- 3 Mart 2023
- 354
- 588
- 23
- 29
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
-
Kesinlikle çok haklısınız son noktaya geldim butun umutlarimi tüketti. 2. Şansı asla haketmeyen bi evlilik zaten. Velevki verdim daha beter olur dediginiz gibi.Aynen öyle. Aile olmayı başarabilseydi boşanmazdınız. Kimse çocuğu babasız büyüsün istemez. Demek ki son noktaya geldinizki boşanıorsunuz. Nedense hep iş ciddiye binince dank ediyor.
Bir de boşanmadan vazgeçerseniz bir süre iyi olacak sonra eskisinden beter olacak. Çünkü böyleleri 2. şansı farklı görüyor.
Avukatima bildirdim. Sormayin benim hassas noktami biliyor benim dini hassasiyetlerim var. Aklınca manipüle etmeye çalışıyorKendisi ilk paragrafta yaptığı şeyler için Allah'a nasıl hesap verecekmiş? Pisliklerini Allahı karıştırıyor birde hadsiz herif.
Mesajlarla suç duyurusunda bulunsaydiniz keske. Abiyle falan olacak iş değilmiş. Hiç değilse mahkemede ise yarar ama.
Öyle zannediyorlar cidden.Allah din kitap beyefendilerin paşa gönlü için var zaten.
Siz bu evlilikte elimizden geleni yapmışsınız.Rabbim yolunuzu acik etsin.Eski es arada yükselip arada yalvarma yoluna gider hiç bir mesaja cevap verme.Sadece önüne bakMerhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
İlk bir hafta arayıp sormadı sertti sadece kızımla konustu telefonda. Davayı açacağım anlaşmalı bitecek dedim o da ne boşanması süründürcem dedi. O yuzden çekişmeli boşanma davası açtık. Henüz dava günü belli değil. Talep olarak kızıma nafaka ve dava masraflarının karşılanmasını istedik. Ona bile laf soyledi baban bi avukat parasını da mi ödeyemeyecek diye her neyse.
Davayi açtiktan sonra yalvarma moduna gecer diye düşünüyordum fakat daha açmadan yalvarmalara başladı. Affetmeyecegimi bu isin bittiğini kesin dille söyledim. 2 hafta boyunca hergun affet diye msj atmaya devam etti. Celp ona gidince ilk cirkefligine basladi hakaretler beddualar.
Yuvayı yıkan benmisim. Çocuğu babasız bırakmışım. Ilerde adım çıkarmış o zaman cocugun hali ne olurmuş. Allah a nasil hesap verecekmişim. Gezmek için ayrılmışımHangi zengin kocayı bulmuşum. Ailen seni kaça sattı !!! Delirmemek elde değil.
Abime msjlarin içeriğini soylemeden onun bana kötü msjlar attığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Abim asla sert bi insan degil ama abimin sözünü dinler.
Abim konuşmuş. Daha sonra ozur diledi sen kızımın annesisin bu lafları etmemem gerekyodu seni seviyorum falan filan.
Her neyse bu kotu msjlari atarken en son aynen şu msji attı "evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Msjlarina karsilik vermiyorum buna da vermedim. Ciddiye de almadim aslinda ama ürkütmedi değil. Yanlış anlamayin zaten niyetimde asla evlilik yok. Ilk amacım kendimi gelistirmek ve düzgün bi işe girip evladimla birlikte kitaplığı olan , ibadet köşesi yapabileceğim huzurlu bi ev kurmak.
Ama nasip bu hayatın bana ne getireceğini bilemem. Ben hep eski eşe göre mi yaşayacağım ona gore mi bi hayat sekillendirecegim ?
O kadar baskıcı bi insandı ki evlilikte merkez oydu hala daha bisey yaparken onun etkisindeymis gibi hissediyorum . Bunu nasıl aşabilirim?
Alkol, gece hayatı ve kumara bulaşmış herif sizin dindarlık seviyenizi belirleyemez. Karı kız ayağı da vardır onda, o ortamlara giren birinin yapmadığına kimse inandıramaz beni. Önünden yesin.Avukatima bildirdim. Sormayin benim hassas noktami biliyor benim dini hassasiyetlerim var. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor
Öyle zannediyorlar cidden.
Onlar her haltı yiyecek, kadın dayanamayıp boşanmak isteyince Allah'a nasıl hesap vereceksin oluyor.
Kendilerine hiçbir şey dokunmaz zannediyorlar pis zihniyetleriyle.
Sizi Allah a şikayet ederken en büyük gunahlarin işlerken Allah i unutmuş muydu?Kim ne iyilis yaparsa onunladir.Kim de bir kötülük yaparsa karşılığını görecektir.Genelde suçlu olup köşeye sikisanlar böyle der.Duyma görme konusmaAvukatima bildirdim. Sormayin benim hassas noktami biliyor benim dini hassasiyetlerim var. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor
Bu mesajları davada mutlaka kullanın.Merhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
İlk bir hafta arayıp sormadı sertti sadece kızımla konustu telefonda. Davayı açacağım anlaşmalı bitecek dedim o da ne boşanması süründürcem dedi. O yuzden çekişmeli boşanma davası açtık. Henüz dava günü belli değil. Talep olarak kızıma nafaka ve dava masraflarının karşılanmasını istedik. Ona bile laf soyledi baban bi avukat parasını da mi ödeyemeyecek diye her neyse.
