Evlendiğime pişmanım ...

masal882

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
12
-18
23
Merhaba arkadaşlar. İçim çok daraldı çıkmazdayım içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim bir nebze rahatlarım belki... 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ve hamileyim eşimle uzun süren Bi ilişkiden sonra evliliğe adım attık şuan yaşadığım sorunlar evlilik öncesi sorunların 5 e katlanmış hali diyebilirim . Eşimin sevgisinden asla emin olamadım değer verdiğini düşünmüyorum diyeceksiniz o zaman niye evlendim ciddi aile problemlerim vardı belki de kaçış olarak düşündüm evliliği kendi sevgimden emindim ama eşimden asla ailesini benden önde tutuyor hep onlar için beni kırıp dökmekten çekinmiyor ve bu zamana kadar en büyük destekçisi bendim yıllarca çalıştım birikimimle düğün yaptık evlendim yine çalıştım yaranamadım ilgisi yok sevgisi yok işten gelip eline telefon kumanda aldıktan sonra dünyadan kopuyor beni görmüyor o kadar pişmanım ki evlenince düzelir diye evlendim olmadı bebek olursa düzelir dedim olmadı hatalarıma hata ekleyerek devam ettim karşımda tabiri caizse ailesine tapan beni ailesine ezdiren bana değer vermeyen beni üzmekten anlatmaktan kaçınmayan bir eş var şu hayatımda sadece sevilmek istedim be bir baba sevgisi ne koca sevgisi gördüm şunun farkına vardım ki önce benim kendimi sevmem gerekiyormuş aslında ben herşeye rağmen babamı da eşimi de sevdim de Bi kendimi sevemedim napıcağım hakkında hiçbir fikrim yok artık düzelmeyeceğini de biliyorum ölmeyi de çok istedim ama yapamadım şuan karnımda Bi bebeğim var ona kıyamam çok yoruldum çok bunaldım benim gibi olan varsa aranızda belki biraz da olsa içimi rahatlatır :)

Öncelikle psikolojik destek almalısınız kendiniz için çünkü dediğiniz gibi ciddi özdeğer sorunlarınız var ve bebeğiniz dünyaya gelmeden duygudurunuzu iyileştirmelisiniz. Bu şekilde hem kendinize hem bebeğe yazık edersiniz. Bazı belediyelerin ücretsiz desteği oluyor durumunuz yetersiz ise. Eşinizle de aile terapisi alıp yanlış şemaların düşüncelerin düzeltilmesi gerekiyor bilemiyorum nasıl biri ikna olur mu terapiye ama asıl ailesinin siz ve doğacak bebek olduğunu kabul etmesi gerek.

Eşimin sevgisinden asla emin olamadım değer verdiğini düşünmüyorum

kaçış olarak düşündüm evliliği

yıllarca çalıştım birikimimle düğün yaptık evlendim yine çalıştım yaranamadım

ilgisi yok sevgisi yok

evlenince düzelir diye evlendim olmadı bebek olursa düzelir dedim olmadı hatalarıma hata ekleyerek devam ettim

hayatımda sadece sevilmek istedim be bir baba sevgisi ne koca sevgisi gördüm

Her şeyin farkındasınız.
Üzerine diyecek bir şey yok.
Artık durum tespiti değil, bir duruş belirleme zamanı.
Şurdan başlayabilirsiniz.

evlenince düzelir diye evlendim

şuan yaşadığım sorunlar evlilik öncesi sorunların 5 e katlanmış hali d

Bile bile lades, kendi düşen ağlamaz.

Ne bekliyordunuz evlenince sihirli değnek mi değecekti.

Sorunlu evliliklerin olmazsa olmazı bebeğinizi de yapmışsınız aferin 👏

Sizin yanlış tercihlerinin bedelini o günahsız yavru da çekecek.

Evlilik tam oturmadan çocuk yapmamak gerekiyor. Siz boşanır gidersiniz de çocuk her zaman aranızda bir köprü olacak ve boşanmayla ilgili hep elinizi kolunuzu bağlayacak.

Ben olsam çocuğumu doğurur, bakıcıya bırakacak yaşa gelince boşanırdım. Çalışıyormuşsun, bebeğine de bakabilirsin. Bebeğim babasız büyümesin deme. Anne böyle mutsuz ve değersiz hissederken o bebeğin mutlu olma ihtimali pek yok. Zor günler geçirebilirsin ama sonunda minikle kendinizi fazlalık gibi hissetmediğiniz mutlu bir hayat kurabilirsin.

Ciddi aile problemleri kısmını merak ettim. Ne yaptılar da koştur koştur evlendiniz?

Bahane bunlar, her ailesinde sorun olan koştur koştur evlensin, saçma sapan kocalardan çocuk yapsın o zaman.

Aile kötüyse çalışıyormuş da ayrı eve geçebilirdi. Birikimi de varmış düğün yapacağına evi düzerdi.

Hadi evlendi hemen hamile kalmazdı zaten aileden kaçtım bi soluklanayım derdi.

Koca kolay ve tatlı geliyor böylelerine.

Ciddi aile problemleri kısmını merak ettim. Ne yaptılar da koştur koştur evlendiniz?
Aldatan fiziksel psikolojik şiddet uygulayan çalışmayan bir babam var annem ve ben çalışıyorduk elimizdeki paralarla bu aldatma işini yapabiliyordu annemin arkasında olmak istiyordum babamdan kurtulmak ama annem gelip bana babamdan çektiklerini anlatıp anlatıp ben ona yardımcı olmak istediğimde babama tepki göstermek istediğimde sus o benim kocam diyordu kemalim yapmaz misali asla kavga bitmeyen bir ev yaşadıklarına üzüldüğüm bir anne ruh hastası bir baba

Bahane bunlar, her ailesinde sorun olan koştur koştur evlensin, saçma sapan kocalardan çocuk yapsın o zaman.

