- 3 Mart 2023
- 354
- 588
- 23
- 29
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
-
Bu mesajlarla suç duyurusunda bulunun .
Uzaklaştırma alın .
Allah korusun size de zarar verebilir.
O mesajların hepsiyle suç duyurusunda bulunun hemen, dava sürecinde de eliniz kuvvetlenecek. Asla hiçbir yazdığına cevap vermeyinMerhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
İlk bir hafta arayıp sormadı sertti sadece kızımla konustu telefonda. Davayı açacağım anlaşmalı bitecek dedim o da ne boşanması süründürcem dedi. O yuzden çekişmeli boşanma davası açtık. Henüz dava günü belli değil. Talep olarak kızıma nafaka ve dava masraflarının karşılanmasını istedik. Ona bile laf soyledi baban bi avukat parasını da mi ödeyemeyecek diye her neyse.
Davayi açtiktan sonra yalvarma moduna gecer diye düşünüyordum fakat daha açmadan yalvarmalara başladı. Affetmeyecegimi bu isin bittiğini kesin dille söyledim. 2 hafta boyunca hergun affet diye msj atmaya devam etti. Celp ona gidince ilk cirkefligine basladi hakaretler beddualar.
Yuvayı yıkan benmisim. Çocuğu babasız bırakmışım. Ilerde adım çıkarmış o zaman cocugun hali ne olurmuş. Allah a nasil hesap verecekmişim. Gezmek için ayrılmışımHangi zengin kocayı bulmuşum. Ailen seni kaça sattı !!! Delirmemek elde değil.
Abime msjlarin içeriğini soylemeden onun bana kötü msjlar attığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Abim asla sert bi insan degil ama abimin sözünü dinler.
Abim konuşmuş. Daha sonra ozur diledi sen kızımın annesisin bu lafları etmemem gerekyodu seni seviyorum falan filan.
Her neyse bu kotu msjlari atarken en son aynen şu msji attı "evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Msjlarina karsilik vermiyorum buna da vermedim. Ciddiye de almadim aslinda ama ürkütmedi değil. Yanlış anlamayin zaten niyetimde asla evlilik yok. Ilk amacım kendimi gelistirmek ve düzgün bi işe girip evladimla birlikte kitaplığı olan , ibadet köşesi yapabileceğim huzurlu bi ev kurmak.
Ama nasip bu hayatın bana ne getireceğini bilemem. Ben hep eski eşe göre mi yaşayacağım ona gore mi bi hayat sekillendirecegim ?
O kadar baskıcı bi insandı ki evlilikte merkez oydu hala daha bisey yaparken onun etkisindeymis gibi hissediyorum . Bunu nasıl aşabilirim?
Derhal savcılığa şikayet edin. Çocuğu da rüyasında alır artık.evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Merhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
İlk bir hafta arayıp sormadı sertti sadece kızımla konustu telefonda. Davayı açacağım anlaşmalı bitecek dedim o da ne boşanması süründürcem dedi. O yuzden çekişmeli boşanma davası açtık. Henüz dava günü belli değil. Talep olarak kızıma nafaka ve dava masraflarının karşılanmasını istedik. Ona bile laf soyledi baban bi avukat parasını da mi ödeyemeyecek diye her neyse.
Davayi açtiktan sonra yalvarma moduna gecer diye düşünüyordum fakat daha açmadan yalvarmalara başladı. Affetmeyecegimi bu isin bittiğini kesin dille söyledim. 2 hafta boyunca hergun affet diye msj atmaya devam etti. Celp ona gidince ilk cirkefligine basladi hakaretler beddualar.
Yuvayı yıkan benmisim. Çocuğu babasız bırakmışım. Ilerde adım çıkarmış o zaman cocugun hali ne olurmuş. Allah a nasil hesap verecekmişim. Gezmek için ayrılmışımHangi zengin kocayı bulmuşum. Ailen seni kaça sattı !!! Delirmemek elde değil.
