Evlendiğim an çocuğumu benden alacakmış

Zaten bu erkeklerin zihniyeti böyle başkasıyla evlenecek diye aklı çıkıyor. Bunun için bosanacagini sanıyor kendi yaptıklarına bakmıyorlar bile. Mesajları silmeyin ileri giderse yasal haklarinizi kullanın

Bu pislik modeller hiç değişmiyor senelerce yeni sürümleri çıkıyor resmen. Kendinde kusur bulmadığı erkeğim yaparım kadın katlanır kafasında olduğu için boşanma isteğinizi yine başka bir erkekle olmak istiyosunuza bağlıyo aklınca. Vereyim çocugu bende gönlümü eğlendireyim desen nereye kaçacağını şaşırır ödü kopuyo evleneceksiniz hayatınızda biri olacak diye daha ne pislikler çıkarır boşanma süreci ilerledikçe hazır olun ve dik durun. Kangren parmagi kesme zamanı geldi ne olursa olsun vazgecmeyin. Yeni biriyle evlenmekte isteyebilirsiniz ama kızınız var bu devirde gerçekten çok zor

İnşallah bir an önce kurtulursun.. Allahım isteklerini hayırlı şekilde kabul etsin ve kolaylaştırsın... Adamın başka bahanesi kalmadı söyleyecek çocuk üzerinden psikolojık saldırıda bulunuyor... Çocuk gibi psıkolojısı bozuk bu adamlar kendını sorgulamayı bilmiyor hep karsı tarafa bahane arıyorlar oda rahatlarının kacmasını istemediklerinden

Onu kaale almayin.bu konuda polemigede girmeyin.bosaninca oda yoluna bakar size bukadar takmaz ins.ama boyle bir hakki yok.

Öncelikle geçmiş olsun.
Boşanma davalarına giren bi avukat olarak söylüyorum için rahat olsun.
Senin gibi hisseden onlarca kadın gördüm.
Sana tavsiyem kararlı duruş sergile, sana yazdığı her mesajı/ yaptığı her aramayı kayıt altına al.
rahatsiz etmeye devam ederse şikayet et uzaklaştırma al.
Sana hiçbirşey yapamaz. Kaybetmekten korktuğu için elindeki kozları kullanıyor. Çocuğundan vurmaya çalışıyor. Asla kulak asma.

Eski bir konuymuş, ne durumdasınız merak ettim...

Tabi ki eski eşe göre yaşamayacaksınız. Ayrıca kız çocuğunu sizin elinizden filan alamaz, atıp tutuyor kafasına göre. Korkutmaya çalışıyor. Hiçbir mahkeme çocuğu zaten kolay kolay babaya vermez, şiddet gösteren alkolü gece hayatı her boku olan bir adama hele hiç vermez. Endişe etmeyin.

Diyorum ya Türk erkeği mentalitesi çok farklı o yüzden türkle evlenmedim. Kendisi evliyken gece hayatı yaşayan biri, kendisi çok mu namuslu bu nasıl bir kibir nasıl bir kendini begenmisliktir yahu. Acaba uyusturucu da kullaniyor mu. Hergun farkli farkli konusuyor. Ne kadar zor bir cocukla omur boyu birine bagli kaliyorsun

Davamiz daha görülmedi eylulde görülecek. Gecen bayramda esyalarimi(bizim aldığımız beyaz esya mobilyalar vs) getirdik.
Umudu tamamen tükendi. Ama muhatap olmak zorunda kaldığımız zamanlarda mesela kızımı alacakken msj atiyor. Hitapları çok çirkin kaşar vs diyor.
Insan gibi ayrılalım desem de anlamıyor.

Uyusturucu kullanmiyordu bildigim kadariyla ama surekli gece hayatinda olan biri oldugu icin o ortamlarda ne yapıyor hepsini bilmem imkansiz tabi. Inanin cok tutarsız biri . Ayrıldığımız günden beri yabanci türk yazmadığı kadın kalmamış ama namussuz olan benim. Geri donmedigim için suçlu olan da benim ona göre.

3 aya kalmadan kendi evlenir daha da cogugu arayip sormaz bu tipler.

Yerinde olsam ciddiye bile almam. Davada isine yarayacak seyleri avukatina bildir gec, alabildigin nafakayi baglat cocuguna, gerisine bosver. Sakin cevap verme dava suresince, hakliyken haksiz duruma dusme, sinirlenipnbisi yazarsin koz verirsin aman gereksiz.

Cok sağolun . Baştan beridir hiç taviz vermedim aklimin karıştığı zamanlar olsa da geri tek bir adim atmadım. Attığı çirkin mesajlar hepsi duruyor.

Çok sinirlendiğim zamanlar oldu ama tuttum kendimi. Kesinlikle haklısınız bayramdan beridir almaya gelmedi kızımı. Zaten kızımın sorduğu da yok o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…