• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım kaan aydos adını burdan çok duydum ama bulunduğumuz yerde çok gittik doktorlara hiç fayda etmedi nasıl olsa faydası olmaz diye gitmedik ona bizim sayı da az harekette canım

valla hayatım bizde burda gitmedik doktor bırakmadık ama neyse çıksın ortaya ve araştırmalarıma göre doktor iyi bir doktor sorunu buluyor öncelikle ona göre tedavi uyguluyor burdakiler remen oyalıyor ve direk tüpe yönlendiriyolarr:(ben istiyorumki sorunu bulsunlar önce tedavi olalım zaten kaliteli olmazsa sperm tüpde tutmuyor aşılamada :((istersen mail at bir hocaya bakalım ne dicek..

ben birazdan geliyorumm işten geldim daldım bilgisayara eşim geldi ve yemek henüz yokk piyasada:)))görüşürüz birazdan

Arkadaşlar bilginiz vardır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz biz 2. Tüp bebeğe karar verdik ilkini özel de yaptırdık bir merkezde maliyeti epeyce fazla idi şimdi devletin karşılamasını isitiyoruz bize en yakın trabzonda fakültede yaptırmak istiyoruz devlet yani bunun bize yansıması ne oluyor parasal olarak yaptıran varmı devlette benim 2. Denenen olacak bu ilki özelde oldu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

valla hayatım bizde burda gitmedik doktor bırakmadık ama neyse çıksın ortaya ve araştırmalarıma göre doktor iyi bir doktor sorunu buluyor öncelikle ona göre tedavi uyguluyor burdakiler remen oyalıyor ve direk tüpe yönlendiriyolarr:(ben istiyorumki sorunu bulsunlar önce tedavi olalım zaten kaliteli olmazsa sperm tüpde tutmuyor aşılamada :((istersen mail at bir hocaya bakalım ne dicek..
nekadar tutuyo bu sperm dna testi canım

ne olsun canım eşimin test sonucunu aldık temiz çıktı çok şükür ama şimdi dr.la görüşeceğiz bakalım randevu alabilirsek ne diyecek bekliyoruz:53:

Canım ille dua okumak istiyorsan bana bir yasin okuyabilirsin 500yasin toplamaya çalışıyorum daaa:16:
canım okudum yasinini allah kabul etsin

mrb cnm hoşgeldin bizim görünen sorun erkekde canım ..allah nasip ederse yarin randevumuz var ankaraya gidecek eşim ve hasar testi yapılacak..sorununuzu tam olarak bilmiyorum ama biz ankarada işinin eri bir doktor bulduk yaklaşık 2 yıldır yapmadığımız şey kalmadı ve gecensene 8 haftalık bebeğimizi kaybettik doktora herseyi anlattık oda bize dna hasarı olabileciğini söyledi.hatta düşüklere sebep olabiliyormuş.tüp bebek veya aşılama yaptırsanızda eger tedavi olmazsanız tutmaz dedi blemiyorum artık herseyi zaman gösterecek düşüğüde ona bağladı doktor..
sizin ney sorun?

sa arkadaşım ben ankarada yaşıyorm eğer mümkünse enkarada görüştüğünüz hoca kim yazman mümünmü özelden tşk aeo

canım kaan aydos adını burdan çok duydum ama bulunduğumuz yerde çok gittik doktorlara hiç fayda etmedi nasıl olsa faydası olmaz diye gitmedik ona bizim sayı da az harekette canım

bizimde öyle sayımız bayagı düşük hız desen malesef yokk morfolojide 1.:((

bizim normal herhalde çünkü çok tahliller yapıldı sorun olsaydi söylenirdi

canımm bence bir başka doktora gösterin çünkü biz ilk gecen sene ekim ayında gittik ve sperm analizi ile ilgili hiç bir şey bilmiyorduk ve gittiğimiz devlet hastanesiydi..sayımız 1 milyon çıktı geri kalanlar isee koca bir 0 ama bizim doktorr yooo sorun yokkk sıcak duş alma dikkat et yemene içmene dedi bir ay sonra bidaha bakalım dedi ve bizz aptallaştık resmenn sonra bir ay kendi kendimizi kandırdık tekrar aynı doktora gittik ve gene aynı şeyy üstelik hormonlar alt üstt biçimdeyken fsh düşük testestoron yeterli seviyede değil ama doktor bey bizee normall yaşınız gen bişe olmaz dedi gönderdiii:((((malesef 3 ayımız gitti onun yüzüden ki sende bilirsin zaman çok kıymetlii bu durumda ..