Aile kötüyse çalışıyormuş da ayrı eve geçebilirdi. Birikimi de varmış düğün yapacağına evi düzerdi.

Hadi evlendi hemen hamile kalmazdı zaten aileden kaçtım bi soluklanayım derdi.

Koca kolay ve tatlı geliyor böylelerine.
Elin herifiyle anası danasıyla uğraşmak daha zor ki.

Aldatan fiziksel psikolojik şiddet uygulayan çalışmayan bir babam var annem ve ben çalışıyorduk elimizdeki paralarla bu aldatma işini yapabiliyordu annemin arkasında olmak istiyordum babamdan kurtulmak ama annem gelip bana babamdan çektiklerini anlatıp anlatıp ben ona yardımcı olmak istediğimde babama tepki göstermek istediğimde sus o benim kocam diyordu kemalim yapmaz misali asla kavga bitmeyen bir ev yaşadıklarına üzüldüğüm bir anne ruh hastası bir baba
E şimdi kim para veriyor babanıza, siz de yoksunuz?

E senin kocan da babanın yeni versiyonu.

Sana düğün yaptırmış, ilgisiz, telefonla oynayan karısıyla ilgilenmeyen garanti aldatıyordur da.

Sen de annen gibi çocuk yapmışsın böyle birinden annenin sana yaşattığı şeyi çocuğuna yaşatacaksın.

Ki annenden kötüsün o eski zaman mecburdu çoğu şeye ama sen ?

Bile bile lades, kendi düşen ağlamaz.

Ne bekliyordunuz evlenince sihirli değnek mi değecekti.

Sorunlu evliliklerin olmazsa olmazı bebeğinizi de yapmışsınız aferin 👏

Sizin yanlış tercihlerinin bedelini o günahsız yavru da çekecek.
Evet kendi düşen ağlamaz bende ağlamamak için bir yol arıyorum ve bebeğim bir bedel ödemeyecek

Merhaba arkadaşlar. İçim çok daraldı çıkmazdayım içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim bir nebze rahatlarım belki... 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ve hamileyim eşimle uzun süren Bi ilişkiden sonra evliliğe adım attık şuan yaşadığım sorunlar evlilik öncesi sorunların 5 e katlanmış hali diyebilirim . Eşimin sevgisinden asla emin olamadım değer verdiğini düşünmüyorum diyeceksiniz o zaman niye evlendim ciddi aile problemlerim vardı belki de kaçış olarak düşündüm evliliği kendi sevgimden emindim ama eşimden asla ailesini benden önde tutuyor hep onlar için beni kırıp dökmekten çekinmiyor ve bu zamana kadar en büyük destekçisi bendim yıllarca çalıştım birikimimle düğün yaptık evlendim yine çalıştım yaranamadım ilgisi yok sevgisi yok işten gelip eline telefon kumanda aldıktan sonra dünyadan kopuyor beni görmüyor o kadar pişmanım ki evlenince düzelir diye evlendim olmadı bebek olursa düzelir dedim olmadı hatalarıma hata ekleyerek devam ettim karşımda tabiri caizse ailesine tapan beni ailesine ezdiren bana değer vermeyen beni üzmekten anlatmaktan kaçınmayan bir eş var şu hayatımda sadece sevilmek istedim be bir baba sevgisi ne koca sevgisi gördüm şunun farkına vardım ki önce benim kendimi sevmem gerekiyormuş aslında ben herşeye rağmen babamı da eşimi de sevdim de Bi kendimi sevemedim napıcağım hakkında hiçbir fikrim yok artık düzelmeyeceğini de biliyorum ölmeyi de çok istedim ama yapamadım şuan karnımda Bi bebeğim var ona kıyamam çok yoruldum çok bunaldım benim gibi olan varsa aranızda belki biraz da olsa içimi rahatlatır :)
Anne ya da baba sevgilisinde ilgisinde sorun yaşatılan insanlar artık iflah olmuyor valla.sizde de öyle olmuş.

Hadi eskiden teknoloji yoktu, insanların dünyası küçüktü, peki ya şimdi? Evlilik düzeltmeye, çocuk yapmak mı kaldı? Hiç mi gündem takip etmediniz? Haberlere bakmadınız?

Çoğu katledilen kadınların çocukları var. Bozuk evliliklerden çıkan, toplumun başına bela olan çocuklar var.

Kendinde olmayan mutluğu, huzuru çocuğa nasıl vereceksin? Mutlu anne= mutlu yuva, mutlu çocuk. Anneyi mutlu eden en temel dayanak, iyi bir eştir.

Anne ya da baba sevgilisinde ilgisinde sorun yaşatılan insanlar artık iflah olmuyor valla.sizde de öyle olmuş.
Bi yerden kendimi toplayıp iflah olmam gerektiğinin farkındayım aslında sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum

Her şeyin farkındasınız.
Üzerine diyecek bir şey yok.
Artık durum tespiti değil, bir duruş belirleme zamanı.
Şurdan başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim öncelikle yargılamayıp beni anladığınızı düşündüm bu yorumunuzdan mutlaka izleyeceğim

X