Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar yapılacak değişiklikleri bana sölerseniz düzeltirim

canım bende sutu aksıne sıcak ıcerım..ama ızgara zaten çok sevmem e boyle olunca ağız burun kıvırarak yıyıyorum..çünkü yemem gerekıyo..yanı daha aşırı mıde bulantım yok

allah razı olsun canım ıns sızlrende takvım yaptığınız gunlerı goruruz..7

Bu arada kızlar ben nickim yanına gerçek ismimide yazdım dua ederken ismimide sölersiniz die isteyen olursa sölesin isimlerini yazıyım

selam kızlar, listemiz çok güzel olmuş. emeği geçen arkadaşalrın ellerine sağlık. yasin e dönmemiz iyi oldu kızlar, umarım cuma ya yeni listeye geçeriz. daha kısa sürede daha çok arkadaşa okumuş oluruz.
canlarım, ben şubatın ilk haftası başlıyorum 7. tedavime. ama içimde büyük bir korku var. bu seferde olmazsa ne yaparım bilemiyorum. içim daralıyor. böle zamanlarda okuyabileceğim bişey var mı bildiğiniz. iç rahatlaması için,strese iyi gelen?

Kızlar yeni üyelerinizdenim şuan düşük yapıyorum 7 aylık evliyim ve bi aylık hamıle oldugumu ogrenmısdım ama suan dusugum gerceklesıyo doktor ilaç verdi kan ilacı ve sökturucu ilaçlar.... Allah her isteyene versin ama geri almasın işallah kimseye bu acıyı yaşatmasın

canım bende sutu aksıne sıcak ıcerım..ama ızgara zaten çok sevmem e boyle olunca ağız burun kıvırarak yıyıyorum..çünkü yemem gerekıyo..yanı daha aşırı mıde bulantım yok

İlk zamanlar bende zorla yiyodum baligi tiskindim simdi hic yiyemiyorum bide firinda deniycem belki oyle yerin

canım lista güzel olmuş

ben dün 3 atne yasin okudum diye yazmıştım

o biten listeyemi eklendi yoksa eklenmedimi karışıklığa gelmesin diye yazıyorumm

bide bana sıra gelsin artık yaaaaaaa

ben şu tablolu olandan alıntı yaptım sanıyodumm : 1:

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım Allahım bir daha nasip eder inşallah üzme kendini

canım 3 yasının eklenmedı

Canım bu durumu Ayşecim yanıtlasın benim bi bilgim yok yeni listeyi yakınen takip ediyorum
Bide okunacakları da Ayşe belirliyo bende sıranın bana gelmesini ddört gözle bekliyorum

canım kesın dusukmu olacakmış..rabbımden umıt kesılmez ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…