Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

elinize sağlık sanırım bebek isteyenler için listeyi yapmışsın toplu olarak okunacaksa benim de adımı yazabilir misin 18 ocakta test sonucum var

canım ıyıym hamdolsun sureklı bulantı halım yok sadece sutten ve ızgara etten mıdem bulanıyo sutu oyle yada boyle ıçıyorum

hipnozlamı?keşke yakın olsaydık keşke.ama ben de kurtulucam bundan kesin kararlıyım.inş.başaramamaktan korkuyorum.

evet canım ablam 28 yasında 15 yasından berı ıcıcıydı..ama 1 sene once abımın sayesınde kurtuldu..ıns sende kurtulursun beyınde bıtırmek onemlı

evet canım ablam 28 yasında 15 yasından berı ıcıcıydı..ama 1 sene once abımın sayesınde kurtuldu..ıns sende kurtulursun beyınde bıtırmek onemlı

Ne güzel ya bende bırakmayı çok istiyorum ama devamlılık getiremiyorum bide içmeyince mutsuz oluyorum yaaa inşallah bende bırakırım

yok canım uyumuyordu bana kıyamadı hadı bıraz gır ama fazla kalmak yok dedı oyle yanı
bu arada lıste için ellerıne sağlık .. çok guzel olmus

Aklının burda olduğunu bilince naapsın adamcağız
Canım bugün tablo hazırlamaya çalışıcam bakalım nasıl olur :)

canım ıyıym hamdolsun sureklı bulantı halım yok sadece sutten ve ızgara etten mıdem bulanıyo sutu oyle yada boyle ıçıyorum

Cnm ben ilk zamanlar soguk iciyodum soguk icince migdemi bulandirdi doktor sicak ic dedi ama ben sicak sut hic icemem oyuzden nesquikle ic dedi doktorum zaten onun icindede calcium varmis.sende oyle dene istersen. İzgarayi bndecsevmiyorum ya neden acaba et norml dede yememde balik tavukta yiyemiyorum izgarada

Hb Ayşem takvimlerin hayırlı olsun çok yakışmış maşallah :)

Surpriz canım valla bana da arada geliyorlar bazen çok iyiyim bazen de tam tersi çok mutsuz ve huysuz olabiliyorum bugün geldiler yine gözüm aydın

Baharcım canım Şükran evet demesin yaaaaa huzur sokağını okumuştum bilal şükranla evleniyordu ilerleyen bölümlerde görecez artık inş ama bazı bölümleri çok alakasız kitapla

canım benimde uzun protokol oluyor..bende 19 aralıkta adet olmuştum..adetimin 21.günü yani 9 ocakta lucrin adı verilen iğneye başladım.(daha önceki denememde de uzun protokolde bu iğneyi kullandım)..bu iğneyi daha sonrada kullanacaz..adet oluncada 3. günü yumoş büyütmek için iğneye başlayacaz.(gonalf yada puregon gibi)...benim hiç gecikme yapmadı bu iğne aksine hep erken oldummm....kısa protokol olunca sadece adetin 2.yada 3. günü gonalf yada puregon adlı yumoş büyütme iğnelerine başlıyorsun..daha kısa bir tedavi süreci oluyor..senin yaşın kaç? kaçıncı gün embriyosu koyacaz dediler....
gecikme için bence yinede doktoruna danış..gecikme yapabiliyor....panik yapma..stres oluncada gecikebilir..sakin ol tatllım...ayrıca aralık adetini ne zaman olmuştun...?ne zaman bu iğneye başladın.???
inşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla transferimiz yapılır.....

Merhaba canlarımmm
Bugün nasılsınız ben evde olmam gerekirken işteyim yaaaaa ama olsun buna da şükür

canim gecen ay 9 da olmustum....canim tedavi senin anlattigin gibi ilerliyor ben anlatamadimki...senin lucrin igne dedigin benimki baska ismi,adetin 21. gunu 29 aralikta basladim.simdide yumosbuyutme ignesi icin adetimi bekliyorum...insallah hayirlisiyla bizde hamis kaliriz

dua listemiz yapılmış ecrin007 çok sağol ellerine sağlık...listemize yeni giren arkadaşımız var.seybil...18 ocakta aşılama sonucunu alacakmış....haddimide aşmak istemiyorum sadece bir öneri...madem candan abla gönül rızasıyla sırasından vazgeçti....onun yerine bu hafta seybil arkadaşımıza okusak daha iyi olmaz mı?hemde tam sonucu alacağı gün yasinlerinide okumuş oluruz....ne dersiniz?candan ablayada sonraki hafta okuruz yine,hiç okumayalım demedim yanlış anlaşılmak istemem....sevgiler.....

Merhaba canlarımmm
Bugün nasılsınız ben evde olmam gerekirken işteyim yaaaaa ama olsun buna da şükür

Allah saglik versinde calisalim...hem kocisini ozlersin aksama daha bi ozlemle muhabbet edersiniz...bizoyle oluyor ozleyince birbirimizi daha cok seviyoruz

inşallah canımmmmm..artık 4. tüpbebeği yaptıracak olunca herşeyi öğreniyorsun....hakkımızda hayırlısı olsun.....
sen yurtdışında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…