Evlendiğime çok pişmanım

Teşekkür ederim araştıracağım, şuan hangi kararı almam neyi yapmam doğru olur bilemiyorum kaybolmuş gibi hissediyorum annemin tavsiyelerine güvenmiyorum konuşup sorabileceğim birisi yok yurtdışında olduğum için online terapi mi alsam diye düşünüyorum kendimi yetiştirip olgunlaştırmak istiyorum bunun içinde geçmişten gelen bazı şeyleri halletmek gerekiyor bir yandan okul ve dersler bir yandan evlilik hayatı bir yandan eşim ve eşimin iş hayatına dahil oluyorum yabancı bir ülkede yalnızım geçen hafta hiç görmediğim babamın ölüm haberini aldım benden önce ağlayan bana sarılan her zaman yanındayım diyen eşim bugün bana bunları yaptı
Online terapi bence çok iyi fikir.
Üzgünüm ama annenizden bir şey beklemeyin.
Okulunuza dört elle sarılın ve şimdiden iş fırsatları ne durumda araştırın derim.
Geçmişi bırakıp geleceğe bakın buradaki yorumlara da aldırmayın.
Boşanıp bosanmamak sonraki aşama sizin önceliğiniz kendinizi garantiye almak olmalı.
Vizeniz falan yanmasin dikkatli hareket edin.

Şimdi dondurmasaydın okulunu zorlamı yaptırdım başıma kalkma diyor gerçekten erkeklerin elde edene kadar bulutların üzerine çıkarıp sonra da yere düşmemizi izleyeceğini fark edemeyecek kadar hayatı tanımıyordum ve kimse de uyarmadı keşke yapma etme diyen birisi olsaydı gerçekten tamamen kararsızdım evlenip evlenmeme konusunda hayatımdaki insan bu kadar ısrarlı olup beni çok mutlu edince onun iyi yüzüne
Pişman olma hemen. Sen de çocukça davranmissin o da haddini aşmış. Kocan ruh hastası çok aşırı egoist, umursamaz, kisilik problemi olan ve gözü dışarıda, şiddet eğilimi olan bir adam değilse, oturup konuşabileceğin, iyi zamanlarınızda seni düşünen, bencil olmayan ve mantıklı hareket edebilen, aşırı zaafları olmayan bir adamsa, zamanla birbirinizi tanıyıp alışıp daha iyi geçinmeye başlayacaksınız. Sana tavsiyem bir konuda ters düştüğünüz zaman inatlaşma yerine "peki sen bilirsin, nasıl istersen..vs" şeklinde konuşmayı dinle. Bu altta kalmak değil, tersine onun dönüp gelmesine sebep olacak, seni yuceltecek bir iletişim şekli. Karşılıklı tartışmalarla asla istediğin noktaya getiremezsin onu. Gevşek ve özür dileyici, boyun egici bir tavirdan bahsetmiyorum. Zamanla iyi olursunuz için rahat olsun. Okulunu bitirmek ilk adım olsun ama. Bir de sana birseyler için ısrar etti ve sen de tercihlerini yaptın. Bir yola girdin. Bundan ne pişmanlık duy, ne de karşı tarafın sürekli olarak burnunun ucuna koy. Sen tercihlerini yaptın. Sonuç kötü diye birsey yok. Her evlilikte kavga ettiğin zaman o dünyanın en kötü adamıdır ama sonra unutursun. Geçer. Pişman olma sakın. Sadece bu anlardan hareketle bir sonraki adımın planını akıllıca yapmaya çalış.