• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğime pişman oldum

Bir narsistle 6 sene geçirdiyseniz, muhtemelen tükenmiş haldesinizdir. Buna rağmen boşanabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ben 4 senenin üzerine ayrılmayı başaramamıştım, o terk etti, yanlış olduğunu biliyorum ama dönse yine kabul ederim. Çünkü hala canım çok yanıyor, hala çok seviyorum. Bu da bir illüzyon aslında biliyorum ama bir narsistle olmak insanı bu hale getiriyor birazda, bir kitapta okumuştum, "Narsistler soğuk metaldir, size yaklaşırken kendini ateşle ısıtır, insan sıcaklığına o kadar yabancıdır ki sizde ya ateş yanığı bırakır ya buz yanığı. Her durumda yanarsınız, artık bir yanık iziniz vardır..." Bu durumu yakınen bildiğim için, gönül rahatlığıyla söylüyorum, çok büyük bir şey başarmışsınız. Dilerim tez vakitte bir iş bulur, hayatınızı yoluna koyarsın
Bende sizinde ayni durumdayim meyersem benim esim bir narsistmis, kendisi ile 13 sene beraberdik ve evlendikden sonra yani balayindan sonra basladi gercek yüzünü göstermeye. Öyle seylerden kavga cikariyordu ki böyle bir düsünce yok evi basima yikiyordu cok agir cümleler kuruyodu su an bosanma baslatildi ama ayni sizin dediginiz durumdayim hala onu seviyorum bütün bu olanlara ragmen dönse yine kabul ederim bende sizin gibi benim gitmicegimi bildigi icin o acdi davayi ve ben cok ama cok aci cekiyorum ne yapabilirimde o davayi erteleyebilir diye veya geri ceker diye bir narsist magduru olmak diri diri mezara gömülmek gibi aci verici, burda cok yorumlar yapiliyor, iste cocuk yoksa bosan, isin varsa bosan, ailen arkadaysa bosan daha gencsin güzelsin vs. Ama olmuyor öyle bunun bir piskolojig boyuttu var, hele bir narsist varsa karsinizda gercekten tek yasayan anlar anlatilmaz…

6 yılı bu adama harcayana kadar kendinize yatırım yapsaydınız keşke. En azından mesleğiniz olurdu elinizde (eğer yoksa elbette).

Back