• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğime pişman oldum

Beterin beteri var ya çocuk olsaydı? Boşanın lütfen, hayatınızı heba etmek neden? İş mi bulunur. En basiti bir markete girer çalışırsınız. O sırada kpss çalışır şansınızı denersiniz. Şimdi bu heriften kurtulmaya bakın.

Merhaba siz boşandınız mı ne kadar süre evli kalıp katlandınız en son bitirme kararı aldığınızda patlama noktanız ne oldu
Davayı açtım boşanıyorum. 2 sene sevgililikten sonra 1 sene evli kaldım. Ben nişanlıyken de evliyken de her türlü maddi olarak sömürüldüm eve tek eşya almadı,bana alacagı alyansı bile ince seç dedi,dugun yapmayacagini söyledi. Babasına dugun sonrası 20 bin para verdim. Babasinin banka Kredisine kefil etti beni manipulasyonlariyla. Maaşıma el koydu aylarca. Tüm bunların yanında evliligin basindan beri cinsellik yasamadı,bir gün sohbet muhabbet etmedi beni gezmeye götürmedi 1 film izleyemedik. Ayrı oturdu,ayrı uyudu evlilige alışacam beni bekle diyerek..Tüm tatillerimi onun ailesiyle gecirdim,çok sevdim çok saydım ama yetmedi. Bir anlam ifade etmedi. Ayrılma kararı aldım yine de içimde bir acaba vardı. en son da beni baska kadınla aldattigini öğrendim kendini bekar diye tanıtıp birlikte tatiller yapmışlar. Öğrendigimi duyunca yalvardı aileme baristirin bizi diye. Geri dönmedim dönmem de. Patlama noktam bu oldu,öğrendiğim gün hatta saat dava açtım. Maddi manevi tazminat da dahil. Arabasına haciz koydurdum. Acımıyorum artık acımayacam da..

Tatlım yargilamak istemiyorum bak yanlış anlama ama sizin gibi kadınları anlayamıyorum.
6 sene birliktelik bu adamın ne olduğunu biliyordun evlendikten sonra mucize mi bekliyorsunuz
Yani mal bu belli hala israrla bu tip adam olmamış tipleri adam edicem diye hırs mı yapıyorsunuz?
Çevremde o kadar çok var ki senin gibi kadın.
Bide 33 yaşındasın olgun bir yaştasın.
Yalnızlıktan mı korkuyorsunuz bu kadar bu tiplerle evleniyorsunuz sonra kocam narsist o narsist falan değil sadece simarmis

Tatlım yargilamak istemiyorum bak yanlış anlama ama sizin gibi kadınları anlayamıyorum.
6 sene birliktelik bu adamın ne olduğunu biliyordun evlendikten sonra mucize mi bekliyorsunuz
Yani mal bu belli hala israrla bu tip adam olmamış tipleri adam edicem diye hırs mı yapıyorsunuz?
Çevremde o kadar çok var ki senin gibi kadın.
Bide 33 yaşındasın olgun bir yaştasın.
Yalnızlıktan mı korkuyorsunuz bu kadar bu tiplerle evleniyorsunuz sonra kocam narsist o narsist falan değil sadece simarmis
yanlis anlamiyorum soylediklerinde cok haklisin

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz size nasıl bi psikolojik şiddet uyguluyor
konuyu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
mesela bir yildir gormedigim kardeslerim evime geldi ama onlarla gusel vakit gevirmeme musade etmedi bir sekilde tadimi kacirmayi basardi veya soyle ornek vereyim ben hep sucluyum hep hataliyim o yanlis yapsa bile suclusu benim o hakaret ediyosa ben hakediyorum o kotu davraniyosa ben sucluyum vs vs

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz size nasıl bi psikolojik şiddet uyguluyor
konuyu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
mesela kardeslerim geldi bir yildir gormedigim sanki benim guzel vakit gevirmemei istemiyo gibi sürekli sabote etti mutsuz etti beni veya o yanlis yapar ben sucluyum o hakaret eder ben haketmisimdir o sorun cikarir benim yuzumdendir vs vs

Bende senin gibi bile bile göz göre göre evlendim. Gercekten kendimize bu eziyeti yapan aslında biziz..Seni çok anlıyorum insan emeğini çöpe atmak istemiyor ama karşılıksız/görülmeyen emek de nereye kadar ki.
Hic umutsuzluğa kapılma çalışma hayatına nerden tutunsan kâr kendi paranı kazan sonra da yoluna bak. Bu kadar yıl zaten heba olmuş bundan sonrası olmasın. Ben çok düşündüm evet zor evet acı ama kendime daha fazla haksızlık etmek istemediğim için gittim. İlerde çocuğuma böyle bir baba sunmamak gittim..
Kendine yaslan dik dur Allah yolunu açık etsin♥️
nasil basardiniz

mesela kardeslerim geldi bir yildir gormedigim sanki benim guzel vakit gevirmemei istemiyo gibi sürekli sabote etti mutsuz etti beni veya o yanlis yapar ben sucluyum o hakaret eder ben haketmisimdir o sorun cikarir benim yuzumdendir vs vs
erkeklerin çoğu böyle. banada hakaret küfür bağırma olunca sen sinirlendirdin sinirlendirmeseydin oluyo.

Yazdiklarinizi okudukca bir an dedimki, bu konuyu ben mi acdim sonra geri mi unuttum dedim. Yani yasadiklarinla su an 1 e 1 ayni durumdayim tek var oda ben kendisini 15 yasinda tanidigim su an 28 yasindayim ve 6 aydir evliyim. Tek fark bu ve su an senin yasadiklarinin bire birini yasiyorum tek YASAYAN anlar..
nasil baş ediyorsun

Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve sizi anlıyorum. Bence artık hiç giden yıllarınızı düşünmeyin. Önünüzdeki yıllarınızı düşünün, belki önünüzde 40-50 yıl var... Mutlu huzurlu bir yuvada büyütmek istemez misiniz çocuklarınızı? Bu kişiyle çocuk sahibi olursanız muhtemelen çocuk tramvalar içinde büyüyecek. Ben öyle bir babayla büyüdüm ve annemi çok kez suçladığım oldu beni neden doğurdun diye. Sonra tabii pişman oldum ama sizin çocuğunuz da sizi böyle suçlayabilir. Bir an önce bir işe girin lütfen. Biraz para biriktirdikten sonra davanızı açarsınız. Umarım bunu yapacak cesareti bulabilirsiniz, kolay bir şey olmadığını biliyorum. Ama şunu bilin ki bunu yapabilen bir sürü güçlü kadın var, siz de onlardan biri olabilirsiniz. Mutluluklar dilerim.
bunu basarabilen bir kafin olmayi cok istiyorum ama korkuyorum hayattan korkuyorum galiba bilmiyorum kendimi cok sindirilmis cok gucsuz hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum cesaretimi toplayip adim atamiyorum

İşin varsa boşa..
Yoksa bulduğunda boşa.
Ailen destek verirse ; hemen boşa.
Bir daha da insanların değişeceğine kendini inandirip kötü gidişatı gözunu kulağını kapama.
Adamı cozdugun halde devam etmişsin,bu sonu kendin istemissin.
evet bunu nasil anlayirim nasil izah ederim bilmiyorum ama kendi kendimi bile bile atese attim

Bunca senemi çöpe mi aticam diye diye neden tum geleceginizi cope atıyorsunuz anlamiyorum.
Üstelik gercek yuzunu de göstermiş. Bile bile lades neden?
Bari cocuk yapmayin.

Back