evlendiğime pişman oldum

Valla kendin etmiş kendin bulmuşsun umarım dersini almışsındır, cocuk yapmamışsındır inşallah yaparsan da şuan yaşadıklarını 5 ile 10 ile çarp. Artı bi cocuğun kul hakkına gireceksin. Boşan kurtul bir daha da hiç bir şeyi zorlama

Şimdi baktım da cocuk istemişsiniz bir de Allah akıl fikir versin

Son düzenleyen: Moderatör:

keske olsa bebek sahibi olmayi cok istiyorum buna benzer bi durumla karsilastiniz mi hic

Maşallah hocam cocuk istiyormuşsunuz bir de inşallah maşallah

Bu iğrenç evliliğe cocuk şartı zaten zorlamışsınız onu da Allah vermemiş çok şükür

Cocuk yapmadan ayril.bir is bulur calisirsin.sakin cocuk yapma.

Napıyor mesela?

oyle kolay olmuyor bir gunde eski hayatiniza donemiyorsunuz nasil bu kadar sert kolay yorum yapabiliyorsunuz anlamiyorum. cok zor ve sancili bir surec herkes yasadigini bilir herkesin sartlari farkli. neyse bende basardim cok sukur ayrildim suan cok daha iyiyim zor oldu ama basardim onemli olan bu.

Eşiniz kafa yapısı ve zihniyet olarak nasıl biri ve altı yılda anlamadınız mı nasıl idare ettiniz

Bir narsistle 6 sene geçirdiyseniz, muhtemelen tükenmiş haldesinizdir. Buna rağmen boşanabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ben 4 senenin üzerine ayrılmayı başaramamıştım, o terk etti, yanlış olduğunu biliyorum ama dönse yine kabul ederim. Çünkü hala canım çok yanıyor, hala çok seviyorum. Bu da bir illüzyon aslında biliyorum ama bir narsistle olmak insanı bu hale getiriyor birazda, bir kitapta okumuştum, "Narsistler soğuk metaldir, size yaklaşırken kendini ateşle ısıtır, insan sıcaklığına o kadar yabancıdır ki sizde ya ateş yanığı bırakır ya buz yanığı. Her durumda yanarsınız, artık bir yanık iziniz vardır..." Bu durumu yakınen bildiğim için, gönül rahatlığıyla söylüyorum, çok büyük bir şey başarmışsınız. Dilerim tez vakitte bir iş bulur, hayatınızı yoluna koyarsınız.

bu onceydi iyiki de olmamis şuan bosandim zaten cok sukur kotu hersey geride kaldi
Ay çok şükür şurada doğru bir karar alan bir üye gördüm. Sayfalarca yazılıyor bazı üyelere yapma etme diye ama cesaret mi edemiyorlar nedir bilmiyorum bir girdaba girmişler çıkamıyorlar. Siz kendinizi kurtarmissiniz. Mutluluklar dilerim. Çalışıyor musunuz?

o sizi terkettigi icin duygulariniz boyle olabilir mi suna emin olun bir sure daha katlansaydiniz o sevgi bitecekti buna inanin. yasadim biliyorum nacizane fikrim

inanin bir cogu dogru kararin ne oldugunu biliyordur ancak hazir hissetmiyordur psikolojisi bozuustur gucsuz hissediyordur korkuyordur catesiz hissediyordur bilekeyiz yasadigim icin soyluyorum evet ben basardim ama siz bana sorun o asamaya gelene kadar nasil zorlandim.umarim isteyen yapamayan herkes bir sekilde basarir sunu bilsinlerki hayatin tadini alan o narsisten uzaklasinca yasadiginizi varoldugunuzu hissettiginiz an o duygu varya o rahatlama hissi dünyalara bedel

emin olun tükenmislikte mutsuzlukta onun varligindandi saniyodum ki o gidince hayatim bos kalacak boyle boyle esir olmustum hepsi geciyo sonra donup kendinizden özür diliyorsunuz buna nasil izin verdim diye

Bende sevgi evliliği yapıp geri boşandım. Ama hiç korkmadım. Yasım gençti belki ondan. Şimdi o kadar cesur değilim

Sizin sebepleriniz neydi sevgililik döneminiz uzun muydu
1 yıl manit 2yıl nişanlılık ama bizimkide belliydi. Aşktan gözüm görmedi hep umud ettim. Evin içine girince de aşağlanmak çirkef çirkef kavgalar aileme sataşması sürekli herseyi kusur kabul etmesi asla ve asla insan yerine koyup sohbet etmemesi. Gebersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…