evlendiğim günden bu yana sabır

Canim uzuldum allah bir sekilde ayagini kaydirir anasi atamiyor anliyorum bizi kabullenmelerii zor olabiliyor malesef adamlarn da bicogunun boyle sen ev huzurunu kacirma olur mu canim bosuna uzulsen de esine kaynanayi atma bence esini seviyorsan baska bkr strateji izle diye dusunuyorum sikma o guzel canini sen dogru dur egri belasini bulacaktir unutma

Arkadasa katiliyorum dogru olani yazmis zannmca

Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?

Ah su bogurtlenin mutevazi konusmalari ne tatli :) arkadas hakli ev ilk alinirken eger kv cektiyse krediyi otomatik olarak onun oluyor tapu ve sunu unutma borc bitene dek aslinda mulk bankanindir siz sadece kullanici olursunuz bu konuda uzmandan bilgi almaniz daha hayriniza diye dusunuyorm bir avukat mesela esinin eli de de degil bu unitma canim prosedur boyleyken esinin sucu yok huzirinuzu kacirma

Eşin düğüne bir kaç gün kala annesinin ağzına bakarak sana " seni istemiyorum! " demiş. Aslında o gün yapmanız gerekeni yapacaktınız.. bunları yaşayacağınızı bilmeniz gerekirdi..
Size sadece tek tavsiyem.. çocuk yapmayın.

En sinir oldugum konu sahibi tipi, insanlar emek verip 6 sayfa yorum yapmış,
zahmet edip birine cevap vermemiş.

bir şeyler eksik anlatılmış sanki öyle seziyorum
neden evlenmenize birkaç gün önce kv sizi istemedi? bir gerekçesi yoksa bunu en başından beri onaylamazdı. herhalde o da hazırlıklar olmuş bitmiş, düğüne birkaç gün kala böyle bir şeyi durduk yere yapmamıştır.

düğünde çıkarmış rezalet zaten insanın en mutlu gününde k.valde eşiniz sizi istemiyor sizde evleniyorsunuz neden? sonrada bebek yapma ayırıcam diyor koşarak kaçın o evden kiminse kimin o ev ne işiniz var hala o evde.

senin anası ne isterse şıppıdan yapan adamla en büyük sorunun ev olmaz...Kocaman evi vermek nedir ya? yuh artık.
canını istese kadın onu da verir bu adam.
daha neler neler yaşayacaksın.
çok mu arıyorsunuz bu pısırk adamları?

AYNEN ÖYLE.BENDE ÖYLE BİLİYORUM.
şimdi nikahı yaptıktan sonra düğün için para gerekti. kaynana kuruş vermedi vermediğide iyi oldu. bende eşime kredi çekelim dedim oda evin kredisini kapatmak için düğün için gerekli olan parayıda ayarlamak için fazla para çektik. ev kredisini kapattık artanı ile de düğünde harcama yaptık. ki düğünde ne eşya istedim ne takı makı. çünkü eşimm ne alacaksa onu zora sokacaktı. zaten hakkarıye gidecektik. hakkari dönüşü alırız dedik. evin tapu devride kreşini başka bankadan çektiğimiz parayla yatırdık.. diğer bankaya ödeme yapıyoruz.

zaten bi ara anası ona benden için okarıyı boşayamacaksan erkek diye dolaşma diyordu. hehe

kayınana beni istemediğini belirttiğinde bende tamam bende istemiyorum dedim yuzugu çıkardım. sonra eşim biz evleneceğiz karar benim seni asla ezdirmicem ağlatmasına izin vermeyeceğim lafları ikna oldum. kadının bu kadar tehlike saçacağı aklıma hiç gelmedi.

Sakın çocuk yapma bence de boşanacaksınız ve eşinin hiç zararı olmazken sen oturmadığın bi evin kredisini ödediğinle kalacaksın

ama şu an annesine toz kondurmuyo

ama şu an annesine toz kondurmuyo
aynen öyle.. eşimlede buyuzden oturup halimi düşüncemi dile getiremiyorum. düşünün hakkarı gibi bir yerde bulakı yıkarken suyla ev süpürüyorsam süpürgeyle konuşuyorum. halim hiç iyi değil. psikolojım mahvoldu. evlendiğim günden bu yana acaba ne zaman ayıracak diye düşünüyorum. rabbime yalvarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…