Merhaba hanımlar. Ben 24 yaşında hiç evlenmiş, nişanlanmamış, ve sevgilisi hiç olmamış biriyim. Konuya direkt gireyim 1 seneden az bir sürü sonra hayırlısıyla diplomamı alıp hemşire oluyorum inşAllah.
Neyse konu o ki neredeyse her baba evime gittigimde (ogrenci evinde kalıyorum) sürekli bir evlenme konusu açılıyor. Kötü bir şekilde değil ama örnek göstermek gerekirse mesela annem bana hep "sen hayırlısıyla evlenince biz belki Türkiye ye kesin dönüş yaparız' " sen evledikten sonra böyle söyle yaparız" "senin düğününde...."
Bıkıyorum artık. Kendimi evde kalmış hisediyorum. Bu da yetmiyormuş gibi çok sevdiğim benden 1 yaş küçük olup 2 çocuğu olan kuzenimin :
" eee sen ne zaman evleniyorsun" "eee bi erkek yokmu gerçekten hayatında yemin et" demesi.
Yemin ederim en son en iyi arkadasımın bana açık açık lezbiyen miyim diye sorması artık tepemin tasını attırdı az kalsın evet lezbiyenim diyecektim .
Türkiye ye gittiğimde zaten 18 imden beri aynı. Hep evlenme konusu.
Ya ben yaşlı mıyım? Evde mi kaldım? Diye artık kendimi yiyorum. Arkadaşlarımın hepsi ya evli, ya nişanlı, ya sözlü.
Utanmaya başladım artık kendimden evli olmamayışımdan... Zaten kendimi hiç bir şekilde güzel bulmuyorum. Şimdide evde kalma korkusu geldi.
Tek ben miyim böyle ? Aranızda benim gibi olan var mı?
Çok teşekkür ederim.