evlendiğime pişman oldum

ben okuyup arastiriyorum o sekilde farketmistim bi arada kendim destek aldim gittigim doktora bahsettim narsist kisilik bozuklugu oldugunu dusundu kesinlikle destek almali ikna et getir dedi ama ben ikna edemedim cunku cok farkli zihniyeti ben deli miyim psikologa gideyim diyenlerden

bunu basarabilen bir kafin olmayi cok istiyorum ama korkuyorum hayattan korkuyorum galiba bilmiyorum kendimi cok sindirilmis cok gucsuz hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum cesaretimi toplayip adim atamiyorum
Amacı bu zaten eşinizin. Özgüveninizi bitirip sizi kendine bağımlı hale getirmek.
Gözünüzü açın. Genceciksiniz, çocuğunuz yok. Sıfırdan bir hayata başlamak bu kadar korkutmasın gözünüzü.

Kendi yaşadıklarım geldi aklıma tüylerim diken diken oldu.
Ömür falan geçmez bu adamla bir hata yapmışsın hatana devam etme mümkünse birde çocuk ekleme bu hata silsilesine.
Bir iş bul insanlara kulaklarını tıka ve boşan. Tek yapman gereken boşanma aşamasında oluşan duygu karmaşasına karşı dirayetli olman sonra hafifleyecek ve iyi hissedeceksin.

Nasıl problemleriniz var merak ettim. Bir yıl evliliğin tam anlaşılması için yeterli bir süre gibi gelmedi..psikolajik baskı dedikleriniz ile eşiniz ile konuşup uyarılarda bulundunuz mu mesela. Yani kaybetme korkusu verin mesela eşinize yani konular nedir ayrılmak istediğiniz konular

bunu basarabilen bir kafin olmayi cok istiyorum ama korkuyorum hayattan korkuyorum galiba bilmiyorum kendimi cok sindirilmis cok gucsuz hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum cesaretimi toplayip adim atamiyorum
Çocuk olmadan bosanin yolunuza bakın..bu hayata elin oğlu sizi üzsun diye gelmediniz....ne demek napicam...bekarken napiyordunuz nasıl yaşıyordunuz....çocuk yok işte tutan yok dusunecegin kimse yok kendinden başka..niye korkuyorsun

üç günlük dünyada beş günlük çile çekmenin alemi yok. Boşanıyorum, bütün dava sürecine maddi zorluklara rağmen pişman olduğumu hatırlamıyorum. darısı başına.

Yaşıtız ve bu kendinizi bu kadar çaresiz, üzgün hissetmenize çok üzüldüm.
Henüz çok gençsiniz ve istediğiniz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Lütfen bir 33, 43 yılı heba etmeden kendinizi toparlayın ve yolunuzu çizin. Bunları kimsenin size yaşatmaya hakkı yok. İnsan mutlu olmak, yuva kurmak, birlikte yaşlanmak için evlenir. Mutsuzsanız kaynağını kurutmanız gerekir.

Düzelmez hanımefendi bu adam. Zaten düzelmek için bir çabası da yok. Olan size olur. Hasta insanlar yanlarındakini de hasta ederler.
33 yaş yeniden başlamak için geç bir yaş değil. İnsan bazen kendini çok çaresiz ve güçsüz hissediyor ama cesaret edip, ayağa kalkabilirse içinde sakladığı potansiyelin farkına varıyor.
Bu videoyu izleyin. Zamanında bana çok feyz vermişti.

calisiyor musunuz

sonunda başarıyorum

Bu tarz konular kadınlar arasında çok abartılıyor.bazı ifadeler çok abartılı. hayatını sıfırdan kurmak nedir ? Sadece partnerinizle olan ilişkinizi bitireceksiniz.işiniz varsa, aileniz varsa, arkadaşınız varsa aynen devam edecek.sanki hayata evli başlıyoruz.sıfırdan kurulacak ne var allah aşkına.işiniz varsa ev tutup başka bir eve çıkacaksınız.çalışmıyorsaniz ailenizin yanına geri döneceksiniz.ne kadar dramatik ifadeler kullanıyorsunuz.bizim kadar boşanmanın abartıldığı başka bir ülke yoktur heralde.1 günde eski hayatına dönüyorsun işte nedir bu yani?.

Evlenen kadın da 33 yaşında bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…