• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

film çektirecekmişin hayatım inş hormon tahlili sonuçların güzel çıkarr.filme gelince ben çektirmedim ama çevremde duyduguma göre biraz agrılı olabiliyormuşş bana kalırsa eğer acı eşiğin yüksekse anezteli çektirmeye bilirsin ama dayanmazsan ve aneztezili çektirmeye karar verirsen bi kaç hastaneyle görüş ve fiyat al kesinlikle fark oluyor hastaneler arasında ve pazarlıkk yapp çünkü indirim yapıyorlarr şimdiden geçmiş olsun tatlım güzel haberlerini alacaz seninde inş

arkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır

mrb cnm hoşgeldin bizim görünen sorun erkekde canım ..allah nasip ederse yarin randevumuz var ankaraya gidecek eşim ve hasar testi yapılacak..sorununuzu tam olarak bilmiyorum ama biz ankarada işinin eri bir doktor bulduk yaklaşık 2 yıldır yapmadığımız şey kalmadı ve gecensene 8 haftalık bebeğimizi kaybettik doktora herseyi anlattık oda bize dna hasarı olabileciğini söyledi.hatta düşüklere sebep olabiliyormuş.tüp bebek veya aşılama yaptırsanızda eger tedavi olmazsanız tutmaz dedi blemiyorum artık herseyi zaman gösterecek düşüğüde ona bağladı doktor..
sizin ney sorun?

mrb cnm hoşgeldin bizim görünen sorun erkekde canım ..allah nasip ederse yarin randevumuz var ankaraya gidecek eşim ve hasar testi yapılacak..sorununuzu tam olarak bilmiyorum ama biz ankarada işinin eri bir doktor bulduk yaklaşık 2 yıldır yapmadığımız şey kalmadı ve gecensene 8 haftalık bebeğimizi kaybettik doktora herseyi anlattık oda bize dna hasarı olabileciğini söyledi.hatta düşüklere sebep olabiliyormuş.tüp bebek veya aşılama yaptırsanızda eger tedavi olmazsanız tutmaz dedi blemiyorum artık herseyi zaman gösterecek düşüğüde ona bağladı doktor..
sizin ney sorun?

bizim de sorun erkekte canım doktorun adını bana yazarmısın 4 kez yaptırdık ama maalesf tutmadı şimdi 5. ye hazırlanıyoruz ve bizim eşimde kromozom anomolisi var

bizim de sorun erkekte canım doktorun adını bana yazarmısın 4 kez yaptırdık ama maalesf tutmadı şimdi 5. ye hazırlanıyoruz ve bizim eşimde kromozom anomolisi var

valla canım bizim görünen sebep fsh düşüklüğü bakalım yarin bellii olacak:(hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum galiba:)inş kötü bişe çıkmaz.doktor kaan aydos cnm.

valla canım bizim görünen sebep fsh düşüklüğü bakalım yarin bellii olacak:(hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum galiba:)inş kötü bişe çıkmaz.doktor kaan aydos cnm.

Canım yolunuz açık olsun güzel haberlerle gel. Sen normalde nerde yaşıyordun

canımya inş bu son olur ve ikiz olur
ikiz olmasada birinede razıyım
çook korkuyorum yine negatif görmekten:14:

:14::50::50:

olumlu düşün olumlu olsun canımm..sende biliyorsun ki tüp bebekde olumlu düşünmek çok önemli hatta hayal kurmak hamileymişsin gibi davranmak dahi etkiliyormuşş..eşin ve kendin için hazırlık yapıyormusunuz ilaç vitamin vs

Bu gülme isaretlerini nasil yapıyoruz kızlar hep kodunumu gireceğiz aklımda tutamıyorum doğrusu

cnm sag üst tarafta KULLANICI KONTROL PANELİni tıklıyosun.sol tarafta hesabım kısmında SEÇENEKLERİ DÜZENLEYİ tıklıyosun. en altta ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER in hemen altında mesaj editorü kısmından GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ kısmını işaretleyip en atta kaydet dıyosun cnm. inşallah anlata bilmişimdir:1:

canım kaan aydos adını burdan çok duydum ama bulunduğumuz yerde çok gittik doktorlara hiç fayda etmedi nasıl olsa faydası olmaz diye gitmedik ona bizim sayı da az harekette canım

HOŞ BULDUM SAĞOLASIN...Eşimin hormonlarında sorun var yüksek ve ondan dolayıda vücut istenilen spermi üretmiyor İnşaallah canım bu son olur ve hayırlısıyla kucağına alırsın ne çok var bu sorunu yaşayan eşimin iş yerinde düşünün 10 kişiler ve 4 ünün çocuğuda olmuyor

Canım yolunuz açık olsun güzel haberlerle gel. Sen normalde nerde yaşıyordun

benimmm güzel arkadaşımmm ve miniğii geldi:))canımmm yaaa takvimmm ayrı bir güzellik kattıı:)urfada hayatım maleseff görev sebebiyle urfadayız çok korkuyom ynz ya biran önce zaman geçsin sonuçlar çıksın muyane olsun neyse onu yapalım tüp se tüp aşılamaysa aşılama ayyy bıçak kemiğe dayandı galibaa:)

canım kaan aydos adını burdan çok duydum ama bulunduğumuz yerde çok gittik doktorlara hiç fayda etmedi nasıl olsa faydası olmaz diye gitmedik ona bizim sayı da az harekette canım

öylemi eşimdede FSH yüksek sizde düşük normal değerde olması lazım

olumlu düşün olumlu olsun canımm..sende biliyorsun ki tüp bebekde olumlu düşünmek çok önemli hatta hayal kurmak hamileymişsin gibi davranmak dahi etkiliyormuşş..eşin ve kendin için hazırlık yapıyormusunuz ilaç vitamin vs

şu an hiç bişey kullanmıyoruz canım bıktık artık kullanmaktan

Cnm kk iletisime yaz. Onlar sana nasil olacagini yaziyor.
Bende de oyleydi yazdim mail gelmisti bana. Ama inan hatirlamiyorum hangi ayaralardan yaptigimi
Acinca asagida simgeleri goruceksin. Cok basit aslinda ama unuttum yerini :(

Tesekkur ederim canim bilgi için hemen yaziyorum

mrb canım dikkat et kendine ayaklarını uzat ve bolca dinlen sakın ha sakın ağır iş yapma ben düşük yaptığım zaman kahve lekenme olmuştuuu..o yüzden dikkatli ol cnmm hatta bence mümkünse hiç kalkma sürekli yatt.ALLAH IN izniyle inş hiç bişecik olmaz bebişlerini görüp gelirsin dularımız seninlee

Amin canim insallah bugün yattım zaten bütün gun çok korkuyorum ama yapacak birsey yok Rabbim hayirlisi versin dualar i in çoook teşekkürler allah razı olsun

Rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun insallah

Back
X