benimmm güzel arkadaşımmm ve miniğii geldi:))canımmm yaaa takvimmm ayrı bir güzellik kattıı:)urfada hayatım maleseff görev sebebiyle urfadayız çok korkuyom ynz ya biran önce zaman geçsin sonuçlar çıksın muyane olsun neyse onu yapalım tüp se tüp aşılamaysa aşılama ayyy bıçak kemiğe dayandı galibaa:)

Sabret bu gunlerde cnm sakin ol oluck seninde biliyorum. Bosa bekleme tabi ama bos da durma. Canim dualarm sizlerle

benimmm güzel arkadaşımmm ve miniğii geldi:))canımmm yaaa takvimmm ayrı bir güzellik kattıı:)urfada hayatım maleseff görev sebebiyle urfadayız çok korkuyom ynz ya biran önce zaman geçsin sonuçlar çıksın muyane olsun neyse onu yapalım tüp se tüp aşılamaysa aşılama ayyy bıçak kemiğe dayandı galibaa:)

canım inş.hiçbirinr gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebişin.urfa deyice öğretmenmisin.urfa da bir tanıdığım vardı da öğretmen.

Arkadaşlar bilginiz vardır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz biz 2. Tüp bebeğe karar verdik ilkini özel de yaptırdık bir merkezde maliyeti epeyce fazla idi şimdi devletin karşılamasını isitiyoruz bize en yakın trabzonda fakültede yaptırmak istiyoruz devlet yani bunun bize yansıması ne oluyor parasal olarak yaptıran varmı devlette benim 2. Denenen olacak bu ilki özelde oldu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

canım devlet ilaçların %80 nini karşılıyor.para olarakta 600 lira yardım yapıyordu en son.ben de bir kez rapor çıkartmıştım fakülte hastanesinden.ama özelde yaptırmıştı yine .gittiğim merkezin sgk anlaşması vardı.o yüzden raporumu orda kullanmıştım.şimdide aynı mı onu bilemiyorum.bu arada aramıza hoşgeldin.Allah en kısa zaman da nesip etsin inş.sana ve burada ki herkeze.

kızlar size bir sorum var.aranızda hayıt suyu kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl kullanıldığını yazabilirmisiniz lütfen.şimdiden teşekkür ettim canlarım.

canımm bence bir başka doktora gösterin çünkü biz ilk gecen sene ekim ayında gittik ve sperm analizi ile ilgili hiç bir şey bilmiyorduk ve gittiğimiz devlet hastanesiydi..sayımız 1 milyon çıktı geri kalanlar isee koca bir 0 ama bizim doktorr yooo sorun yokkk sıcak duş alma dikkat et yemene içmene dedi bir ay sonra bidaha bakalım dedi ve bizz aptallaştık resmenn sonra bir ay kendi kendimizi kandırdık tekrar aynı doktora gittik ve gene aynı şeyy üstelik hormonlar alt üstt biçimdeyken fsh düşük testestoron yeterli seviyede değil ama doktor bey bizee normall yaşınız gen bişe olmaz dedi gönderdiii:((((malesef 3 ayımız gitti onun yüzüden ki sende bilirsin zaman çok kıymetlii bu durumda ..

canım biz bu konuda çok gittik doktorlara tüpbebekten başka çare yok diyo hepsi ama kaan aydosada gidersek iyi olur tabi her duyduğumuzu yaptık bugüne kadar

merhaba pamuk. ben hiç devlette denemedim. en son 7-8 ay önce hacettepede fiyat sormuştum. 400 tl demişlerdi. tabi ilaç parası hariç.

şuan için bilgim yok canım ama çarşamba sana yazarım çünkü çarşamba yapılacak tahlil.yarin muayene ertesi gün test yapılacak
dna hasar tespitini biz geçen sene özelde 200 tl ye yaptırdık kızlar. kaan hocanın hastanesinde yaptırırsanız ücretsiz yapılıyor, ama hoca bize çok yığılmaa var 1 aydan önce çıkmaz sonuç dediği iiçin özele gitmiştik. hiç acele edecek bir durum yok aslında, devlette yaptırmaya bakın kızlar. herşeye para saçmaktan tüpe para kalmadı.

kızlar size bir sorum var.aranızda hayıt suyu kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl kullanıldığını yazabilirmisiniz lütfen.şimdiden teşekkür ettim canlarım.
ben kullandım seyyancım. son tüp sonrası 40 güne çıkmıştı döngüm. adet bitiminden sonra başladım. ovulasyon gününe kadar 1 çay bardağının üçte biri hayıt suyu, üzerine su koyup sabah akşam içtim. hemen daha ilk aydan döngüm düzeldi. 2 ay kullandım sadece, ama işe yaradığını gördüm.aslından adet bitiminden diğer adete kadar içiliyor ama ben ya bebek varsa diyerek ovulasyondan sonra bırakmıştım.

Back
X