• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğime pişman oldum

ben okuyup arastiriyorum o sekilde farketmistim bi arada kendim destek aldim gittigim doktora bahsettim narsist kisilik bozuklugu oldugunu dusundu kesinlikle destek almali ikna et getir dedi ama ben ikna edemedim cunku cok farkli zihniyeti ben deli miyim psikologa gideyim diyenlerden

bunu basarabilen bir kafin olmayi cok istiyorum ama korkuyorum hayattan korkuyorum galiba bilmiyorum kendimi cok sindirilmis cok gucsuz hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum cesaretimi toplayip adim atamiyorum
Amacı bu zaten eşinizin. Özgüveninizi bitirip sizi kendine bağımlı hale getirmek.
Gözünüzü açın. Genceciksiniz, çocuğunuz yok. Sıfırdan bir hayata başlamak bu kadar korkutmasın gözünüzü.

33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
Kendi yaşadıklarım geldi aklıma tüylerim diken diken oldu.
Ömür falan geçmez bu adamla bir hata yapmışsın hatana devam etme mümkünse birde çocuk ekleme bu hata silsilesine.
Bir iş bul insanlara kulaklarını tıka ve boşan. Tek yapman gereken boşanma aşamasında oluşan duygu karmaşasına karşı dirayetli olman sonra hafifleyecek ve iyi hissedeceksin.

Nasıl problemleriniz var merak ettim. Bir yıl evliliğin tam anlaşılması için yeterli bir süre gibi gelmedi..psikolajik baskı dedikleriniz ile eşiniz ile konuşup uyarılarda bulundunuz mu mesela. Yani kaybetme korkusu verin mesela eşinize yani konular nedir ayrılmak istediğiniz konular

bunu basarabilen bir kafin olmayi cok istiyorum ama korkuyorum hayattan korkuyorum galiba bilmiyorum kendimi cok sindirilmis cok gucsuz hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum cesaretimi toplayip adim atamiyorum
Çocuk olmadan bosanin yolunuza bakın..bu hayata elin oğlu sizi üzsun diye gelmediniz....ne demek napicam...bekarken napiyordunuz nasıl yaşıyordunuz....çocuk yok işte tutan yok dusunecegin kimse yok kendinden başka..niye korkuyorsun

33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo
üç günlük dünyada beş günlük çile çekmenin alemi yok. Boşanıyorum, bütün dava sürecine maddi zorluklara rağmen pişman olduğumu hatırlamıyorum. darısı başına.

Yaşıtız ve bu kendinizi bu kadar çaresiz, üzgün hissetmenize çok üzüldüm.
Henüz çok gençsiniz ve istediğiniz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Lütfen bir 33, 43 yılı heba etmeden kendinizi toparlayın ve yolunuzu çizin. Bunları kimsenin size yaşatmaya hakkı yok. İnsan mutlu olmak, yuva kurmak, birlikte yaşlanmak için evlenir. Mutsuzsanız kaynağını kurutmanız gerekir.

Düzelmez hanımefendi bu adam. Zaten düzelmek için bir çabası da yok. Olan size olur. Hasta insanlar yanlarındakini de hasta ederler.
33 yaş yeniden başlamak için geç bir yaş değil. İnsan bazen kendini çok çaresiz ve güçsüz hissediyor ama cesaret edip, ayağa kalkabilirse içinde sakladığı potansiyelin farkına varıyor.
Bu videoyu izleyin. Zamanında bana çok feyz vermişti.

Yazdiklarinizi okudukca bir an dedimki, bu konuyu ben mi acdim sonra geri mi unuttum dedim. Yani yasadiklarinla su an 1 e 1 ayni durumdayim tek var oda ben kendisini 15 yasinda tanidigim su an 28 yasindayim ve 6 aydir evliyim. Tek fark bu ve su an senin yasadiklarinin bire birini yasiyorum tek YASAYAN anlar..
calisiyor musunuz

Bende senin gibi bile bile göz göre göre evlendim. Gercekten kendimize bu eziyeti yapan aslında biziz..Seni çok anlıyorum insan emeğini çöpe atmak istemiyor ama karşılıksız/görülmeyen emek de nereye kadar ki.
Hic umutsuzluğa kapılma çalışma hayatına nerden tutunsan kâr kendi paranı kazan sonra da yoluna bak. Bu kadar yıl zaten heba olmuş bundan sonrası olmasın. Ben çok düşündüm evet zor evet acı ama kendime daha fazla haksızlık etmek istemediğim için gittim. İlerde çocuğuma böyle bir baba sunmamak gittim..
Kendine yaslan dik dur Allah yolunu açık etsin♥️
sonunda başarıyorum 😊

Bu tarz konular kadınlar arasında çok abartılıyor.bazı ifadeler çok abartılı. hayatını sıfırdan kurmak nedir ? Sadece partnerinizle olan ilişkinizi bitireceksiniz.işiniz varsa, aileniz varsa, arkadaşınız varsa aynen devam edecek.sanki hayata evli başlıyoruz.sıfırdan kurulacak ne var allah aşkına.işiniz varsa ev tutup başka bir eve çıkacaksınız.çalışmıyorsaniz ailenizin yanına geri döneceksiniz.ne kadar dramatik ifadeler kullanıyorsunuz.bizim kadar boşanmanın abartıldığı başka bir ülke yoktur heralde.1 günde eski hayatına dönüyorsun işte nedir bu yani?.

Bnce onca yildan sonra aliskanlik oluyir sadece.. ne demekmhayatimi nasil kurarim tekrar🙄sanki 20 yillik evli 5 cocukla ortada kalacakmissin gibi.. insan tek basina kuru ekmekte yer mutsuzluga katlanmaz herhalde.. cocuk olmasin dikkat et buarada yoksa hic bosanamaZsin sen
Evlenen kadın da 33 yaşında bu arada 😁

Back