• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğime pişmanım !!

cennetcicegi11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
62
-153
1
21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim. Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!

Son düzenleme:
Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Allah yardımcın olsun. Eşin yanına gelene kadar ailen ile kalsan olmaz mı? Küs iseniz de barışın derim. Aile ile küs kalman zararına olur şu vaziyette.

Rizaniz olmadan evdeki esyalari nasil satabildiler. Esiniz hangi sebepten yatiyor? Ayrilmayi düsünüyorsaniz ve aileniz arkanizda degilse kadin siginma evinden baska bir yer aklima gelmedi. Simdi bebek de dogacak hemen calisamazsiniz. Gencligin toylugu ile basinizi yakmissiniz resmen. Üzüldüm. Insallah kendinizi kurtarip cocuklariniz icin bir hayat kurabilirsiniz

21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Sorumsuz,yalancı aldatan adamla 2.yi yapana kadar aklınız neredeydi acaba çok merak ediyorum. Boşanıp ailenizin yanına gidin o zaman eğer istemezlerse kadın sığınmaya git baska bir secenek goremiyorum.

Aileniz ile görüşmüyor musunuz hiç? Barışmaya çalışsanız bence size çocuğunuzla ve hamile halinizle sırtlarını dönmezler. Şu an sizin için aile evine dönmek dışında bir çare göremiyorum. Yargılamak haddime değil ama keşke daha farklı bir hayatınız olabilseydi, umarım bundan sonrası için mutlu olursunuz.

21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Çocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına

Ben pişman olunacak bir evlilik görmüyorum örnek evliliklerden biri sizinki.

Cok bıçak sırtı konular.
Ailesi de haklı.
Kızı bir kişi kaçıp üç kişi olarak geri dönecek ve aile bakmak zorunda kalacak.
Açıkçası istememelerine hak veriyorum ben .
Ayrıca kayınvalidenlerle de anlaşmak zorundasın, başka çaren mi var ?
En azından ne halin varsa gör dememişler sana.
Sorumsuzluk abidesi oğullarının 3 nüfusunu besleyecekler evde, kolay mı ?

Galiba tek çözüm o evde yaşayıp ,aile ile iyi geçinip çocuklar için sabırlı olmak gibi geldi.
Kendi ailenizle bagınızı güçlendirin onlara ihtiyacınız var

Cok bıçak sırtı konular.
Ailesi de haklı.
Kızı bir kişi kaçıp üç kişi olarak geri dönecek ve aile bakmak zorunda kalacak.
Açıkçası istememelerine hak veriyorum ben .
Ayrıca kayınvalidenlerle de anlaşmak zorundasın, başka çaren mi var ?
En azından ne halin varsa gör dememişler sana.
Sorumsuzluk abidesi oğullarının 3 nüfusunu besleyecekler evde, kolay mı ?
Benim merak ettiğim kocası neden hapiste?
Bir de bu üreme aşkına asla anlam veremiyorum

Tek kurtuluş yolunuz aileniz. Ne yapın edin kendinizi affettirin. Yanlarına hemen dönmeseniz de bir sıkıntı anında "en kötü ihtimalle aileme dönerim" diyebileceğiniz kadar barışın. Eşiniz hapisten çıktığında da ayrılmamış veya ayrılığı düşünmüyor olursanız da korunma yöntemlerini öğrenin.

Çocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına
Kadının eşyaları bile rızası olmadan satılmış. Kocası hapiste. Nereden para bulsun da saklasın.

Muhtemelen bu tabloyu az çok ailen görmüş, o yüzden de evlenmene izin vermemişlerdir. Bir de 4aylık bebekle tekrar hamile kalmayı göze alabilmek… büyük cesaret! hadi doktora belki gitmedin de sağlık ocağında bile danışmanlık verebiliyorlar korunmayla ilgili. Keşke biraz da olsa kulak verebilseydin. Yani artık olan olmuş, bu durumda kayınvalide ve kayınpederle anlaşmaktan başka bir şansın yok, Allah kolaylık versin!

3 yasında kızım var,36 ayı dolduruyor yanı onumuzdekı ay.Calısan kadınım,esim bi fabrikada amır maası var,düzgün bi hayatımız var kendımıze gore.Ailem saolsun hep destek.35 yasındayım babam hala kıyıda kosede elıme para sıkıstırır.Ödüm patlıyor 2.ye hamıle kalırım diye.
ABı dogumdan 4 ay sonra nasıl hamıle kalınır ya?!Hıc mı basınız agrımıyor arkadas?Hıc mı bu cocukların gazı falan olmuyor?

Back