- Konu Sahibi istanbulistanbul34
-
mrb kızlar bugün üye oldum işin içinden cikamiyorum yaklasik 10 aydir bebek istiyoruz ama olmadi doktora gittim sorun yok olur dedi ama olmuyo bu ay ilk defa adetim gecikti 4 gün dün evde test yaptim negatif cikti ilk defa gecikme yasadigim icin icin rahat etmedi bugün de gidip kan testi verdim hcg 0.100 cikti kadin dogum doktoru yoktu acilin doktoruna gosterdim gebelik yok dedi.BENİM MERAK ETTİGİM BU DEGER SOBRADAN YUKSELİR Mİ BUNU YAŞAYAN VAR Mİ 4 GÜN GECİKTİM VE NEGATİF SONUC HALA UMUT ETMELİYİM LÜTFEN BENZER BİSEY YASAYAN YORUM YAPSİN
keske olsa bebek sahibi olmayi cok istiyorum buna benzer bi durumla karsilastiniz mi hic
Cocuk yapmadan ayril.bir is bulur calisirsin.sakin cocuk yapma.33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
Napıyor mesela?33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
ayrildim zor oldu ama bosandim cok sukur simdi cok daha iyimCocuk yapmadan ayril.bir is bulur calisirsin.sakin cocuk yapma.
bu onceydi iyiki de olmamis şuan bosandim zaten cok sukur kotu hersey geride kaldiMaşallah hocam cocuk istiyormuşsunuz bir de inşallah maşallah
Bu iğrenç evliliğe cocuk şartı zaten zorlamışsınız onu da Allah vermemiş çok şükür
cocugum yok ayrildim cok sukurCocuk yapmadan ayril.bir is bulur calisirsin.sakin cocuk yapma.
oyle kolay olmuyor bir gunde eski hayatiniza donemiyorsunuz nasil bu kadar sert kolay yorum yapabiliyorsunuz anlamiyorum. cok zor ve sancili bir surec herkes yasadigini bilir herkesin sartlari farkli. neyse bende basardim cok sukur ayrildim suan cok daha iyiyim zor oldu ama basardim onemli olan bu.Bu tarz konular kadınlar arasında çok abartılıyor.bazı ifadeler çok abartılı. hayatını sıfırdan kurmak nedir ? Sadece partnerinizle olan ilişkinizi bitireceksiniz.işiniz varsa, aileniz varsa, arkadaşınız varsa aynen devam edecek.sanki hayata evli başlıyoruz.sıfırdan kurulacak ne var allah aşkına.işiniz varsa ev tutup başka bir eve çıkacaksınız.çalışmıyorsaniz ailenizin yanına geri döneceksiniz.ne kadar dramatik ifadeler kullanıyorsunuz.bizim kadar boşanmanın abartıldığı başka bir ülke yoktur heralde.1 günde eski hayatına dönüyorsun işte nedir bu yani?.
Eşiniz kafa yapısı ve zihniyet olarak nasıl biri ve altı yılda anlamadınız mı nasıl idare ettiniz33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
Boşandınız mıcocugum yok ayrildim cok sukur
Ay çok şükür şurada doğru bir karar alan bir üye gördüm. Sayfalarca yazılıyor bazı üyelere yapma etme diye ama cesaret mi edemiyorlar nedir bilmiyorum bir girdaba girmişler çıkamıyorlar. Siz kendinizi kurtarmissiniz. Mutluluklar dilerim. Çalışıyor musunuz?bu onceydi iyiki de olmamis şuan bosandim zaten cok sukur kotu hersey geride kaldi
o sizi terkettigi icin duygulariniz boyle olabilir mi suna emin olun bir sure daha katlansaydiniz o sevgi bitecekti buna inanin. yasadim biliyorum nacizane fikrimBir narsistle 6 sene geçirdiyseniz, muhtemelen tükenmiş haldesinizdir. Buna rağmen boşanabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ben 4 senenin üzerine ayrılmayı başaramamıştım, o terk etti, yanlış olduğunu biliyorum ama dönse yine kabul ederim. Çünkü hala canım çok yanıyor, hala çok seviyorum. Bu da bir illüzyon aslında biliyorum ama bir narsistle olmak insanı bu hale getiriyor birazda, bir kitapta okumuştum, "Narsistler soğuk metaldir, size yaklaşırken kendini ateşle ısıtır, insan sıcaklığına o kadar yabancıdır ki sizde ya ateş yanığı bırakır ya buz yanığı. Her durumda yanarsınız, artık bir yanık iziniz vardır..." Bu durumu yakınen bildiğim için, gönül rahatlığıyla söylüyorum, çok büyük bir şey başarmışsınız. Dilerim tez vakitte bir iş bulur, hayatınızı yoluna koyarsınız.