Davayi açtiktan sonra yalvarma moduna gecer diye düşünüyordum fakat daha açmadan yalvarmalara başladı. Affetmeyecegimi bu isin bittiğini kesin dille söyledim. 2 hafta boyunca hergun affet diye msj atmaya devam etti. Celp ona gidince ilk cirkefligine basladi hakaretler beddualar.
Yuvayı yıkan benmisim. Çocuğu babasız bırakmışım. Ilerde adım çıkarmış o zaman cocugun hali ne olurmuş. Allah a nasil hesap verecekmişim. Gezmek için ayrılmışımHangi zengin kocayı bulmuşum. Ailen seni kaça sattı !!! Delirmemek elde değil.
Abime msjlarin içeriğini soylemeden onun bana kötü msjlar attığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Abim asla sert bi insan degil ama abimin sözünü dinler.
Abim konuşmuş. Daha sonra ozur diledi sen kızımın annesisin bu lafları etmemem gerekyodu seni seviyorum falan filan.
Her neyse bu kotu msjlari atarken en son aynen şu msji attı "evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Msjlarina karsilik vermiyorum buna da vermedim. Ciddiye de almadim aslinda ama ürkütmedi değil. Yanlış anlamayin zaten niyetimde asla evlilik yok. Ilk amacım kendimi gelistirmek ve düzgün bi işe girip evladimla birlikte kitaplığı olan , ibadet köşesi yapabileceğim huzurlu bi ev kurmak.
Ama nasip bu hayatın bana ne getireceğini bilemem. Ben hep eski eşe göre mi yaşayacağım ona gore mi bi hayat sekillendirecegim ?
O kadar baskıcı bi insandı ki evlilikte merkez oydu hala daha bisey yaparken onun etkisindeymis gibi hissediyorum . Bunu nasıl aşabilirim?
Bulaşmıştır bence de ama hic yakalamadım. Veya yakalayamadım bilmiyorum.Alkol, gece hayatı ve kumara bulaşmış herif sizin dindarlık seviyenizi belirleyemez. Karı kız ayağı da vardır onda, o ortamlara giren birinin yapmadığına kimse inandıramaz beni. Önünden yesin.
Dava cevap dilekçeleri yazılırken daha ne çirkefliklerine şahit olacaksınız. Buna hazır olun. Ne yalanlar, ne iftiralar sıralayacak. Hakim görmese bile Allah herşeyi görüyor. İçinizi ferah tutun. Allah yardımcınız olsunÇünkü bu kadar soruna ragmen hala kendi hatalarını küçümsüyor. Bosanma nedenimi ancak hayatimda baskasi olduğu icin yaptığımı düşünüyor . Bu kadar güçlü durmami boyle anlamlandirmaya çalışıyor hayatimda birisinin olmadığını bildiği halde.
Kumar, gece hayatı, alkol adamda din adina ahkam kesmeye engel olamamış maşallah. Erkek olduğundan sebep herhalde.Kumar parasını evine sokacak kadar inançlı biri. Öyle deme
Kumar, gece hayatı, alkol adamda din adina ahkam kesmeye engel olamamış maşallah. Erkek olduğundan sebep herhalde.
Bu tür durumda genelini diyorum erkeklerin ilk yaptigi şey tehtit etmek .tehtitle gözünü korkutup geri döndürmek istiyor .eger karşindaki kadin güclüyse işe yaramiyor eger zayifsa tuzagina düşüyor malaalesef .ve sizide güclü bir kadin görüyorum .kiziniyla beraber cok güzel bir hayat yaşayinMerhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
Bence de, bakti gerçekten bu is bitti, ilk işi once sevgili yapar, sonra evlenir.Çünkü kendinin yapacağı ilk iş. Bunun gibiler ardını toplayan bir kadın olmadan yaşayamaz, herkesi de öyle sanır.
Bir de ben bu forumdan sizlerden cok ilham alıyorum guclu durmami sağlıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun.
Ben kendimi gelistirmek bu ise girmek kendi hayatimi kurmak istiyorum ama bosanmadan da önümü göremiyorum.
Hayata nereden başlayacağım? Lise mezunuyum dışardan bitirmiştim. Universite okusam yine dışardan okurum. Okumak da istiyorum ama meslek edinmeme ne derece etkili olur bu devirde bilemiyorum.
Elim mutfaga çok yatkın tatli tuzlu hamur isi her turlu seyi cok guzel yapıyorum.
Pos cihazi kullanmayi biliyorum.
Bilgisardan anlarım. Ne bileyim bi temizlige bile giderim ama kapasitemi biliyorum başarılı bi öğrencilik hayatım vardi. Kendimi yukseltlmek gelistirmek cocuguma guzel bi hayat sunmak istiyorum ama nasil yapicam nerden başlayacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?