- 28 Temmuz 2012
- 130
- 34
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır
şimdi okudum kardeşim 5.kez Allah tez vakitte nasip etsin ben 1. denememde pes etmiştim
ben varım canım 5.denememi yaptırıcam en yakın zamanda inş
6 yılılmızı doldurduk evliliğimizde
mrb cnm hoşgeldin bizim görünen sorun erkekde canım ..allah nasip ederse yarin randevumuz var ankaraya gidecek eşim ve hasar testi yapılacak..sorununuzu tam olarak bilmiyorum ama biz ankarada işinin eri bir doktor bulduk yaklaşık 2 yıldır yapmadığımız şey kalmadı ve gecensene 8 haftalık bebeğimizi kaybettik doktora herseyi anlattık oda bize dna hasarı olabileciğini söyledi.hatta düşüklere sebep olabiliyormuş.tüp bebek veya aşılama yaptırsanızda eger tedavi olmazsanız tutmaz dedi blemiyorum artık herseyi zaman gösterecek düşüğüde ona bağladı doktor..
sizin ney sorun?
canımya inş bu son olur ve ikiz olurmelekciğim geçmiş olsun inşş bu sefer gelir bebişlerinn cnmmm belkim 2 tane olurr :)
bizim de sorun erkekte canım doktorun adını bana yazarmısın 4 kez yaptırdık ama maalesf tutmadı şimdi 5. ye hazırlanıyoruz ve bizim eşimde kromozom anomolisi var
valla canım bizim görünen sebep fsh düşüklüğü bakalım yarin bellii olacakhayatımda ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum galiba:)inş kötü bişe çıkmaz.doktor kaan aydos cnm.
canımya inş bu son olur ve ikiz olur
ikiz olmasada birinede razıyım
çook korkuyorum yine negatif görmekten
![]()
Bu gülme isaretlerini nasil yapıyoruz kızlar hep kodunumu gireceğiz aklımda tutamıyorum doğrusu
valla canım bizim görünen sebep fsh düşüklüğü bakalım yarin bellii olacakhayatımda ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum galiba:)inş kötü bişe çıkmaz.doktor kaan aydos cnm.
canım yasinini okumuştum ben yazdım buraya gözünden kaçmamıştır inş canım toparlaya bildinmi birazz dualarını eksiğin çok kaldımı
Canım yolunuz açık olsun güzel haberlerle gel. Sen normalde nerde yaşıyordun
20 tane kaldı canım artık çevrende varmı verebıleceın kısı canımm
canım kaan aydos adını burdan çok duydum ama bulunduğumuz yerde çok gittik doktorlara hiç fayda etmedi nasıl olsa faydası olmaz diye gitmedik ona bizim sayı da az harekette canım
olumlu düşün olumlu olsun canımm..sende biliyorsun ki tüp bebekde olumlu düşünmek çok önemli hatta hayal kurmak hamileymişsin gibi davranmak dahi etkiliyormuşş..eşin ve kendin için hazırlık yapıyormusunuz ilaç vitamin vs
Cnm kk iletisime yaz. Onlar sana nasil olacagini yaziyor.
Bende de oyleydi yazdim mail gelmisti bana. Ama inan hatirlamiyorum hangi ayaralardan yaptigimi
Acinca asagida simgeleri goruceksin. Cok basit aslinda ama unuttum yerini![]()
mrb canım dikkat et kendine ayaklarını uzat ve bolca dinlen sakın ha sakın ağır iş yapma ben düşük yaptığım zaman kahve lekenme olmuştuuu..o yüzden dikkatli ol cnmm hatta bence mümkünse hiç kalkma sürekli yatt.ALLAH IN izniyle inş hiç bişecik olmaz bebişlerini görüp gelirsin dularımız seninlee
bizim de sorun erkekte canım doktorun adını bana yazarmısın 4 kez yaptırdık ama maalesf tutmadı şimdi 5. ye hazırlanıyoruz ve bizim eşimde kromozom anomolisi var