inanin bir cogu dogru kararin ne oldugunu biliyordur ancak hazir hissetmiyordur psikolojisi bozuustur gucsuz hissediyordur korkuyordur catesiz hissediyordur bilekeyiz yasadigim icin soyluyorum evet ben basardim ama siz bana sorun o asamaya gelene kadar nasil zorlandim.umarim isteyen yapamayan herkes bir sekilde basarir sunu bilsinlerki hayatin tadini alan o narsisten uzaklasinca yasadiginizi varoldugunuzu hissettiginiz an o duygu varya o rahatlama hissi dünyalara bedelAy çok şükür şurada doğru bir karar alan bir üye gördüm. Sayfalarca yazılıyor bazı üyelere yapma etme diye ama cesaret mi edemiyorlar nedir bilmiyorum bir girdaba girmişler çıkamıyorlar. Siz kendinizi kurtarmissiniz. Mutluluklar dilerim. Çalışıyor musunuz?
emin olun tükenmislikte mutsuzlukta onun varligindandi saniyodum ki o gidince hayatim bos kalacak boyle boyle esir olmustum hepsi geciyo sonra donup kendinizden özür diliyorsunuz buna nasil izin verdim diyeBir narsistle 6 sene geçirdiyseniz, muhtemelen tükenmiş haldesinizdir. Buna rağmen boşanabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ben 4 senenin üzerine ayrılmayı başaramamıştım, o terk etti, yanlış olduğunu biliyorum ama dönse yine kabul ederim. Çünkü hala canım çok yanıyor, hala çok seviyorum. Bu da bir illüzyon aslında biliyorum ama bir narsistle olmak insanı bu hale getiriyor birazda, bir kitapta okumuştum, "Narsistler soğuk metaldir, size yaklaşırken kendini ateşle ısıtır, insan sıcaklığına o kadar yabancıdır ki sizde ya ateş yanığı bırakır ya buz yanığı. Her durumda yanarsınız, artık bir yanık iziniz vardır..." Bu durumu yakınen bildiğim için, gönül rahatlığıyla söylüyorum, çok büyük bir şey başarmışsınız. Dilerim tez vakitte bir iş bulur, hayatınızı yoluna koyarsınız.
Bende sevgi evliliği yapıp geri boşandım. Ama hiç korkmadım. Yasım gençti belki ondan. Şimdi o kadar cesur değilim33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
Sizin sebepleriniz neydi sevgililik döneminiz uzun muyduBende sevgi evliliği yapıp geri boşandım. Ama hiç korkmadım. Yasım gençti belki ondan. Şimdi o kadar cesur değilim
1 yıl manit 2yıl nişanlılık ama bizimkide belliydi. Aşktan gözüm görmedi hep umud ettim. Evin içine girince de aşağlanmak çirkef çirkef kavgalar aileme sataşması sürekli herseyi kusur kabul etmesi asla ve asla insan yerine koyup sohbet etmemesi. Gebersin inşSizin sebepleriniz neydi sevgililik döneminiz uzun muydu
Suan calisiyormusunuz ailenizle mi yasiyorsunuzemin olun tükenmislikte mutsuzlukta onun varligindandi saniyodum ki o gidince hayatim bos kalacak boyle boyle esir olmustum hepsi geciyo sonra donup kendinizden özür diliyorsunuz buna nasil izin verdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?