Evlendiğim an çocuğumu benden alacakmış

Kesinlikle çok haklısınız son noktaya geldim butun umutlarimi tüketti. 2. Şansı asla haketmeyen bi evlilik zaten. Velevki verdim daha beter olur dediginiz gibi.

Avukatima bildirdim. Sormayin benim hassas noktami biliyor benim dini hassasiyetlerim var. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor

Allah din kitap beyefendilerin paşa gönlü için var zaten.
Öyle zannediyorlar cidden.
Onlar her haltı yiyecek, kadın dayanamayıp boşanmak isteyince Allah'a nasıl hesap vereceksin oluyor.
Kendilerine hiçbir şey dokunmaz zannediyorlar pis zihniyetleriyle.

Siz bu evlilikte elimizden geleni yapmışsınız.Rabbim yolunuzu acik etsin.Eski es arada yükselip arada yalvarma yoluna gider hiç bir mesaja cevap verme.Sadece önüne bak

Avukatima bildirdim. Sormayin benim hassas noktami biliyor benim dini hassasiyetlerim var. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor
Alkol, gece hayatı ve kumara bulaşmış herif sizin dindarlık seviyenizi belirleyemez. Karı kız ayağı da vardır onda, o ortamlara giren birinin yapmadığına kimse inandıramaz beni. Önünden yesin.

Öyle zannediyorlar cidden.
Onlar her haltı yiyecek, kadın dayanamayıp boşanmak isteyince Allah'a nasıl hesap vereceksin oluyor.
Kendilerine hiçbir şey dokunmaz zannediyorlar pis zihniyetleriyle.

Kumar parasını evine sokacak kadar inançlı biri. Öyle deme

Sizi Allah a şikayet ederken en büyük gunahlarin işlerken Allah i unutmuş muydu?Kim ne iyilis yaparsa onunladir.Kim de bir kötülük yaparsa karşılığını görecektir.Genelde suçlu olup köşeye sikisanlar böyle der.Duyma görme konusma

Bunlar basbayağı tehdit ve sindirme gayet su. Ses kaydı alın, ekran görüntüleri alın sonra da savcılığa şikayette bulunun. Bence boşanma davasında delil olark kalmasın bu iş, mutlaka savcıya gidin uzaklaştırma kararı çıkarın ayrıca tehdit ve şantajdan şikayetçi olun.

Kendisine burdan o...u çocuğu da diyorum ayrıca sabah sabah milletin kanını beynine sıçrattı

Bu mesajları davada mutlaka kullanın.
Psikopat mıdır nedir

Alkol, gece hayatı ve kumara bulaşmış herif sizin dindarlık seviyenizi belirleyemez. Karı kız ayağı da vardır onda, o ortamlara giren birinin yapmadığına kimse inandıramaz beni. Önünden yesin.
Bulaşmıştır bence de ama hic yakalamadım. Veya yakalayamadım bilmiyorum.

Dava cevap dilekçeleri yazılırken daha ne çirkefliklerine şahit olacaksınız. Buna hazır olun. Ne yalanlar, ne iftiralar sıralayacak. Hakim görmese bile Allah herşeyi görüyor. İçinizi ferah tutun. Allah yardımcınız olsun

Kumar, gece hayatı, alkol adamda din adina ahkam kesmeye engel olamamış maşallah. Erkek olduğundan sebep herhalde.

Biliyorsun bekaret bile kadınlarda önemli. Erkeklerin cinsellik konusunda tecrübeli olması lazım. O yüzden çok görmedim şu düşünceyi

Bir de ben bu forumdan sizlerden cok ilham alıyorum guclu durmami sağlıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun.
Ben kendimi gelistirmek bu ise girmek kendi hayatimi kurmak istiyorum ama bosanmadan da önümü göremiyorum.

Hayata nereden başlayacağım? Lise mezunuyum dışardan bitirmiştim. Universite okusam yine dışardan okurum. Okumak da istiyorum ama meslek edinmeme ne derece etkili olur bu devirde bilemiyorum.

Elim mutfaga çok yatkın tatli tuzlu hamur isi her turlu seyi cok guzel yapıyorum.
Pos cihazi kullanmayi biliyorum.
Bilgisardan anlarım. Ne bileyim bi temizlige bile giderim ama kapasitemi biliyorum başarılı bi öğrencilik hayatım vardi. Kendimi yukseltlmek gelistirmek cocuguma guzel bi hayat sunmak istiyorum ama nasil yapicam nerden başlayacağım bilmiyorum.

Bu tür durumda genelini diyorum erkeklerin ilk yaptigi şey tehtit etmek .tehtitle gözünü korkutup geri döndürmek istiyor .eger karşindaki kadin güclüyse işe yaramiyor eger zayifsa tuzagina düşüyor malaalesef .ve sizide güclü bir kadin görüyorum .kiziniyla beraber cok güzel bir hayat yaşayin

Kesinlikle dava dosyasına bu tehdit mesajlarını ekleyin. Ayrıca siz de tahrik olup cevap vermeyin lütfen. Önünüzde zorlu bir süreç var ama hepsi geçecek. Bu erkeklerin klasik davranışları hepsi boşanma söz konusu olunca suçu karşı tarafa atmayı seviyorlar. Kimse hatanın kendisinde olduğunu kabul etmiyor. Öyle olsa zaten evlilikler bitmezdi değil mi? Benim eşim de çok çirkinleşti. Başkası mı var o yüzden mi şans vermiyorsun bana dedi. Oturduğumuz 3+1 evi ben alacağım senin babanın 3 tane evi var zaten evi olan bir adamla evlenirsin dedi. Nafakayı düşürmek için çocuğun velayetini ben alacağım dedi. Dedi de dedi yani anlayacağınız. Sonuç olarak hiçbir şey yapamadı. Zaman geçince kabullendi. Şuan eşiniz sinirle bunları söylüyor emin olun. Dengesiz tavırları daha sürecek. Bir bakacaksınız özür diliyor bir bakacaksınız sizi suçluyor. Bunlara hazırlıklı olun ve kararlı davranın

Mesela müşteri temsilciliği yapabilirsiniz tekstil firmalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…