Evlendiğim an çocuğumu benden alacakmış

Çok üzüldüm sana. Dilerim en kısa zamanda o güzel hayallerini gerçekleştirirsin. Rabbim seni feraha çıkarsın.

Oda seni unutsun, kendi pisliğinde boğulsun inşallah

Çok üzüldüm sana. Dilerim en kısa zamanda o güzel hayallerini gerçekleştirirsin. Rabbim seni feraha çıkarsın.

Oda seni unutsun, kendi pisliğinde boğulsun inşallah
Aminnn güzel dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin

Ay nasıl Bir insan bu pis cahil yobaz kütük . Okurken delirdim Allah size sabırlar versin çokça dua et hiçbir şey yapamaz Allah'ımin izniyle . Havlayan köpek issirmazmis asla inanma laflarına da değişmeyecek umarım huzurlu olsursn

Kendinde hata bulmuyorlar malesef. Gazinoya gidiyor ama karı kız olayı hiç olmamış yersen!
Ah bir kere bi fotograf msj yakalayabilseydim keske kozum daha güçlü olurdu o zaman

Aklı olan zaten bilir ne olacağını.
Ay bir de zevkine tüküreyim. Cidden nasıl bir eğlence anlayışı.

Ben de eski eş kişisinden böyle tehditler duymuştum. Hatta bana yazılı imzalı kağıt vermişti. Evlenirse kendisini öldüreceğimi beyan ederim deyip altına ad soyad imzasını atmıştı aptal herif
Tabiki böyle bir şey olacağı yok. Yıllar geçti. Şimdi evlensem haberi bile olmaz olsa da artık zaman aşımına uğradı her şey.
Sizin tek ilacınız zaman. Sakin kalıp mesajlarına cevap vermeyin. Mümkünse numaranızı değiştirin. Gizli numara yapın operatörlerden yeni numaranıza ulaşamasın. Size de aklı başında sözü geçen ağırlığı olan bir kişi aracılığyla haber göndersin. Asla muhatap olmayın derim. Yoksa maalesef bir süre sonra tahammül bitiyor ve Onun b*ktan seviyesine inmek zorunda kalıp kendinizi tanıyamıyorsunz

"tamam veriyorum çocuğu sana temelli, al bak" desen kaçacak delik arayacağına eminim. bu tarz eski eşler hep çocuk üzerinden anneye baskı yapmaya çalışıyor, çocuğu versen bir hafta dayanamazlar "annesi de annesi" diye koşa koşa geri getirirler. gazinodan pavyondan çıkmayan adam, hayatını çocuğa göre şimdiye kadar şekillendirmemiş şimdiden sonra mı şekillendirecek. ama yine de davada bunu sunun ya da bu mesajlar artarsa uzaklaştırma kararı aldırın. yok öyle klavye hödüklüğü.

Mahkemede tehdit mesajı olarak kullanıp boşanın.

Erkekler genelde boşandıktan sonra kendi yollarına bakıp çoluk cocuguda unutuyorlar.
Eşiniz elindeki bütün kozlari kullanıp boşanmaktan sıyrılmaya çalışıyor.
Batmamak icin Çırpınıyor yani.
Yarın bigun karşısına hoşlanacağı biri çıkar sizide rahat birakir.
Allah yardımcınız olsun..

Çocuğu almak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Totosu öyle Bi sorumluluk almaya yemez. Sen korkunu belli etme yeter. Şuan bütün tuşlara basmış durumda seni vazgeçirmek için tehdit yalvarma vicdan yaptırma hakaret iftira çocukla tehdit. Yakında intihar ederim de der. Hiç aldırma. Bi halt edemez.

Malesef ayni mahallede yasiyoruz numarami engellesem ne olacak bir de kızımla görüşüyorlar malesef irtibatta olmam gerek

Haklısınız en büyük temennim bu karşısına biri çıksın hatta evlensin de yolumuzdan çekilsin hayırlısıyla.

Intihar etmeme ramak kaldi dön artık demisligi var o kozu da kullandı

Merhaba sakın korkmayın öncelikle 6 yasindaki 1 kiz cocugunun kesinlikle velayeti anneye verilir. Bunun ilerde ergenligi var adet olmasi var tabiki kiz cocugunun yeri annesinin yani... hos oglan cocugu icin de oyle... Dusunun kadin ahlakasiz bir hayat yasiyorsa bile velayet annede oluyor rahat olun. Ikincisi sizin evlenmenizle cocugu sizden alamaz yeterki protokol yapacaksaniz boyle bir madde eklemeyiniz. Ayrica bu sekilde toksik ve sizi hasta eden bir evliligin icinden cikmakla cok dogru bir karar vermissiniz. Bu tur tipler merak etmeyin tez vakitte kendilerine yeni bir kurban bulur evlenirler sizin evlenmenize kalmadan evlenir hic merak etmeyin. O zaman haftada 1 gorecegi cocugu bile gormüyorlar suanki butun davranislari sizin direncinizi kirmak icin... avukat konusuna gelince cekismeli bosanmada elbette avukat tutmaniz gerekir. Kendinize iyi bir avukat bulun derim.

Avukatim var. Aklı olan boyle biriyle evlenmez ama kandırır o.
Dün kızıma marketten biseyler almış cips de vardı. Cipsi açınca içinden 2 tane fotoğrafımız 1 tane özür notu 2 de gül çıktı. Boyle şeylerle geri kazanacağını düşünüyor durumun ciddiyetinin farkinda değil. Evliyken boyle seyler hiç yapmazdı erkekler niye böyle niye yanındayken kiymet bilmiyorlar

esinizde "narsist kisilik bozuklugu" var bu bir hastalik ve iyilesmesi mumkun degil anlattiginiz hersey bunu gosteriyor. Evlenmeden once ilk zamanlarda da eminim bu gul olaylati tarzi seylerle sizi kandimistir once "love bombing" yaparlar sonra da insani degersizlestirip esir yaparlar . Kaybettigini anlayinca yine love bombing yaparlar... Yakin zamanda kendine yeni bir kurban bulur siz de rahat edersiniz merak etmeyin.

Narsist mi bilemem çünkü hatalarını kabul ediyor hatalıyım diyor evliyken de bilirdi. Benim bildigim narsistler hata kabul etmiyor. Ama toksik bi insan buna eminim

Ne? Dogru mu okudum, sizi oldurecegini mi yazdi verdi? Oyleyse umarim mahkemede saglam bir delil olarak kullanmissinizdir.

Ne? Dogru mu okudum, sizi oldurecegini mi yazdi verdi? Oyleyse umarim mahkemede saglam bir delil olarak kullanmissinizdir.
İnanın hiç uğraşmadım.pisliğe taş atsam üzerime sıçrar. Çok uğraşmam gerekirdi. Çünkü çok çakal bir tipti. Tertemiz tek celsede bitirdim işi. O aralarda benim atanma ihtimalim vardı.atandıktan sonra asla boşamazdı beni. Aradan 10 yıl geçti.yaşıyor mu öldü mü haberim bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…