- 6 Nisan 2013
- 31
- 23
- Konu Sahibi sehriban60
Okurken fenalık geldi. Allah yardımcınız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abbooowwww kadın tam bir kaynanatörr sen hamile kalsan,çocuğu da düşürtür bu deli karı
Bir sebebi olmalı kv nin. Böyle kin nefret durduk yere olmaz. Bu durum düzelmezse esinizle iliskiniz de düzelmez. Konuşmaya çalışın belki ise yarar. Benim kv bana trip atar kuser,tel de konuşmamak benimde işime gelir ama biraz zaman geçer ve eşimle kavgalar başlar. Bende kv yi arar ilk adımı atarım huzurum için. Evlilik sabır demek zaten, insan gerçeklerle yuzlesip olgunlasiyor.
Cahilliğimden ötüü soruyorum, evin kredisi varken tapu öyle hemencecik devredilebiliyor mu, banka kredi kimin üstüneyse evin tapusunun da başkasnın üstüne yapılmasına izin vermiyor falandı sanki?
şimdi nikahı yaptıktan sonra düğün için para gerekti. kaynana kuruş vermedi vermediğide iyi oldu. bende eşime kredi çekelim dedim oda evin kredisini kapatmak için düğün için gerekli olan parayıda ayarlamak için fazla para çektik. ev kredisini kapattık artanı ile de düğünde harcama yaptık. ki düğünde ne eşya istedim ne takı makı. çünkü eşimm ne alacaksa onu zora sokacaktı. zaten hakkarıye gidecektik. hakkari dönüşü alırız dedik. evin tapu devride kreşini başka bankadan çektiğimiz parayla yatırdık.. diğer bankaya ödeme yapıyoruz.AYNEN ÖYLE.BENDE ÖYLE BİLİYORUM.
zaten bi ara anası ona benden için okarıyı boşayamacaksan erkek diye dolaşma diyordu. hehesenin anası ne isterse şıppıdan yapan adamla en büyük sorunun ev olmaz...Kocaman evi vermek nedir ya? yuh artık.
canını istese kadın onu da verir bu adam.
daha neler neler yaşayacaksın.
çok mu arıyorsunuz bu pısırk adamları?
kayınana beni istemediğini belirttiğinde bende tamam bende istemiyorum dedim yuzugu çıkardım. sonra eşim biz evleneceğiz karar benim seni asla ezdirmicem ağlatmasına izin vermeyeceğim lafları ikna oldum. kadının bu kadar tehlike saçacağı aklıma hiç gelmedi.düğünde çıkarmış rezalet zaten insanın en mutlu gününde k.valde eşiniz sizi istemiyor sizde evleniyorsunuz neden? sonrada bebek yapma ayırıcam diyor koşarak kaçın o evden kiminse kimin o ev ne işiniz var hala o evde.
kayınana beni istemediğini belirttiğinde bende tamam bende istemiyorum dedim yuzugu çıkardım. sonra eşim biz evleneceğiz karar benim seni asla ezdirmicem ağlatmasına izin vermeyeceğim lafları ikna oldum. kadının bu kadar tehlike saçacağı aklıma hiç gelmedi.
kayın validemin görüştüğü biri. konuştuğum kişiyede asla kayınvalidedn için kötü bir ithamda bulunmuyorum. çünkü insanları tanıyamıyorum.Kv ile konusmadiysaniz size hala lafi tasiyan kim?
aynen öyle.. eşimlede buyuzden oturup halimi düşüncemi dile getiremiyorum. düşünün hakkarı gibi bir yerde bulakı yıkarken suyla ev süpürüyorsam süpürgeyle konuşuyorum. halim hiç iyi değil. psikolojım mahvoldu. evlendiğim günden bu yana acaba ne zaman ayıracak diye düşünüyorum. rabbime yalvarıyorum.ama şu an annesine toz kondurmuyo