Evlendiğinizde, Ne kadar zamandır tanıdığınız bir kişiyle evli olacaksınız?

bizde 4 yıldır flört diyelim haziran 7de sözlendik ,kasım 8de nişanlandık yani 2 gun oldu:)
1 yıl kadar nişanlı kalıcaz :((( mecburıyetten:( kısacası evlendımzde tam 5 yada 5,5 yıldan sonra evlenmiş olucazzz..... bayaa uun bea nası dayanıoz biz yaaa:)))

Kısmetse 3.5 yıl olmuş olacak. 2 yıldır birbirimizin sevdiceğiyiz. 2011 haziran gibi de evlenmeyi düşünüyoruz. askerlik olmasa daha erken olacaktı ama herşeyin hayırlısı. :)

Biz de 2005 te tanıştık.Nasipse 2010 temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Şimdi asker yolu gözlüyorum:çok üzgünüm: İnşallah geldiğinde de evlilik için gün saymaya başlayacağızsositososito

ne kadar tanırsanız tanıyın aynı evde kalmadan doğru değil bence ben sevgilimle 4. yılımız dolunca yani 2010 haziranda evlenicem ama 1. yılımız dolduktan sonra aynı evde kalmaya başladık ve şuan ne istediğimi çok iyi biliyorum sizede tavsiye ederim yerimseniben

1996 yılında tanıştık.
1999 yılında çıkmaya başladık.
2008 yılında nişanlandık.
Allah nasip ederse 2010 da evleneceğiz.
11.Yılımızda evlenmiş olacağız inşallah..:Saruboceq:

1996 yılında tanıştık.
1999 yılında çıkmaya başladık.
2008 yılında nişanlandık.
Allah nasip ederse 2010 da evleneceğiz.
11.Yılımızda evlenmiş olacağız inşallah..:Saruboceq:

Tüütüüü maşallahhh:nazar:
Ben hepinizden hızlıyım:jeyyar: Temmuz 2009 da başladık..Mart ayında nişanımız olacak..26 eylül2010 düğün tarihimiz:asigim: Ben hayatımın aşkını bulmuşum kaçırırmıyım onukaydirigubbakcemile3

kızlar bu konunun rekoru bende.ınanmıyorsanız gerıdekı sayfalara bır goz atın derım...ıyıkıde yaptım mutluyum...

10 Mayıs 2009 tanışma.6 Haziran 2009 da Nişan .19 Temmuz 2009 da Düğün = Dersimiz 69 gün de evlilik.!!!Ben de bu ayın 19 'un da 4 aylık evli olacağım : )

valla mayısta tanıstık 1 ay sonra sözlendik, 2 ay sonra nişanlandık veeeee kısmetse ocak sonu evlenicezzkaydirigubbakcemile3

09 mart 2009da tanıştık
27 haziran 2009da sözlendik
09 ağustos 2009da nişanlandık veee kısmetse
26 haziran 2010da evleneceğiz.Tarihler tesadüfen böyle oldu :)

Back