Abime msjlarin içeriğini soylemeden onun bana kötü msjlar attığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Abim asla sert bi insan degil ama abimin sözünü dinler.
Abim konuşmuş. Daha sonra ozur diledi sen kızımın annesisin bu lafları etmemem gerekyodu seni seviyorum falan filan.
Her neyse bu kotu msjlari atarken en son aynen şu msji attı "evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Msjlarina karsilik vermiyorum buna da vermedim. Ciddiye de almadim aslinda ama ürkütmedi değil. Yanlış anlamayin zaten niyetimde asla evlilik yok. Ilk amacım kendimi gelistirmek ve düzgün bi işe girip evladimla birlikte kitaplığı olan , ibadet köşesi yapabileceğim huzurlu bi ev kurmak.
Ama nasip bu hayatın bana ne getireceğini bilemem. Ben hep eski eşe göre mi yaşayacağım ona gore mi bi hayat sekillendirecegim ?
O kadar baskıcı bi insandı ki evlilikte merkez oydu hala daha bisey yaparken onun etkisindeymis gibi hissediyorum . Bunu nasıl aşabilirim?
Aynen öyle. Sorumsuz biri zaten çocuğu alsa annesi bakar. Sırf başkasıyla evlenmeyeyim diye böyle beni korkutmaya çalışıyorMesajları dava dosyasına ekletin. Bir de daha ailesine sahip çıkamayan çocuğa mı sahip çıkacakmış. Boşanma nedenininiz belli kimse çocuğu ona vermez.
Pis herif. Hem kendi her haltı ediyor hem de kaıdna hayat hakkı tanımıyor. Kendi bunları yaparken iyi ama siz sabretmeyince mi kötü olmuş. İnş hemen boşanırsınızMerhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
InşallahPis herif. Hem kendi her haltı ediyor hem de kaıdna hayat hakkı tanımıyor. Kendi bunları yaparken iyi ama siz sabretmeyince mi kötü olmuş. İnş hemen boşanırsınız
Çünkü kendinin yapacağı ilk iş. Bunun gibiler ardını toplayan bir kadın olmadan yaşayamaz, herkesi de öyle sanır.Nasil bir psikopat daha bosanmadan sizin yeniden evlenmenizi düşünüyor. Hiç aldırış etmeyin aynen de devam edin cevap vermemeye hic birşeyi silmeyin delil olarak saklayin kopyalayin hiç bisey yapamaz ruh hastasi
Çünkü bu kadar soruna ragmen hala kendi hatalarını küçümsüyor. Bosanma nedenimi ancak hayatimda baskasi olduğu icin yaptığımı düşünüyor . Bu kadar güçlü durmami boyle anlamlandirmaya çalışıyor hayatimda birisinin olmadığını bildiği halde.Nasil bir psikopat daha bosanmadan sizin yeniden evlenmenizi düşünüyor. Hiç aldırış etmeyin aynen de devam edin cevap vermemeye hic birşeyi silmeyin delil olarak saklayin kopyalayin hiç bisey yapamaz ruh hastasi
Aynen öyle. Sorumsuz biri zaten çocuğu alsa annesi bakar. Sırf başkasıyla evlenmeyeyim diye böyle beni korkutmaya çalışıyor
Ayakta alkışlıyorumÇünkü kendinin yapacağı ilk iş. Bunun gibiler ardını toplayan bir kadın olmadan yaşayamaz, herkesi de öyle sanır.
Allah din kitap beyefendilerin paşa gönlü için var zaten.Kendisi ilk paragrafta yaptığı şeyler için Allah'a nasıl hesap verecekmiş? Pisliklerini Allahı karıştırıyor birde hadsiz herif.
Mesajlarla suç duyurusunda bulunsaydiniz keske. Abiyle falan olacak iş değilmiş. Hiç değilse mahkemede ise yarar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?