Merhaba hayırlı sabahlar. Bosanma sürecindeyim sebepleri icki,kumar,gece hayati,fiziksel psikolojik şiddet .8 yıllık evlilikti. Daha önce de konu açmıştım. 1 ayı geçkin babaevindeyim. 6 yaşında kız evladım var o da yanımda tabiki. 28 yaşındayım.
İlk bir hafta arayıp sormadı sertti sadece kızımla konustu telefonda. Davayı açacağım anlaşmalı bitecek dedim o da ne boşanması süründürcem dedi. O yuzden çekişmeli boşanma davası açtık. Henüz dava günü belli değil. Talep olarak kızıma nafaka ve dava masraflarının karşılanmasını istedik. Ona bile laf soyledi baban bi avukat parasını da mi ödeyemeyecek diye her neyse.
Davayi açtiktan sonra yalvarma moduna gecer diye düşünüyordum fakat daha açmadan yalvarmalara başladı. Affetmeyecegimi bu isin bittiğini kesin dille söyledim. 2 hafta boyunca hergun affet diye msj atmaya devam etti. Celp ona gidince ilk cirkefligine basladi hakaretler beddualar.
Yuvayı yıkan benmisim. Çocuğu babasız bırakmışım. Ilerde adım çıkarmış o zaman cocugun hali ne olurmuş. Allah a nasil hesap verecekmişim. Gezmek için ayrılmışım
Hangi zengin kocayı bulmuşum. Ailen seni kaça sattı !!! Delirmemek elde değil.
Abime msjlarin içeriğini soylemeden onun bana kötü msjlar attığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Abim asla sert bi insan degil ama abimin sözünü dinler.
Abim konuşmuş. Daha sonra ozur diledi sen kızımın annesisin bu lafları etmemem gerekyodu seni seviyorum falan filan.
Her neyse bu kotu msjlari atarken en son aynen şu msji attı "evlendiğin an ucunda ölmek veya öldürmek olsa dahi ebediyen çocuğumu senden alacağım "
Msjlarina karsilik vermiyorum buna da vermedim. Ciddiye de almadim aslinda ama ürkütmedi değil. Yanlış anlamayin zaten niyetimde asla evlilik yok. Ilk amacım kendimi gelistirmek ve düzgün bi işe girip evladimla birlikte kitaplığı olan , ibadet köşesi yapabileceğim huzurlu bi ev kurmak.
Ama nasip bu hayatın bana ne getireceğini bilemem. Ben hep eski eşe göre mi yaşayacağım ona gore mi bi hayat sekillendirecegim ?
O kadar baskıcı bi insandı ki evlilikte merkez oydu hala daha bisey yaparken onun etkisindeymis gibi hissediyorum . Bunu nasıl aşabilirim?