Evlendiğime çok pişmanım

Ne gibi bir tavsiye bekliyorsunuz o zaman?

Evet haklısınız
Okulu bitireceksiniz. Gerçekçi olmak lazım. Sıkı sıkı korunun. Hap, iğne gibi bir şeyle. Prezervatife tek başına güvenmeyin. Eşiniz pis yüzünü göstermiş sizi gebe bırakmaya çalışacaktır. Okul bitince de hemen ayrılırsınız madem anlaşamıyorsunuz. Aileniz size destek olursa o ayrı tabii.

Şimdi bunu söyleyen adam sevgiliyken tatlı çiçek alıp güzel sözler söylüyordu kimse sevgiliyken senin reglini mi çekicem diyen bir adamla evlenmez evlenince gerçek yüzünü gördüm ne yazık ki yolda erkekler bu kafada olduğunu belli etmiyor keşke etse lütfen sizde büyük konuşmayın ki başınıza gelmesin

21 yaşında, daha okulunu bitirmeden ne acelen var dı?Ahhh ya,çok şey yazasım var da neyse.

Bence ayrılmalısın . Okulunu bitir ve ayrıl o zamana kadar da korun . Ya da sakince ona sinirliyken çok kötü olduğunu terapi alması gerektiğini yoksa böyle devam edemeyeceğini söyle

Büyük konuşabilecek kadar tecrübem var hayatımda inanın..
49 yaşındayım, türlü türlü ilişkiye şahit oldum ve yaşadım. "Ne kafada" olduğunu bilmediğim insanla arkadaş bile olmadım hayatımda, bırakın evlenmeyi. Tabi ki yolda adamların ne kafada olduğu anlaşılmaz, bu yüzden de önce tanırsınız, 2-3 sene birlikte geçirirsiniz, ne kafada olduğunu anladıktan sonra evlenip evlenmemeye karar verirsiniz...
4-5 ay tabi ki hiçbir şeye yetmez, sizin hatanız orada.

Bence ayrılmalısın . Okulunu bitir ve ayrıl o zamana kadar da korun . Ya da sakince ona sinirliyken çok kötü olduğunu terapi alması gerektiğini yoksa böyle devam edemeyeceğini söyle
Ona göre hatalı olan ve kendini düzeltmesi gereken kişi benim asla kabul etmiyor kendinde hata olduğunu kendisi diyor bana hatta ya kendine çeki düzen ver hormonlarını kontrol et ya da ben her ay böyle çekemem diye

Okulu bitir, diplomanı kap, bir iş bul kaççç
Hangi ülke, eş vizesiyle mi ordasın?

Ona göre hatalı olan ve kendini düzeltmesi gereken kişi benim asla kabul etmiyor kendinde hata olduğunu kendisi diyor bana hatta ya kendine çeki düzen ver hormonlarını kontrol et ya da ben her ay böyle çekemem diye
Çekemezse defolsun gitsin . Kendini kabul etmeyip kendi gergin konuşup seni sinirlendirip sana sen sinirlisin diyor anlaşılan bence ömür geçmez bunla Allah yardımcın olsun seni çekecek tabi karısısın çekmek olarak algılamasına gerek yok . Sen onun en değerlisi olmalısın senin naz niyazınla uğraşmıcak kimle uğraşcak

Bu konuda haklısınız sizin kadar tecrübe sahibi olmadığım (gözüm açılmadığı için kendisi de zaten beni seçmesindeki sebeplerden birisi olarak bunu söylemişti )için bir erkeğe inandım

Ne okuyorsunuz? Diliniz ne seviyeye geldi? Okul bitince hemen iş bulacak bölüm mü?

Evet Allah bildiği gibi yapsın onu bu yaşa kadar yakışıklı olup ortamı da olup neden daha önce düzgün bir ilişkisi olmadığımı şimdi anlıyorum ailesiyle ilgili sakladığı şeyler annesine vurması vs daha yeni öğreniyorum 3yıldır benden gizledi

Bir de böyleleri hemen acele evlenirler ki nları farketme diye çünkü süreci uzatsa çakıcan mevzuyu

Bence yanlı anlatıyorsunuz. Siz normal konuşuyorken eşinizin birden size sinirli konuşuyorsun, sakin ol, gözünden ateş çıkıyor dediğini düşünmüyorum. Eşya yere atmayı da başlatan siz olmuşsunuz. Tepkileriniz çocukça. İkiniz de evlilik olgunluğunda değilsiniz. Bir karar vermiş okulu bırakıp evlenmiş başka ülkeye gitmişsiniz. Günah keçisi aramayın bu seçimi siz yapmışsınız. Ya orada okulunuzu bitirin ya boşanın dönün okulunuzu bitirin ama mutlaka bitirin. Bu süre zarfında çocuk düşünmeyin.

Zengin miydi eşiniz merak ettim?

Anneniz önce okulunu bitir diye başta söylemesi gerekeni şimdi söylüyor garip yani. Eşinizle aranız kötü de olsa öncelik okulunuza verin zaten geç kalmissiniz bunun için en azindan bitirip meslek edinin. Böyle saçma sapır seyler için kavga etmeyin cocuk gibi, korun ve dersini çalış tek verebilceğim tavsiye bu şuan sana. Kaç yasinda evlendin bilmiyorum ama üniversite isini erteleyip sinifta falan kalma biran önce meslek hayatina atil bir gün ayrilmak istersen ailenin agzinada bakmak zorunda kalmazsin

Gerçekten normal konuşup açıklamaya çalışıyordum ama sürekli sözümü kesip yüksek sesle müdahale etmesi ve ben sakinim sadece şunu söylemek istiyorum derken bile konuşmama müsade etmeyip sürekli lafı ağzıma tıkaması beni çileden çıkarttı en sonunda yani durduk yere yaptı anlamıyorum zaten sürekli bir söz kesme lafı insanın ağzına tıkama huyu var

Üniversitede çok sevdiğim bir hocam vardı. Derdi ki biz kızlara sırayı şaşmayın. Sırayı şaşarsanız hayatınız kayar. Siz sırayı şaşmışsınız. Ama çoluk çocuk yok en azından şu an. Okulu bitirin. Ve iyi korunun.

Zengin miydi eşiniz merak ettim?
Hayır normal iyi şartlarda yaşıyoruz düzenli tatile vs gidiyoruz ama bize ait bir ev yok henüz araba yalnızca ve ailemin durumu ondan ve ailesinden de daha iyi kendi işleri çalışanları evi yazlığı arabaları arsası vs var ailemin yani para için evlilik yapmadım bunu merak ediyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…