- Konu Sahibi sehriban60
Gencligine yazik keske dugunde caysaydin bosa genvligini harcama birak ne halleri varsa gorsunler emin ol hayat onlarla ugrasmadan daha guzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi size şunu yapın desem ben yapamadım sizden isteyimmerhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz yaz evlendik evlenmeden bir kaç gün kala eşimn annesi kavga çıkardı. hiç bir gerekçe yokken ve istemiyorum evlenmeyeceksin dedi eşime banada seni istemiyorum dedi. düğünde rezillik çıkardı. düğünümüz aklıma geldikçe sinirden beter oluyorum. evlendik. ve şehir dışına evimize geldik. eşimin benle evlenmeden önce annesinin bir miktar para vermesi eşiminde yarısını ödemesi ile ev almışlar. düğünden sonra kaynanam evi baskı kurarak tapuyu üzerine almış ve eşim bunu benden gizli vermesi beni çileden çıkardı. çünkü evin borcunu kapatmak için başka bir bankadan kredi cekerek ödedik. ve hala kredisini ödüyoruz. kiracımız vardı içinde kirayı uc ay kadar biz aldık sonra kaynana ev benim kirada benim dedi şimdi o alıyor. yanı hem evi verdik hem verdiğimiz evin kredisini ödüyoruz hemde kirasını veriyoruz. kaynanam sürekli bizi ayıracağından ve çocuk yapmaması konusunda sürekli eşimi uyarıyor. bu arada kaynanam bir de buyu yaptığımızla bize iftira attı. tum bunları yasarken asla kaynanama ne laf gönderdim ne kendisini aradım. yanı kaynanamla düğünden sonra hiç karşılaşmadım sesini de duymadım. hala bizi ayıracağından bahsediyor. eşimse tüm bu olanlara rağmen anasına toz kondurmuyor. hergun sinirden olecem ne yapmalıyım evimizde tartışmalar bitmiyor. bana lütfen akıl verin . aklımdan olacam bu kadınla bas edemiyorum.
Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?
Sizi istememesinin gerekcesi ne.merhaba arkadaşlar,
geçtiğimiz yaz evlendik evlenmeden bir kaç gün kala eşimn annesi kavga çıkardı. hiç bir gerekçe yokken ve istemiyorum evlenmeyeceksin dedi eşime banada seni istemiyorum dedi. düğünde rezillik çıkardı. düğünümüz aklıma geldikçe sinirden beter oluyorum. evlendik. ve şehir dışına evimize geldik. eşimin benle evlenmeden önce annesinin bir miktar para vermesi eşiminde yarısını ödemesi ile ev almışlar. düğünden sonra kaynanam evi baskı kurarak tapuyu üzerine almış ve eşim bunu benden gizli vermesi beni çileden çıkardı. çünkü evin borcunu kapatmak için başka bir bankadan kredi cekerek ödedik. ve hala kredisini ödüyoruz. kiracımız vardı içinde kirayı uc ay kadar biz aldık sonra kaynana ev benim kirada benim dedi şimdi o alıyor. yanı hem evi verdik hem verdiğimiz evin kredisini ödüyoruz hemde kirasını veriyoruz. kaynanam sürekli bizi ayıracağından ve çocuk yapmaması konusunda sürekli eşimi uyarıyor. bu arada kaynanam bir de buyu yaptığımızla bize iftira attı. tum bunları yasarken asla kaynanama ne laf gönderdim ne kendisini aradım. yanı kaynanamla düğünden sonra hiç karşılaşmadım sesini de duymadım. hala bizi ayıracağından bahsediyor. eşimse tüm bu olanlara rağmen anasına toz kondurmuyor. hergun sinirden olecem ne yapmalıyım evimizde tartışmalar bitmiyor. bana lütfen akıl verin . aklımdan olacam bu kadınla bas edemiyorum.
çok basit tatlım zamanında kocası ona bir çay koymamıştır,oğlu gelinine çay veriyor dıye hasetlenir,hiç unutmam ablam yengenımı kıskanmıştı şok olmuştum yaşım küçükdü,ablam sapıkmı dıyodum,anlamıyodum şimdi anlıyorum kendı kocasından ilgi görmediği için kısknıyordu gelinimizi,ha demek değil ki haklı,gelinın suçu yok senın kocan ilgi göstermıyorsaya bir anne neden çocuğunun yuvasını bozmak ister enteresan
AYNEN ÖYLE.BENDE ÖYLE BİLİYORUM.Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?
kıskançlık işte insanın doğasında var sanırım dozajı önemli... kimisi aşırı olunca böyle oluyor demek kiçok basit tatlım zamanında kocası ona bir çay koymamıştır,oğlu gelinine çay veriyor dıye hasetlenir,hiç unutmam ablam yengenımı kıskanmıştı şok olmuştum yaşım küçükdü,ablam sapıkmı dıyodum,anlamıyodum şimdi anlıyorum kendı kocasından ilgi görmediği için kısknıyordu gelinimizi,ha demek değil ki haklı,gelinın suçu yok senın kocan ilgi göstermıyorsa
tuhafız kimi boşanıyor diye evladı cenaze gibi ağlar,kimide boşansın dansöz oynatır ahh biz ne enterasan egolu toplumuz
merhaba arkadaşlar,