :) Herşeyi bu kadar onemsizlestirmeyin hanımlar o bir saygıdır. Ha sıçmış ha osurmuş ben pek fark göremiyorum. (Afedersiniz kizceler)

Ay
Normal değil,kulak ve burunları alışanlar hariç,biz ailemizde de görmedik,kendi ailemizde de normal değil,kazayla olur o başka..Ele gösterilen nezaketin bir kısmı olsun eve gösterilmemesi,ilginç gerçekten:)

Aaa öyle deme,Alis Harikalar Diyarında iltifatı alırsın şimdi,sanki her evde bağırsak problemi olmak zorunda:KK66:
valla gelir şimdi saldirmalar birde yalan söylüyorlar onların kocalarida yapıyordur yazmış biri. Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sanki:-) Bir insanda sevgi varsa saygıda vardır ben buna inanırım. Saygılı insan da nerde ne yapacağını bilen insandır. (Yanlışlıkla olabilir ona birşey demiyorum)

Herkesin hayatı kocasının osurugunu geyirigini dinlemek ya da burun karıştırmasını izlemekten ibaret değil bayanlar :-) Bence siz buna mecbur olduğunuz için katlanıyorsunuz yoksa kimsenin hosuna gitmez o iğrenç kokuları çekmek. Kocalarınız terbiye olmadığı için siz dil dökmekten bıkmış bu yüzden de kabullenmiş olmayasınız? Yeni evlenecek arkadaşlar da evlilikte öyle erkekler çok değişmiyor nişanlılık döneminde az çok belli ediyorlar kendilerini zaten bizim gibi. yani korkmayın evlilikten evlendikten sonra herkes osurucak diye birşey yok 6 senedir bir kere sahit olmadım böyle iğrenç şeylere :) Herşeyi bu kadar onemsizlestirmeyin hanımlar o bir saygıdır. Ha sıçmış ha osurmuş ben pek fark göremiyorum. (Afedersiniz kizceler)
:))
Bir adam altını ıslatıyormuş,bir doktor önermişler bu konuda,gitmiş.Öneren kişi bir kaç ay sonra karşılaşmış adamla,demiş ki,nasıl,sana iyi geldi mi doktor?
Ah demiş hem de nasıl.
Demek kaçırmıyorsun artık?
Yoo kaçırıyorum,ama bunun gurur duyulacak birşey olduğunu öğrendim,artık sorun etmiyorum:))
Fıkra tabii:-)

Back
X