Evlendiğinizde, Ne kadar zamandır tanıdığınız bir kişiyle evli olacaksınız?

2 ay cıktıktan sonra askere gıttı...
askerden geldı..
aıleme yakalanınca (kursumu ekmış eşimle cıkmıştım) daha yakın bır zamanda ısteme oldu..
toplam 9 ay soz ve nışan devresı gecırdık..
sonrada evlendık..

29. kasım.2004 tanıştık.
2.aralık.2004 çıkmaya başladık
18. aralık. 2004 nişanlandık
31.ocak 2005 evlendik.
herşey 2 ayda oldu.

bende 7 sene olduu kızlar esımı tanıyalıı ııkıde tanımıısımm ama tabıkı bu 7 sene onu tanımam için degıldı hemen evlenseydım daha 16 yasında olucaktımm:roflol:

ben kendimi bildim bileli tanışıyorum onunla :))
4-5 yaşında tanıdıysam, 16 yıldır tanıyorum onu demektir...
evlenmemiz de 2 yıl sürseee= etti sana 18 yıl
abooovvv :)) tanımak için yeter de artar sanırım :))
(niye smiley koyamıyom ya poofff)

bizimde 4 yılı bulur gibi,2 yıldır beraberiz,2 yılda aileler beraber olsun:D
ama benim merak ettiğim bişi var mesela bazılarımız kısa bi süre içinde tanışıp evlenmiş,aile bu konuda nasıl tavır alıyor?hemen veriyor mu ya?bizimkiler beni vermez hemencik :D

5ay 27gün tanıdım ve 6aylık evliyim şu an..yetti de arttı bile bu süre..uzatmanın anlamı yok şartlar evlenmeye uygunsa ve sevgi varsa..

tanımanın bi ölçüsü olmazki ben evlenmeden önce kaç yıl süreyle biriyle cıktım hatta ailemde biliyordu tanıstrıdım evleneceğim insan diye ama ayrıldık iyikide ayrılmısızzz
ve eşimle tanıstım ve hiç tanımadan evlendik eşimbana aşıkmış ben herseyden habersizdim. 2 hafta içinde nışanlandık ve 6 ay nısanlı kaldım evlendim ve hiç pişmanlık duymadım simdi bile diyorum iyikide eşim o ondan baskasını istemem diye
yani bunun bi vakti bi zamanı yok . allah ne dediyse o. ben cevremden biliyorumki 6 yıl arkadaslık edipte evlenen ve 1 yıl sonra bosanan 3 yıl görüsüp 5 yıl evli kalıp bosanan. ne yaparsan yap arkadaslık ettiğin erkeği tanıyamazsın oda seni taki aynı eve girip pijamalarınızı giyene kadar

ayy biz gibi ne çok kişi varmış biz de 2003 hazirandan beri beraberiz allah nasip ederse 2010 haziran gibi evlenmek istiyoruz yani 7yılcık yapıyo:)

heralde rekor bende kızlar.ben esıme ılk goruste asık oldum o bana hıc yuz vermedı.ortak arkadasımız vardı.arada karsılasıyorduk esımle.oyle boyle derken 2.5 sene gectı.bız cıkmaya konusmaya basladık.19 gun konustuk.aılem vermedı bende kactım.ıyıkıde kacmısım.sukurler olsun cok mutluyum.2,5 yılı gectı evlılıgımızde nısanda 3 olacak kısmetse.ocakta bebegımız olcak.toplamda 5 yılı gectı yanı...rekor bende sanırım...

Back