Evlendiğinizde, Ne kadar zamandır tanıdığınız bir kişiyle evli olacaksınız?

2006 eylulde tanıstım.. + 2007 mart çıkmaya basladık.. + 2008 de isteme-niişan- nıkahım oldu = eylulde dugun olcak ; 3yıl gibi bi surec oluyor..
yeterınce tanıdık bıbırımızı.. :asigim:
sartlarımız el vermıyorkı daha erken düğün yapalım .

biz 27 nisan 2008 de tanıştık, 18 ekim 2008 de nişanlandık...inşallah 12 aralık 2009 da evlenecezhihoyyyt
yani...evlendiğimizde yaklaşık 2 yıldır tanışıyo olacaz:asigim:

2004 ün son aylarında tanışmıştık 2009 un temmuzunda hayatlarımızı birleştirip inşallah "BıR" olacağız. 4 yıl 9 ay gibi bi zamandır tanıyoruz birbirimizi.Rabbim uzun uzun yıllar beraber yaşatsın inşallah bizi ve herkesi...

ne zaman evleneceğimi bilmiorum valla :1no2:

2007 ağs. tanıştık
temmuz 2009 da nişan düşünüoruz
haziran 2010 da da düğün.. (Allah kısmet ederse)
3 sene aşağı yukarı..

bız evlenırken 8sene olmus olacak sanırım suan 6sene oldu ıkı sene sonra falan olacak ıns umarımsenağlama

Şu anda 3 yıldır birlikteyiz,sözlüyüz..Önümüzdeki temmuzda nişan sonraki temmuzda da düğün düşünüyoruz..Yani Allah nasip ederse 5 yıllık birliktelikten sonra evlenmiş olacağız inşallah :)

ben eşimle 98 yılında tanıstım o zaman tabı ben ufaktım o da oyle ortaokula gidiyorduk sonra bırbırımızı kaybettık üniversite vs. vtam 2008 yılının ocagında ben onu ınternetten buldum ve söz nişan bıır yıl ıcınde oldu ve 5 ay öncede dünya evine girdik :) Genciz hala allahtan:) Allah herkesın kaderını yazmıstır derler ya doğru:)Yoksa ben evlılıkten vazgecmıstım onu kaybettıkten sonra:) Ama bırbırımızı bulduk dunyalar bızım oldu:) Allah herkesın mutlulugunu daım etsın.Evlenıp yuva kurmak harıka bır sey:)

Biz de haziran 2005 te tanıştık. 2008 aralıkta nişanlandık.ınşallah 2009 temuzda evlencez. Olmuş baya. :) K K da herkes uzun süreli ilşkiden sonra evlenmiş. Herkese mutluluklar . Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. AMıN.

bız 2005te tanıstık 2008 de nısanlandık ettı 3
nısanlımın askerden gelmesı ıs bulması vs derken 5 6 seneyı bulur hesabıma gore
off gozumde buyudu sımdı bak:1shok:

biz eşimle ortaokulda tanıştık çoçukluk aşkım ben daha 8, sınıfa gidiyordum o liseye cıkmaya başladık ve 6,5 yıl cıktık sonra evlendik sekizinci yılımızı martta doldurduk....

biz 22 mayıs 2008 de tanıştık. 6 gün sonra inşallah 1. yıl dönümümüzü kutlayacağız.18 ekim 2008 de nişanlandık. henüz düğün tarihimiz belli değil.

benımde tanıstıktan 1 ay sonra nısanım oldu.6 ay nısanlı kalıp evlendık.yakında 1 seneyı dolduracagız.Allah mutlulugumuzu eksık etmesın sızlerınde...

7,5. yılımızda evli olucaz:asigim:
şuanda 6,5 yıl olduopuyorumnanaktan
işti okuldu askerlikti derken bu kadar zamanımızı aldı

bir 8yılda bende var amaaaaaaaaaa 8 aguştosta EVLENİYORUZ tabi bu sürede tanımanın yanında şu hayat şartlarında nasıl evlenebiliriz dedik bu da önemli yani

günaydın bizde 2000 de tanıştık 2004 te çıkmaya başladık 2005 te sözlendik 2006 da nişanlandık 2009 ağustostada evlenicez kısmetse

Back