• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık olduğumu öğrendim

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
118
merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor

merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor

Biyolojik olarak baban ve kardeşlerin ama gerçekte öyle bir bağ olmamış boşver istemesinler ulaşmak seni büyüten yetiştiren ailen yeter sana..ayrica üvey anne neden ulaşmak istemis ki?

Sizi daha bebekken veren,arayıp sormayan merak etmeyen, ustunuze de bir sürü kardes yapan babanın belli bir yaştan sonra maddi manevi istekleri olacak gibime geliyor. Bence üvey anneye falan yüz vermeyin. Kardeşlerimiz gelip tanisirsa tanisirsiniz. Sizin gerçek aileniz sizi alıp yetiştirendir, kan bağının hiçbir önemi yok.

Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten selam yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum

Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten alma yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum

Boşverin ne şanslısınız bak hiç hissettirmemisler sizin kendi aileniz bir düzeniniz var sizi aramayan kişiler için hiç bulandırmayın aklinizi... ben üvey anneye takildim be diye arıyor maddi durumunuz ıyi ise bir çıkar mı bekliyor acaba?

Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten selam yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum

Onlar da görüşmek istiyorlarsa görüş. İstemiyorlarsa gorusmeye zorlayamazsin. Ama kardeşler dururken üvey anne neden yazıyor ona takıldım ben.

3 abiniz öz mü? babanız onları vermemişte sizi niye evlatlık vermiş ki? saçma geldi bana.
bu üvey anne dediğinizin doğru kişiye ulaştığından emin misiniz?
ailenizle konuştunuz mu bu konuyu?
Öz annem öldüğünde ben bebekmişim .bakamayız diye verdi herhalde bi kadınla da evlenincede çocuk yaptı diye düşünüyorum

Kardeşim yok ama bence beraber büyümediğin kardeşin anlamıda yok.Sizin için yabancı onlar görseniz ne ifade edecek.

Ne güzel hiç hissetmedim diyorsunuz ayaklarım üzerinde duruyorum diyorsunuz.Sevgi ve emek verilmiş size.

Öz anne baba yanında büyüyen karındaşlarınızdan daha şanslısınız bence.

Back
X